Horoskops nedēļai no 15. līdz 21. oktobrim – labvēlīgās un nelabvēlīgās dienas katrai zīmei

Cerēsim, ka skaistais rudens periods vēl turpināsies kādu laiciņu!

Kāda tad īsti šī nedēļa solās būt katram no mums?! To mums palīdzēs noskaidrot šīs nedēļas horoskops, kas ne tikai ļaus ielūkoties tuvākajā nākotnē, bet dos arī kādu vērtīgu padomu, kā šajā periodā rīkoties, lai veiksme būtu mūsu sabiedrotā visas nedēļas garumā!

AUNS

Šīs nedēļas kopējā tendence – viens solis uz priekšu, divi atpakaļ! Pirmdien un otrdien jums vajadzētu stingri ievērot disciplīnu. Jo vairāk jūs uzzināsiet trešdien, jo labāk. Piektdien jums pilnīgi noteikti nevajadzētu dot kaut kādus solījumus, jo tos izpildīt būs visnotaļ grūti. Var rasties sarežģījumi attiecībās ar seniem paziņām un domubiedriem.

Labvēlīgās dienas: 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19., 20.

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 15. līdz 21. oktobrim

VĒRSIS

Jūsu enerģija un iniciatīva šajā nedēļā jums nesīs augļus gan karjerā, gan privātajā dzīvē. Izvairieties no pārslodzes, jo šīs dienas jums būs īpaši svarīgas tieši darbam. Ceturtdiena var atnest ļoti lielus komerciālus panākumus, tomēr rezultāti neparādīsies uzreiz. Piektdien jums būs nepieciešama auksta aprēķina sajūta. Sestdien esiet ļoti piesardzīgi saziņā ar nepazīstamiem cilvēkiem.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 16.

DVĪŅI

Pirmajā nedēļas pusē jūs ļoti viegli atrisināsiet visas problēmas un pakāpsieties par pakāpienu augstāk savā ceļā uz panākumiem. Jums noteikti vajadzētu novērtēt savas uzvaras, taču tajā pat laikā – jo mazāk cilvēku par to zinās, jo labāk būs jums. Brīvdienās jūs, visticamāk, iepriecinās mīļotais cilvēks.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

Šķir nākamo lapu, lai iepazītos ar šīs nedēļas horoskopu visām Zodiaka zīmēm 

Pievienot komentāru