Mīlestības horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – nepatikšanas ies secen!

Tie, kas pagaidām vēl ir brīvi, sāks pievērst pastiprinātu uzmanību pretējam dzimumam. Sarunas par hobijiem kalpos kā pirmais solis ceļā uz satuvināšanos.

Tie, kas jau ir attiecībās, šajā nedēļā nedaudz distancēsies no savām otrajām pusītēm, lielāku uzmanību pievēršot sev un savām interesēm.

Lasi vēl: 3 vienkārši veidi, kā ar sarkanās krāsas palīdzību piesaistīt mīlestību

 

AUNS

Jūs šajā nedēļā būsiet visnotaļ romantiski noskaņoti. Būsiet pārliecināti par sevi. Nedēļas vidū, kad Saules enerģija kļūs vājāka, attiecībās var uzrasties problēmas. Ja konflikts rodas otrdien, jūs ļoti viegli tiksiet ar to galā.

VĒRSIS

Jums šī nedēļa var iesākties ne visai veiksmīgi. Ja bijāt plānojuši šajā periodā atzīties kādam mīlestībā, vēlams atlikt šo atbildīgo soli uz daudz piemērotāku brīdi. Jūsu atklātība šajā nedēļā var jūs stipri sarūgtināt.

DVĪŅI

Jūs šajā nedēļā var piemeklēt konflikti attiecībās ar otro pusīti, taču jums pilnīgi noteikti nevajadzētu tajos pārāk iedziļināties. Pirmdien ir lielisks brīdis, lai pastāstītu mīļotajam cilvēkam par savām jūtām, taču to vajadzētu darīt tikai tādā gadījumā, ja esat par tām pārliecināti.

 

Lai lasītu tālāk par pārējām zodiaka zīmēm, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru