Horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – pievērsies romantikai!

VĒZIS

Jums šajā nedēļā var sākt likties, ka veiksme no jums novēršas, taču tas tā nebūs. Visums vienkārši centīsies pārbaudīt jūsu izturību. Savu produktivitāti lieciet lietā mīlestības sfērā un darbā. Ticiet sev.

Labvēlīgās dienas: 31. oktobris, 3. novembris

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: visas dienas neitrālas.

LAUVA

Jums šajā nedēļā no savas galvas nāksies izmest visas šaubas. Atbrīvojieties no robežām, ko paši esat radījuši – tās ir jūsu ļaunākais ienaidnieks. Jums ir jāizmanto šis periods, lai palielinātu savu motivāciju. Tukšas ambīcijas izslēdziet pilnībā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 31.oktobris

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā daudz vairāk laika vajadzētu pavadīt ar tuviniekiem. Palīdziet tiem, kas lūdz jūsu palīdzību, bet no pašu iniciatīvas gan vajadzētu izvairīties. Neizsakiet kritiku un neaizrādiet tiem, kas jums stājas ceļā. Apvainojumi šajā periodā būs lieki.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 4.novembris

SVARI

Jums šajā nedēļā pastāvīgi liksies, ka kaut kas nav tā, kā vajag. Šī sajūta var novest arī līdz sliktam noskaņojumam un pat depresijai. Lai tas nenotiktu, vairāk laika būtu vēlams veltīt emocionālajai atpūtai. Pārsvarā jums šajā nedēļā nāksies paļauties tikai un vienīgi uz sevi.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: visas dienas neitrālas.

SKORPIONS

Jūs šajā nedēļā pievilksiet gan slikto, gan labo, tāpēc jums ir jāprot noskaņoties uz pareizā viļņa. Izvairieties no saziņas ar tiem, kas jūs kaitina. Vienatne – izeja no situācijas.  Laba alternatīva tiem, kas vēl nav atraduši savas otrās pusītes. Noslēdzieties savā pasaulē, samaziniet savu sociālo aktivitāti. Klausiet savam saprātam, nevis intuīcijai.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 3.,4.novembris

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā būs nepieciešams atbalsts. Visums jūs brīdina par to, ka dzīves likumi šajā periodā var mainīties līdz nepazīšanai. Lai viss paliktu savās vietās, jums nāksies pacensties. Jums nāksies nedaudz mainīt savus agrākos plānus, lai pielāgotos apkārtējo cilvēku rīcībai. Tas jums var sagādāt grūtības.

Labvēlīgās dienas: 29.oktobris

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 1.novembris

MEŽĀZIS

Jums šī solās būt visnotaļ mierīga nedēļa. Ja jums izdosies nepievērst uzmanību tiem, kas jūs kaut kādā veidā cenšas izvest no pacietības, varēsiet iekarot visaugstākās virsotnes. Sekojiet līdzi savai veselībai, jo visnepiemērotākajā brīdī tā jūs var pievilt. Esiet piesardzīgi, jo dzīves sīkumi ir ļoti svarīgi, it īpaši šajā periodā.

Labvēlīgās dienas: 1.novembris

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 4.novembris

ŪDENSVĪRS

Jums šī nedēļa solās būt harmoniska un labvēlīga. Šis periods jums atnesīs ļoti daudz pozitīvu emociju. Pacentieties ielūkoties nākotnē un izmainīt tagadni. Taisiet izrāvienu uz priekšu – pretī uzvarām finanšu un arī mīlas frontē! Nepievērsiet uzmanību sīkumiem, jo svarīgi šobrīd ir tikai tas, ka varat mainīt savu dzīvi līdz nepazīšanai.

Labvēlīgās dienas: 31.oktobris

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 2.novembris

ZIVIS

Jums šajā nedēļā vajadzētu nodarboties ar karmas attīrīšanu – piedodiet un lūdziet piedošanu. Ļoti svarīgi ir rūpēties par nākotni, strādājot pie tās tagadnē. Neko nedariet pa pusei. Ja kaut ko gribat, tad ejiet līdz galam. Visums tukšas ambīcijas nepiedos. Motivējiet sevi.

Labvēlīgās dienas: 3.novembris

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 29.oktobris

Pievienot komentāru