Ingvera ūdens labās īpašības

Tāpat kā daudzas citas garšvielas un augi, ingvers ir ļoti labi pazīstams visā pasaulē ar savām unikālajām īpašībām. Bieži to liek tējā, lai uzlabotu gremošanas trakta sistēmu vai atbrīvotos no saaukstēšanās vai gripas simptomiem. Bet tikai nedaudzi no mums zina, ka ingveram piemīt svarīga īpašība: ar tā palīdzību var ātri nomest svaru. Ingvera ūdens- tas ir efektīvs tautas līdzeklis notievēšanai. 

Kā ingvers palīdz notievēt: 

1. Ingvers uzlabo vēdera darbību. Jau daudzus gadsimtus ingvers tika izmantots gremošanas un zarnu trakta slimību ārstēšanā. Zinātnieki apgalvo, ka tas palīdz uzlabot vēdera darbību un veicina gremošanu. Bet ja gremošanas process ir normā, toksīdi un šļakas ar vieglumu tiek izvadīti no organisma.

2. Ingvers samazina apetīti. Papildus tam, ka ingvers uzlabo gremošanas sistēmu, tas arī samazina vēlmi pēc ēdiena. Ingveram ir maz kaloriju, un tas vieglā formā, bez blakus efektiem, apslāpē apetīti. Žurnālā Metabolisms bija publicēts viens interesants pētījums. Cilvēki, kuri dzēra dzērienu ar tikai 2 gramiem pievienoto ingvera pulveri, ēda daudz mazāk nākošo sešu stundu laikā.

LASI ARĪ ŠO:”Nepateicīgie bērni”. Par mīlestību pret sevi.

3. Ingvers samazina kortizolu. Hronisks stress izraisa kortizola līmeņa paaugstināšanos. Bet tas atkal savā ziņā izraisa muskuļu atslābināšanos un aptaukošanos, īpaši vēdera rajonā.

4. Ingvers palīdz stabilizēt cukura līmeni asinīs. Lai organisms pareizi sadedzinātu taukus, cukura līmenim asinīs jābūt normas robežās. Pārāk zems līmenis- un jūsu organisms sāk uzkrāt taukus. Pārāk augsts līmenis- un jums gribas apēst kādu saldumiņu.

KĀ PAGATAVOT INGVERA ŪDENI, ATRADĪSI NĀKAMAJĀ LAPĀ:

COMMENTS

Pievienot komentāru