Jaunava. Zodiaka zīme, kas vislabāk redz citu trūkumus, bet necieš dzirdēt kritiku par sevi

Dzīvot pūlī – tā noteikti nav Jaunavu izvēle, jo šīs zīmes pārstāvji nemīl burzmu, viņiem nepatīk strīdēties un pakļauties emocijām. Jaunavas dod priekšroku savai komforta zonai. 

Jaunavas var pārciest ļoti daudz. Šīs zīmes pārstāvji ir spēcīgi cilvēki. Viņi ļoti skaidri redz apkārtējo cilvēku trūkumus. Citus viņi kritizē ar lielu entuziasmu, bet kritiku savā virzienā viņiem nepatīk dzirdēt.

Vīrietis-Jaunava ir auksts, praktisks, nesavtīgs, uzticams, disciplinēts, godīgs, mīlestības vārdā spējīgs sevi ziedot, uzticīgs un mīļš.

Sieviete-Jaunava ir sievišķīga, punktuāla, eleganta, seksuāla, bet ne vienmēr uzticīga, gādīga un apzinīga.

Lasi vēl: Jaunava. Astroloģiskais portrets un saderība

 

JAUNAVAS DARBĀ

Jaunavas ir disciplinētas, punktuālas, akurātas un atbildīgas. Viņām ir ļoti svarīgi mīlēt to, ko viņas dara – tad arī viņām viss izdodas! Viņas ir ļoti uzmanīgas pret apkārtējo vēlmēm, tāpēc no šīs zīmes pārstāvjiem iznāk lieliski psihiatri, ārsti, pavāri, dizaineri un asistenti. Jaunavām nepatīk melot, tāpēc vēl godīgāku darbinieku jums būs grūti atrast!

JAUNAVAS MĪLESTĪBĀ

Vīrieša-Jaunavas “aplidošana” ir citādāka. Viņš ir praktiskas dabas cilvēks, tāpēc netērēs laiku liekai romantikai. Bieži vien viņam pirmajā vietā ir darbs, taču tas nebūt nenozīmē, ka esat kļuvusi viņam nevajadzīga. Viņš vienkārši zina, ka ir jūs ieguvis un mīlas frontē viņam viss ir labi. Viņa jūtās nebūs vērojams sasprindzinājums, greizsirdības uzplūdi vai neizskaidrojami aukstuma un siltuma uzplaiksnījumi. Viss ir mierīgi, viss ir stabili! Ja attiecības neizdodas un nākas šķirties, tad pēc tam šis vīrietis noslēdzas. Viņš vairs neuzticas un kļūst ļoti piesardzīgs. Katra nākamā vilšanās atstāj pēdas viņa dvēselē, tāpēc pret katru nākamo partneri viņš kļūt arvien prasīgāks. Viņš lieliski prot flirtēt, taču mīlestībā viņu pilnīgi noteikti interesē tikai kvalitāte.

Sieviete-Jaunava vienmēr izvēlas dvēseli, nevis “maku”. Viņa dod priekšroku patiesām jūtām, nevis materiālajiem labumiem. Nekādu scēnu vai sasistu trauku. Viņa ļoti cienījami pārcieš visus likteņa triecienus. Viņu noteikt nevar “aptīt ap pirkstu”. Viņā ir apkopotas visas labākās rakstura iezīmēs ideālās proporcijās. Ja šī sieviete ir izvēlējusies tieši jūs, tad esiet pārliecināts par to, ka Jaunava ar jums būs līdz galam, galvenais – nepieviliet viņu. Rēķinieties ar viņas domām, lēmumiem un vēlmēm, tad arī jūs būsiet laimīgs pāris, kas nerīko skandālus un greizsirdības scēnas.

JAUNAVAS GULTĀ

Jaunavas ir standarta pozu un ainu pretinieces. Šīs zīmes pārstāvji ir nestandarta pieejas cienītāji. Viņi noteikti zina, kas ir labs sekss, viņi spēj dāvāt ļoti spilgtas sajūtas un sniegt neaizmirstamu baudu. Jaunavas ļoti ciena savu ķermeni, savu izvēli un partnerus. Viņas pilnīgi noteikti neguļ ar kuru katru, visu savu seksualitāti viņas sniedz tikai un vienīgi izredzētajam.

JAUNAVAS DRAUDZĪBĀ

Šīs zīmes pārstāvjiem pilnīgi noteikti nav vajadzīgi padomdevēji, jo Jaunavas skaidri zina gan to, ko grib. Tas ir iemesls tam, kāpēc uz draugiem viņas skatās kā uz izklaidi. Viņām ir nepieciešams izlādēties, un tajā ļoti labi palīdz draugi. Jaunavas mīl patiesus un laipnus cilvēkus, jo attiecībās, pirmkārt, ciena godīgumu. Draugu šīs zīmes pārstāvjiem nav ļoti daudz, jo Jaunavas tomēr ir vientuļnieces, nevis kompānijas dvēseles. Viens labs draugs un pāris labu paziņu – tas Jaunavām ir vispiemērotākais variants!

Lasi vēl: 10 iemesli, kādēļ Jaunavu var uzskatīt par vislabāko Zodiaka zīmi

Pievienot komentāru