Īstais iemesls, kādēļ tev nevajadzētu publicēt savu bērnu fotogrāfijas internetā

Plašsaziņu līdzekļi mūsdienās kļuvuši par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu. Šobrīd iespējams sarunāties ar saviem tuviniekiem pat tad, ja viņi atrodas otrā pasaules malā.

Internetā iespējams iegūt ļoti daudz noderīgas informācijas, taču daudzi plašsaziņu līdzekļu lietotāji pieļauj kļūdas, par kurām nākas samaksāt ar ļoti augstu cenu – savu bērnu drošību.

Internets un bērni ne vienmēr ir labākais salikums. Daudzi vecāki internetā publicē bildes un aizkustinošus video ar savām atvasēm. Protams, izskatās jau ļoti mīļi, kad mazie ķipari dara kaut ko smieklīgu vai amizantu, taču, neskaitot pašus vecākus, viņu draugus un tuviniekus, šīs bildes apskata arī dažādi ļaudis, kuru nodomi nebūt nav tie labākie.

Bērnu nolaupīšana

Bieži mēdz gadīties, ka jūsu bērnam gaidāms kāds svinīgs pasākums, kam jūs rūpīgi gatavojat savu atvasi – veidojat skaistu frizūru un, protams, visu iemūžināt fotogrāfijās un video savos telefonos. Visticamāk, ka jūs ar šīm fotogrāfijām dalīsieties arī internetā.

Pirmais briesmu avots – internetā ir pilns ar ļaudīm, kuriem ir visdažādākie psiholoģiskie traucējumi un kuri bērnu bildes mēdz izmantot savu erotisko fantāziju realizēšanai. Atrast šos cilvēkus un pēcāk sodīt ir ļoti grūti.

Katru dienu aizvien populārāka kļūst digitālā nolaupīšana. Tā ir ļaunprātīga fotogrāfiju nozagšana no dažādiem sociālajiem tīkliem, lai izmantotu šīs bildes kā savējās.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru