Indiešu horoskops; raksturs, mīlestība un attiecības!

Katrs no mums noteikti ir iepazinies ar savas Zodiaka zīmes raksturojumu – gan pēc rietumu, gan austrumu horoskopa, taču saskaņā ar indiešu postulātu, gads ir sadalīts 27 nakšatrās – Mēness zvaigznājos. Kurai nakšatrai atbilsti tu?

Lai noteiktu, kādā nakšatrā cilvēks ir dzimis, jāzina diena un mēnesis, kurā viņš nācis pasaulē, tā kā tas ir vēl viens horoskops, no kura tu noteikti uzzināsi daudz ko jaunu vai apstiprināsi jau esošās domas par sevi – savu raksturu un to, kāds esi mīlestībā!

Lasi vēl: ĶĪNIEŠU HOROSKOPS; sievietes seksuālais spēks!

 

AŠVINI (13. – 26. aprīlis)

Jūs esat atvērti pasaulei, sajūtu pilni un sabiedriski, meklējat panākumus un atzinību. Tieksme pēc visa jaunā ir jūsu rīcības galvenā motivācija. Jūs mīlat kustību, domu apmaiņu un darbību, skaidru mērķu trūkums padara Jūs neaizsargātus. Mīlestībā jūs nepieradināt. Partnerim nāksies cienīt jūsu brīvību, arī viņam pašam būtu jābūt aktīvam un avantūriskam, respektīvi, nevainojamam, pretējā gadījumā – jūs viņam nemaz nemēģināsiet tuvināties.

BHARNI (27. aprīlis – 10. maijs)

Jūs esat ambiciozi individuālisti, kas ir gatavi uzņemties visgrūtāko darbu, taču tajā pat laikā jūs mīlat greznību, zināt daudz ko par ēdienu, ķermeņa priekiem, modi, aromātiem un skaistumu. Indiešu Zodiakā šī zīme ir sievišķās enerģijas avots, simbolizē kaisli un jutekliskumu. Mīlestībā jūs gribat būt “īpašnieki” un kontrolēt situāciju. Jums ir vajadzīgas ilgstošas saistības, pastāvīgs partneris. Kontaktējoties ar pretējo dzimumu, sāncensība ir tā, kas mudina jūs uz kaut kādu rīcību. Jūs esat gatavi uz daudz ko, lai iegūtu partnera uzmanību, taču pēc uzvaras pastāv iespēja, ka zaudēsiet interesi pret iegūto trofeju.

KRITTIKA (11. – 24. maijs)

Jūs nemitīgi atrodaties starp drošsirdību un gļēvulību, radīšanu un postīšanu, mieru un karstgalvību, puritānismu un atklātu emociju izpausmi, taču jūs protat sevi pārvaldīt un tikt galā ar dažādām sarežģītām situācijām. Mīlestībā jūs biedē atbildība. Lai gan jūs esat neslikti vadītāji, privātajā dzīvē jūs bieži vien esat ļoti noslēpumaini, piesardzīgi un lēni. Ja pie horizonta parādās kāds sāncensis,jūs atkāpjaties. Jums patīk sajust to, ka kāds jums izrāda uzmanību un “skrien pakaļ”, bet tā arī jūs nekad nepanāk.

ROHINI (25. maijs – 7. jūnijs)

Jūs esat jūtīgi, viegli aizvainojami un mainīgi, bet savu jūtīgo sirdi mēdzat slēpt zem vienaldzības maskas. Tā kā jūs esat radošas personības un smalki skaistuma cienītāji, jums ir ļoti grūti dzīvot spiedīgos apstākļos. Lai jūs neuzveiktu garlaicība, jums ir vajadzīga greznība un intelektuāla saskarsme. Mīlestībā jums ir vajadzīgs uzticīgs pavadonis uz visu dzīvi, taču jūs paši mēdzat būt diezgan greizsirdīgi un reizēm varat apjukt savās jūtās, tajā pašā laikā jūs mīlestības vārdā varat nest lielus upurus. Jūs nespējat dzīvot bez biežiem randiņiem un romantiskās idilles. Jūs pievēršat pretējā dzimuma uzmanību, paši izvēlaties savu vēlmju objektu un viegli iedegaties kaislē, tāpēc bieži vien nonākat sarežģītās situācijās un varat kļūt pat par vienu no mīlas trijstūra dalībniekiem.

MRIGASIRI (8. – 20. jūnijs)

Jūs esat drosmīgi, aktīvi, mīlat piedzīvojumus un esat dzimuši tāpēc, lai vadītu, jo jums ļoti patīk sajust varu savās rokās un demonstrēt savu autoritāti. Jums patīk strīdēties, visu laiku kaut kādā veidā it kā aizsargājoties. Jūs esat ļoti jūtīgi pret kritiku, un jums ir visnotaļ agresīvi noskaņots prāts, lai gan tas tajā pašā laikā ir arī ļoti izsmalcināts. Mīlestībā jums vajadzīgs partneris uz visu dzīvi, vēl vairāk – jums vajadzīgas attiecības, kas jūs apmierinātu intelektuāli. Nepietiek ar to, ka jūsu partneris jums nav vienaldzīgs, viņam ir jābūt tādam, kas izsauc jūsos sajūsmu, tomēr reizēm jūs atsakāties no savām jūtām, lai attiecības jūs nepārņemtu pilnībā.

ARIDRA (21.jūnijs – 4. jūlijs)

Jums ir apķērīgs un analītisks prāts. Jūs esat ideālisti – gribat sasniegt neiespējamo, piepildīt visus savus sapņus un realizēt mērķus. Jūs cilvēkos izsaucat simpātijas pret sevi, tāpēc jums vienmēr apkārt ir daudz draugu. Jūs protat plānot savu dzīvi, jo esat apguvuši to, kā tajā manevrēt. Jūs ļoti piesaista vara, kas jūs burtiski apbur. Mīlestībā jūs esat lojāli un maigi, jūsu vēlmes pāraug kaislē, bet kaislē ir problēmas, jo jūs daudz atdodat, reizēm pārāk daudz. Ilūzijas, upuri, mirāžas un vilšanās var kļūt par jūsu mīlas ceļa šķēršļiem, kas var izpostīt laimīgas attiecības. Jums pastāvīgi ir nepieciešamas rūpes un uzmanība, tāpēc jums ir nepieciešams maigs un rūpīgs partneris, lai gan uzticība noteikti nav viens no jūsu plusiem, turklāt jūs esat tik ļoti prasīgi, ka vēlamais reti kad sakrīt ar rīcību.

PUNARVAZU (5. – 18. jūlijs)

Pateicoties savai maigajai un labsirdīgajai dabai, jūs esat kā radīti, lai vadītu, ieviestu uzticību un mīlētu. Jūs neielaižaties riskantās darbībās, bet bez skaidra mērķa sajūtaties ļoti nepārliecināti un nedroši par sevi. Galvenais, lai jums vienmēr apkārt ir cilvēki, jo jums ir svarīgi piederēt kādai konkrētai cilvēku grupai. Jūs vienlaicīgi varat būt pieķērušies kādam un tajā pašā laikā arī ieturēt distanci. Jums apkārt atrodas cilvēki, kas vēlētos kļūt par daļu no jūsu dzīves, bet jūs esat laimīgi tad, ja jums ir viens vienīgais, kuru mīlēt. Jūs esat neatkarīgi un nevarat ciest, kad kāds jūs mēģina kontrolēt. Jūs noteikti necenšaties izrādīt savas seksuālās vēlmes, jo mēdzat izturēties vienaldzīgi un gaidāt, kad pirmo soli spers otrs cilvēks. Jūsu partnerim jābūt apveltītam ar diezgan lielu gudrību, lai spētu uztvert jūsu smalkos mājienus.

PUŠIA (19. jūlijs – 1. augusts)

Gudri cilvēki un mākslinieciskas personības, kas apveltītas ar bagātu iztēli. Jūs tiecaties izpildīt savus pienākumus attiecībā pret sevi pašu, savu ģimeni un pasauli kopumā, tāpēc bieži vien izrādāties apkrauti ar dažāda veida instrukcijām un atbildīgiem uzdevumiem. Harmoniskai jūsu pašu attīstībai jums ir nepieciešams mierīgs dvēseles stāvoklis. Mīlestībā jūs esat noslēgti, kautrīgi, ļoti neatkarīgi, un jūsu partnerim ir jābūt tādam pašam. Jūs vienlaicīgi varat būt pieticīgi un arī ļoti prasīgi, jūtu izrādīšana jums sagādā diezgan lielas grūtības. Jūsu partnerim jūs ir jāsaprot no pusvārda. Jūs pēc dabas esat ļoti privātīpašnieciski, tāpēc partnerim noteikti nevajadzētu likt jums kļūt greizsirdīgam, jo jūs varat “uzsprāgt”. Jums vajag, lai jūsu pastāvīgās attiecībās būtu patīkamas, mierīgas, bet ne vienveidīgas.

AŠLEŠA (2. – 15. augusts)

Jūs klejojat starp labo un ļauno, esat apveltīti ar lielisku humora izjūtu un gandrīz vai hipnotisku varu pār cilvēkiem. Jūs intelektuāli esat ļoti aktīvi. Pateicoties savai spējai savaldzināt, jūs ātri vien iegūstat to, ko vēlaties. Jūs esat neatkarīgi un neesat radīti ģimenes dzīvei, jo mīlestībā jums ir vajadzīga brīvība un apbrīna. Jūs mīlat savaldzināt un pavedināt, tāpēc jums apkārt vienmēr ir ļoti daudz pielūdzēju, taču laikam jau vienmēr kaut kas pietrūkst. Jūs esat ļoti privātīpašnieciski. Lai viss jūsu attiecībās ritētu gludi, jūsu izredzētajam jābūt pavisam savādākam.

MAGHA (16. – 29. augusts)

Jūs esat ļoti konservatīvi, tradicionālo vērtību piekritēji, reizēm ļoti stūrgalvīgi un pat nekaunīgi, jo jums ir nepieciešams vadīt, sajust varu, būt materiāli un sociāli veiksmīgam. Jūsu domas visbiežāk tiek novirzītas tieši “iegūšanas” virzienā. Lai kādi arī būtu jūsu sasniegumi, jūs tik un tā varat palikt ļoti neapmierināti. Mīlestība jums ir ļoti svarīga, taču tas ir ilgs meklējums. Jums ir vajadzīgs laiks, lai atrastu sev piemērotu partneri. Viņam ļoti pacietīgi ir jāpieņem jūsu prasības un jāizturas ļoti mierīgi pret jūsu ambīcijām, tā kā spēku līdzsvaru šajās attiecībās ir visai viegli paredzēt.

PURVA FALGUNI (30. augusts – 12. septembris)

Jūs esat ļoti mierīgi un racionāli, spējīgi ļoti centīgi strādāt, lai radītu sev piemērotu materiālo pamatu zem kājām, jo jums taču ir nepieciešamas ērtības, nauda, autoritāte un vara. Jūs esat pieķērušies mājām un saviem tuvākajiem cilvēkiem, līdz ar to jūsu galvenais mērķis ir radīt ģimenisku mājīgumu. Mīlestībā jums noteikti ir nepieciešamas ilgstošas attiecības un kopīgi mērķi, kuri palīdzēs radīt ģimeni. Centrālo jūsu dzīves vietu ieņem bērni, aiz mīlestības pret viņiem jūs esat gatavs upurēt ļoti daudz ko.

ULARA FALGUNI (13. – 25. septembris)

Jūs esat ļoti augstsirdīgi, draudzīgi, devīgi, taču reizēm jums trūkst konkrētu mērķu un ticības sev. Stresu jūs bieži vien slēpjat aiz ārēja miera, kā arī jūs ļoti slikti pārciešat krasas pārmaiņas – jums ir nepieciešams precīzs grafiks, regularitāte un atbalsts. Jūs ar abām kājām stāvat uz zemes, meklējat uzticīgu partneri un stabilu ģimeni, priekšroku dodot saprātīgai kaislei, neizslēdzot savienību, kas jūsu dzīvi padarītu vienkāršāku un ērtāku, taču uzmanieties – jūsu tiekšanās pēc pilnības var izprovocēt problēmas.

HASTA (26. septembris – 9. oktobris)

Jūsu noskaņojums ļoti bieži mainās, zem ārējā miera un racionalitātes slēpjas iekšējs tukšums, ar ko jūs nespējat samierināties. Jūs esat atbildīgi un alkstat visus pārspēt, izmantojot jebkuru iespēju un vajadzīgo cilvēku palīdzību. Jūs vienlaicīgi varat būt egoistiski un augstsirdīgi. Emocionālajā ziņā jūs esat ļoti nepārliecināti par sevi un jums ir ļoti grūti atrast partneri, kurš spētu jūs uzmundrināt. Uzsākot attiecības, jūs mīlat tik ilgi, kamēr viļaties vai arī jūs pamet.

ČITRA (10. – 22. oktobris)

Jūs esat ļoti ambiciozi, augstsirdīgi un kreatīvi, tieši sejā satiekat savu pretinieku un nebaidāties viņam parādīt savas vājās puses. Jums ir ļoti spēcīgs raksturs, taču daudzas lietas jūs ļoti viegli spēj izvest no pacietības. Jūs esat komunikabli un ekscentriski, mīlat modi, svētkus, greznību, skaistumu, azartu un meklējat asas izjūtas. Kaislīgas, apburošas un harizmātiskas personības, kas ļoti agri sākušas interesēties par mīlas piedzīvojumiem, nekad tiem neatdodoties pilnībā. Jums ir pārāk maz laika savam partnerim – sociālā dzīve jūs ir pilnībā “aprijusi”, un pat bērni jums nav pirmajā vietā.

SVATI (23. oktobris – 5. novembris)

Jums piemīt neticama ambiciozitāte ar galēju ideālismu, jo jūsu mērķis ir bagātība un panākumi. Jūs vēlaties atstāt savas pēdas vēsturē, būt labākie no visiem. Jūs mīlat spēles par varu, domājot tālejošus plānus un manevrus, taču dvēseles dziļumos jūs esat tīri kā jēriņi, lai gan par to nojauš tikai retais. Mīlestībā jūs esat ļoti prasīgi un tiecaties pēc pilnības, kas reizēm noved arī pie ciešanām. Lai izlemtu par labu ilgstošām attiecībām, jums ir nepieciešams nopietns un uzticams partneris, kuru jūs nostādīsiet uz pjedestāla.

VIŠAKHA (6. – 18. novembris)

Jūs esat ļoti iejūtīgi pret cilvēkiem, atvērti visam jaunajam, taisnības mīļotāji un visnotaļ komunikablas būtnes, kurām patīk atrasties paziņu un draugu kompānijās, kurās jums tiek doti vērtīgi padomi. Jūs esat kaislīgi dabas mīklu mīļotāji, piesaistīti materiālajai dzīves pusei. Mīlestībā jūs sevi parādāt ļoti duāli – uzsākot nopietnas attiecības, jūs neizslēdzat iespēju par jauniem sakariem. Jūs nekad neesat apmierināti, reizēm nepatstāvīgi un nervozi, jo vētrainā dzīve jūs virza uz partneru maiņu, taču šī tendence līdz ar gadiem pakāpeniski izzūd.

ANURADHA (19. novembris – 1.decembris)

Jūs vienlaicīgi varat būt labsirdīgi un cietsirdīgi, dzīvespriecīgi un depresīvi. Jūsu dzīve ir bezgalīgs pilnības meklējums, kas sastāv no kalniem un lejām. Jūs nepārtraukti atrodaties starp garīgo un materiālo, esat spējīgi tikt galā ar grūtībām, taču reizēm nasta, no kuras jūs nekad neatsakāties, var jums palikt par smagu. Mīlestībā jūs esat ideālisti, jūs meklējat pilnību un tad, kad esat iemīlējušies, atsakāties no visa pārējā. Jums nevajag domāt ne par pagātni, ne nākotni, jo jums jādzīvo tagadnei.

ŽIEŠTA (2. – 14. decembris)

Jums ir spīdošs prāts, Jūs esat godkārīgi un alkstat pēc varas, jo jums gribas, lai jums ir tas, kas nav citiem. Jūs vienmēr visas iesāktās lietas novedat līdz galam, esat piesaistīts materiālajām vērtībām, taču jums ar to ir jācīnās, lai piesaistītu garīgumu, pēc kura sirds dziļumos arī patiesībā tiecaties. Mīlestībā jūsu jūtas ir ļoti piesātinātas, jūs esat ļoti egoistiski un greizsirdīgi, taču sarežģītas attiecības jūs piesaista kā magnēts. Jums ir grūti izveidot ilgstošas attiecības, jo jūs ļoti viegli spējat pāriet no neprātīgas iemīlēšanās uz pilnīgu greizsirdību. Jums ir vajadzīgs, lai partneris būtu pievilcīgs ne tikai fiziski, bet arī intelektuālā ziņā.

MULA (15. – 27. decembris)

Jūs esat drosmīgi un mīlat piedzīvojumus, esat spējīgi vadīt cilvēkus un adaptēties negaidītos apstākļos, kas bieži vien jūs arī piemeklē. Jūs cenšaties visu sajust un saprast, jūs dzīvojat diezgan vienkārši, lai neteiktu, ka pat askētiski. Mīlestībā jūs esat ideālisti, kuri alkst piedzīvojumus, no kuriem arī paši baidāties. Partnerim nāksies jums pielāgoties, jo uz kompromisiem jūs izejat ļoti reti.

PURVA AŠADHA (28. decembris – 10. janvāris)

Jūs vienlaicīgi esat kaprīzi un izlēmīgi, disciplinēti, spējīgi kardināli mainīt ne tikai savu viedokli, bet arī visu personību kopumā. Jums ir bagāts radošais potenciāls un daudz talantu, jo jūsu sarežģītā personība nepārtraukti atrodas pastāvīgā attīstībā, kas var maldināt tos, kas jums ir apkārt. Jūs esat ļoti uzstājīgi savās vēlmēs, taču ļoti bieži maināt savas domas, jo jums ir nepieciešama daudzveidība, kas noteikti būtu jāzina arī jūsu partnerim. Jums ir ļoti laba saikne ar pretējo dzimumu, taču jūs ļoti reti piekrītat ilgstošām attiecībām. Zvērot uzticību, jūs tai arī ticat un glabājat, bet tikai līdz nākamajai reizei.

UTTARA AŠADHA (11. – 23. janvāris)

Jūs esat taisnību mīloši un gudri vientuļnieki, kas ienīst melus, apmānu un uzpirkšanu. Ideālisti līdz pēdējam, jūs neesat gatavi pieņemt realitāti tādu, kāda tā ir. Jums ir ļoti grūti sadzīvot ar citiem, bet ik pa reizei arī pašiem ar sevi. Indiešu horoskopā tikai šai zīmei nav pāra. Vai tiešām tā var būt, ka jūs nevienam neesat vajadzīgs?! Jebkurā gadījumā partnerim nāksies rēķināties ar jūsu neatkarību, garīgumu un vēlmi palikt vienatnē, kas nozīmē to, ka nekādas tradicionālās attiecības jums noteikti nederēs. Jūs vienmēr dzīvojat paši pēc saviem noteikumiem. Jūs esat ļoti garīgas būtnes ar ļoti sarežģītām prasībām mīlestībā.

ŠRAVANA (24. janvāris – 5. februāris)

Jūs esat gudri un ģeniāli. Vienmēr gatavi sniegt palīdzību kādam citam. Apvienojoties ar kaut kādām asociācijām, jūs cenšaties aizstāvēt cilvēku tiesības, palīdzot viņiem nelaimē. Zem ārējā vēsuma slēpjas jūtīga un sentimentāla dvēsele, taču jūs ļoti labi maskējaties un ar grūtībām izrādāt savas dziļākās jūtas. Jūs esat neatkarīgi, tāpēc partnerim pašam nāksies atpazīt jūsu maigo dvēseli un pareizi izprast jūsu klusēšanu un vajadzību pēc vienatnes un miera.

DHANIŠTA (6. – 18. februāris)

Jūs esat žilbinoši un harizmātiski, vienlīdz bagāti gan materiālajā ziņā, gan garīgajā, daiļrunīgi un ļoti uzmanīgi sarunu biedri. Kad Jūs palīdzat citiem, tad jūs uzreiz redzat jēgu savai būtībai. Jūs esat īsti altruisti, kas jūt sevī tukšumu, kuru noteikti ir nepieciešams aizpildīt. Pievelkot kādu pie sevis, jūs tajā pašā laikā tomēr ievērojat arī distanci. Daudzi ir gatavi jūs paciest, lai gan jūs esat ļoti prasīgi un uzstādāt savus noteikumus.

ŠATABIŠAK (19. februāris – 5. marts)

Jūs esat ļoti noslēpumaini un strikti sekojat saviem principiem. Bieži vien jums nepietiek ticības saviem spēkiem, reizēm jūs viļaties savos sasniegumos. Jūs nervozējat, uztraucaties, meklējiet atbildes uz jautājumiem, taču tajā pašā laikā jūs spējat sasniegt ļoti daudz. Mīlestībā jūsu principi ir pretrunīgi. jums ir vajadzīga klasika ar oriģinalitātes pieskārienu. Lai izdabātu sev tuvajiem cilvēkiem, jūs esat gatavi spēlēt arī kādu citu lomu.

PURVA BHADRA (4. – 16. marts)

Jūs esat ļoti labsirdīgi un esat gatavi otram palīdzēt līdz pilnīgam spēku izsīkumam. Jūs esat kaislīgi cīnītāji, kas cīnās pret aizspriedumiem un apspiešanu, netērējot tam ne laiku, ne naudu, taču tajā pašā laikā jūs diezgan bezrūpīgi attiecaties pret savām finansēm. Partnera acīs jūs skatāties pilni mīlestības, nedomājot par vilšanās draudiem. Kā pacietīgi un lojāli cilvēki, jūs ļoti daudz emociju un enerģijas ieguldāt mīlestībā, draudzībā un ģimenē. Jūs no pirmā mirkļa šķietat atkarīgi no apkārtējiem, taču tā nebūt nav. Jūs patiesībā esat ļoti patstāvīgi.

UTTARA BHADRA (17. – 30. marts)

Jums noteikti nav jāizskaidro, kas ir tolerance un līdzjūtība, jo jūs esat ļoti gudri. Jums piemīt fatālisms un nedaudz atšķirīgs skats uz dzīvi. Jaunībā sava ideālisma dēļ jūs noteikti saskārāties ar grūtībām. Mīlestībā jūs viennozīmīgi esat jūtīgi un sapņaini, meklējat ideālās attiecības, bet varat dzīvot arī vienatnē. Jūs esat sirsnīgi, jūtīgi, garīgās vērtības jūs vērtējāt augstāk kā kaisli, tāpēc reizēm bagātas garīgās dzīves dēļ jūs esat gatavi ierobežot savu mīlas dzīvi.

REVATI (31. marts – 12. aprīlis)

Jūs esat labsirdīgas, pacietīgas un ļoti mierīgas personības. Jūsu iekšējais skaistums un dvēseles tīrība atšķir jūs no citiem. Jūs esat gatavi uz pašuzupurēšanos, reizēm arī vērojams pārliecības trūkums. Mīlestībā jums ir vajadzīgs partneris, kurš saprot, cik ļoti jums ir nepieciešams uzmundrinājums, un atbalstīs jūsu tiekšanos pēc garīguma.

Lasi vēl: SADERĪBAS HOROSKOPS. Sieviete-Vērsis un vīrietis-Dvīnis.

Pievienot komentāru