Iemācies mīlēt pats sevi! Astroloģiskā prognoze katrai zodiaka zīmei no 21. līdz 27. janvārim

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

AUNS Ja esi brīvs, tad šis periods paver visas iespējas ar kādu beidzot iepazīties. Attiecībās esošajiem Auniem šis laiks var būt labs, lai ieņemtu bērniņu.

VĒRSIS Ja esi brīvs, tad atjauno ticību mīlestībai! Ne vienmēr viss ir tik drūmi, cik izskatās. Tomēr, pirms jaunu attiecību uzsākšanas, derētu mazliet apdomāt, ko tu īsti vēlies – ilgstošas attiecības vai īsu romānu. Sākumā būs jāiemācās mīlēt sevi, lai pēc tam mīlētu kādu citu.

DVĪŅI Attiecībās iespējamas grūtības, kas saistītas ar pārāk retu runāšanu par savām problēmām. Ja tevi kaut kas neapmierina, tad centies to izrunāt ar savu partneri! Brīvajiem Dvīņiem šī nedēļa sola randiņus – gan sliktus, gan labus. Izvērtē, kuri cilvēki ir tava laika vērti, lai ar viņiem tiktos.

VĒZIS Ja ar kādu nesen esi sācis satikties, tad šis ir tas laiks, kad būtu jātiek skaidrībā ar savām patiesajām vēlmēm un jāatklāj šo attiecību motīvi. Iespējams, ka tu vienkārši vēlies labi pavadīt laiku, nevis nopietnas attiecības.

LAUVA Sapratīsi, ka visas zvaigznes ir nostājušās tev par labu mīlas jomā. Ilgās attiecībās esošās Lauvas var uzelpot, jo nekādus dižus sarežģījumus šis laiks nesola. Relaksējies un centies uzturēties pozitīvu cilvēku kompānijās.

JAUNAVA Ilgstošās attiecībās esošās Jaunavas sapratīs, ka vēlas nelielu pauzi un laiku sev, pievēršoties citām dzīves sfērām. Tomēr, ja esi brīvs, tad šajā nedēļā randiņu skaits var pieaugt. Esi gatavs kam jaunam un nebijušam!

SVARI Garastāvokļa maiņu iespaidā var mainīties arī to cilvēku loks, ar kuriem kontaktējies. Kaut kādā mērā, tevi tas pat neuztrauks, jo vēlēsies atpūsties no apkārtējiem.

SKORPIONS Domāsi par to, kā būtu, ja būtu, vai, kas būtu bijis, ja tu būtu rīkojies citādāk. Kad kavējies domās par iepriekšējām attiecībām, atceries – katras attiecības ir citādākas, nesalīdzini cilvēkus!

STRĒLNIEKS Strēlniekiem nebūtu ieteicams mēģināt kontrolēt vai ietekmēt savu sirdsāķīti. Var gadīties, ka viņš nepakļaujas tavām vēlmēm. Viss, ko tu vari darīt, ir tās noformulēt tā, lai tās neizklausītos pēc pavēlēm.

MEŽĀZIS Attiecībās esošie Mežāži baidīsies pārāk daudz atdot no sevis attiecībām, uztraucoties, ka to pašu nesaņems pretī. Klausi savai sirdsbalsij un dari tā, kā tā saka!

ŪDENSVĪRS Tev ir viss nepieciešamais, lai uzsāktu jaunas attiecības. Tomēr beigās vari izvēlēties nesteigties ar to veidošanu. Iespējams, ka citas dzīves sfēras var izrādīties veiksmīgākas, kaut arī par pretējā dzimuma uzmanības trūkumu sūdzēties nevarēsi.

ZIVIS Attiecībām pievērsīsies uz pilnu slodzi. Būsi gatavs darīt ļoti daudz, lai tās uzlabotu un saikni starp jums padarītu ciešāku un noturīgāku.

Pievienot komentāru