Horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – pievērsies romantikai!

Oktobris tuvojas beigām, un drīz sāksies jauns mēnesis – novembris.

Kāda tad īsti šī nedēļa solās būt citās dzīves jomās?! To mums palīdzēs noskaidrot zvaigznes, kas paredz to, ka mūsu vēlmes šajā periodā būs daudz spontānākas.

Šī nedēļa ļoti daudziem atnesīs nepieciešamību izdarīt kaut kādu izvēli, tikt skaidrībā ar prioritātēm. Psiholoģiskā ziņā tas var būt visnotaļ sarežģīti, taču gala rezultāts solās būt pozitīvs.

AUNS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ svarīga. Iespējams, ka atradīsiet jaunu partneri, draugu vai otro pusīti. Ļoti produktīva nedēļa. Paaugstināsies jūsu seksuālā enerģija, parādīsies vēlme dzīvot, turklāt uz pilnu klapi! Pats galvenais šajā periodā – neapstājieties pie sasniegtā!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 30.oktobris, 2.novembris

VĒRSIS

Jums īpašu uzmanību šajā nedēļā būs jāpievērš emocionālajai dzīves pusei. Pie jums var atgriezties vecās bailes, šaubas un problēmas. Tikt galā ar to nebūs vienkārši, taču dzīve turpinās, tāpēc jums vienkārši visas šīs problēmas šajā nedēļā nāksies pārdzīvot un pēc iespējas ātrāk par tām aizmirst.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: visas dienas neitrālas.

DVĪŅI

Jums šī solās būt šaubu nedēļa, nejutīsieties par sevi pārliecināti, taču jums daļēji izdosies no šīm sajūtām tikt vaļā, jo pievērsīsieties romantikai un mīlestībai. Ja jūs jūtat, ka kaut kas neiet tā, kā vajag – ieslēdzieties savā komforta zonā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: visas dienas neitrālas.

 

Lai lasītu nedēļas horoskopu par pārējām zodiaka zīmēm, šķir nākamo lappusi!

Pievienot komentāru