Horoskops no 13. līdz 19. maijam. Neiegāz sevi ar meliem!

 

AUNS Ja neesi pārliecināts par savām jūtām pret kādu, tad nespēlē spēlītes, nedod veltas cerības un lieki nebojā savus nervus. Nesteidzies ar lēmumu pieņemšanu!

VĒRSIS Veiksmīga nedēļa. Attiecībās esošajiem Vēršiem šī nedēļa nesola nekādas krasas pārmaiņas – visam vajadzētu ritēt kā parasti, bez liekiem incidentiem, toties brīvie Vērši var droši izmēģināt savas izredzes mīlestībā.

DVĪŅI Kopumā šis laiks būs salds un mīlestības pilns tiem pāriem, kas nesen uzsākuši attiecības. Būs jāiemācās piekāpties un šo to arī paciest, bet drīz vien jūs apgūsiet dažādus veidus, kā negatīvas lietas pavēstīt saudzīgi.

VĒZIS Ja mīļotais cilvēks šķiet apvainojies, tad tā, visticamāk, ka arī ir. Nemēģini attaisnot savu rīcību ar muļķīgām atrunām. Labāk būs, ja pateiksi visu kā ir, nevis pats sevi iegāzīsi ar meliem.

LAUVA Meklēsi strīdus un nesaskaņas. Centies mazliet nolaisties no saviem mākoņiem un atrast kārtīgu un stabilu pamatu zem kājām. Iespējams, ka pēdējā laikā esi biji pārāk augstās domās par sevi, nemaz nesaprotot, cik kaitinošs tu patiesībā esi bijis.

JAUNAVA Nemeklē problēmu tur, kur to nav! Pēdējā laikā esi pārāk daudz stresojis un pārdzīvos, tomēr velti. Mēģini veltīt vairāk laika mīļotajam cilvēkam un mazliet atslābt.

SVARI  Labs laiks ceļošanai un sevis iepazīšanai. Brīvie Svari iepazīsies ar jauniem cilvēkiem, bet aizņemtie nostiprinās jau esošās attiecības. Saulains un burvīgs laiks attiecībām!

SKORPIONS Nāksies pievērsties nevis tikai vārdiem un nodomiem, bet arī darbiem, jo tie ir tie, kas par tevi runā visvairāk. Ja partnerim kaut ko esi apsolījis, tad solījumu ieteicams izpildīt šīs nedēļas ietvaros.

STRĒLNIEKS Uznāks vēlme par partneri runāt sliktu viņam aiz muguras. Padomā – vai tas vispār ir vajadzīgs? Kā tu justos viņa vietā? Ir lietas, kas svešām ausīm nav jādzird.

MEŽĀZIS Ja jau labu laiku esi brīvs, tad potenciālo partneri var sanākt iepazīt visnegaidītākajā brīdī – esi pacietīgs! Tikai nepalaid garām iespējas doties un dažādiem pasākumiem. Galvenais – nesēdēt mājās!

ŪDENSVĪRS Domstarpības var radīt dažādās problēmu risināšanas idejas. Viedokļi dalīsies, tomēr jums būs jāspēj atrast veids, kā to visu atrisināt. Brīvajiem Ūdensvīriem jaunas iepazīšanās pagaidām neko diži jaunu nenesīs, attiecības veidot ieteicams citā periodā – tagad koncentrējies uz darbiem!

ZIVIS Liksies, ka būsi ļoti viegli atraujams no darbiem, it īpaši, ja to darīs mīļotais cilvēks. Neļauj attiecībām negatīvi ietekmēt tevi! Ir lietas, kuras ir jāpaveic, gribi tu to vai negribi, un tikai tad var ļauties izklaidei.

Pievienot komentāru