Ieturi neitrālu pozīciju! Horoskops nedēļai no 21. līdz 27. janvārim

Uzzini, kas šonedēļ sagaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

Auns Auniem šonedēļ ieteicams īpaši neizcelties, bet gan ieturēt neitrālu pozīciju. Ja tuvāko cilvēku vidū rodas kāds strīds, tad šoreiz labāk pa vidu nejaukties – ļauj viņiem pašiem tikt galā ar radušos situāciju! Šajā nedēļā mazāk būtu jādomā par citiem, un vairāk pašam par sevi.

Vērsis Nemeklē attaisnojumus savām muļķīgajām rīcībām. Šoreiz par pieļautajām kļūdām nāksies bargi samaksāt. Vēlēsies pagriezt laiku atpakaļ un daudz ko mainīt. Tā vietā, lai sūdzētos un pārdzīvotu, mēģini saglabāt mieru un domāt loģiski!

Dvīņi Labi padosies radoši darbi vai jebkas tāds, kur nepieciešamas jaunas idejas. Par laimi, tev to ir patiesi daudz. Īpaši apņēmīgie Dvīņi šonedēļ var uzsākt jaunus projektus vai īstenot kādu no sapņiem.

Vēzis Sapņot nav kaitīgi līdz brīdim, kad tas tevi sāk negatīvi ietekmēt. Šonedēļ uz notiekošo mēģini lūkoties reāli, negremdējoties atmiņās un neuzburot dažādas ilūzijas. Tāpat arī citiem cilvēkiem neradi aplamu priekšstatu par sevi – esi tāds, kāds esi!

Lauva Vēlēsies pārmaiņas un visu jauno. Var uznākt vēlme pēc asām izjūtām. Šoreiz mīlestības sfērā labāk neriskēt, un neeksperimentēt ar tām lietām, kas saistītas ar darbu un karjeru. Šonedēļ mēģini pieturēties pie pārbaudītām metodēm!

Jaunava Būsi ļoti pašpārliecināts un par savu viedokli pastāvēsi ar zobiem un nagiem. Šonedēļ tāda attieksme nesīs pozitīvus rezultātus. Nezaudē savu cīņassparu un vēlmi tiekties pēc ideāla! Prasme komunicēt būs ļoti izdevīga!

Svari Nepalaid garām iespēju iepazīties ar līdzīgi domājošajiem. Tevi var pārņemt slinkums, tomēr, ja rodas izdevība, saņemies un iepazīsties! Vēlāk šādas pazīšanās būs ļoti izdevīgas.

Skorpions Kad par kādu ideju esi domājis jau ļoti ilgi, tad, tieši pirms rīkošanās, nesāc pārdomāt! Vēlāk ļoti nožēlosi to, ka palaidi garām šo iespēju! Šajā nogalē ieteicams nokārtot visas formalitātes.

Strēlnieks Izvairies no meliem, pat no vismazākajiem. Ja nepieciešams, tad labāk izvēlies paklusēt, nevis pateikt to, kas otram nemaz nav jādzird. Veiksmīgi padosies dažādu problēmu risināšana un situāciju analizēšana.

Mežāzis Labākas attiecības ar apkārtējiem uzturēsi tikai tad, kad teiksi to, ko viņi vēlas dzirdēt, pat ja tā nav taisnība. Meklē izdevīgus piedāvājumus! Labi izdosies jaunu kontaktu veidošana.

Ūdensvīrs Šajā nedēļā mēģini atvēlēt laiku tādu pasākumu apmeklēšanai, kas tev kaut ko jaunu iemāca vai iedvesmo! Pietiks sēdēt uz veciem lauriem, mēģini paveikt ko diženu jau tagad!

Zivis Tas, pie kā visu šo laiku esi strādājis, iespējams, ka nenorit tik labi, cik varētu gribēt. Tā vietā lai atmestu tam ar roku un padotos, mēģini saņemties! Desmit reizes būs jānokrīt, taču ar vienpadsmito piecelšanās reizi krist vairs nevajadzēs! Zodu augšā!

Pievienot komentāru