Ja šīs 5 zodiaka zīmes iemīlas, tad tas ir pa īstam – viņiem nav laika nenopietnām attiecībām

Mīlestība nāk un iet, bet noteikti ne šīm zodiaka zīmēm. Ja iemīlas, tad iemīlas pa īstam. 

MEŽĀZIS

Mežāži pēc dabas ir nopietni, un arī attiecības vēlas nopietnas un ilgstošas. Viņu neinteresē vienas nakts sakari, jo neredz tiem lielu jēgu. Partneru ziņā ir izvēlīgs, tāpēc attiecības veido tikai ar tiem, kuri viņam patiešām ir iepatikušies.

Ņemot vērā viņa izvēlīgo raksturu, viņi iemīlas visai reti, bet vismaz pa īstam!

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs nemēdz izrādīt savas emocijas, un tās diezgan labi spēj kontrolēt, līdzīgi ir ar jūtām pret kādu cilvēku, tomēr arī tam ir mērs. Ūdensvīri reti kad tiek saprasti, tāpēc viņiem ir nepieciešams partneris, kas saprastu to, kā viņš jūtās bez jebkādiem vārdiem. Atrast šādu partneri ir ļoti grūti, līdz ar to iemīlēties Ūdensvīriem sanāk ļoti reti. Bet, kad iemīlas, tad iemīlas no visas sirds!

VĒRSIS

Vērši arī nav tie, kas iemīlas ļoti ātri, bet pa īstam – pavisam noteikti! Viņš ir savā ziņā izvēlīgs, un tāda pati ir viņa sirds! Neskatoties uz to, ka var izvēlēties sev nepiemērotus partnerus, viņš tik un tā dara visu, lai attiecības izdotos.

Vērši ļoti ilgi pārdzīvo neizdevušās attiecības, pat tad, kad to neizrāda. Lielākā kļūda, kuru Vērsis var pieļaut – uzreiz pēc šķiršanās meklēt citu. Diemžēl, reti kad izdodas būt attiecības ar jaunu partneri, ja domās viņš ir ar bijušo.

JAUNAVA

Jaunavas nav tie cilvēki, kas izrādītu savas emocijas, vai publiski lielītos ar savām perfektajām attiecībām. Tomēr, ja viņš šādu soli ir spēris, vari būt drošs – viņš tevi uzskata par īsto!

Attiecības neveido ar kuru katru, turklāt tās cenšas nepakļaut muļķīgiem riskiem. Jāsaka, ka Jaunava ir viena no prātīgākajām zodiaka zīmēm attiecību ziņā, tomēr spēj izdarīt arī ļoti nesmukas lietas, ja tiek piekrāpts vai pievilts.

SKORPIONS

Skorpions pavisam noteikti nav tas cilvēks, kas iemīlas no pirmā acu skatiena, bet jau pēc pirmajām tikšanās reizēm viņš tomēr ir spējīgs pateikt, vai šo cilvēku būtu spējīgs iemīlēt.

Skorpions iemīlas lēni, bet ļoti stipri. Patiesību sakot, viņš ir ideāls partneris, ja neskaita viņa nespēju kontrolēt emocijas. Viņš vēlas gan saistības, gan kaisli, gan romantiku, gan intimitāti. Un to attiecībās arī sniegs!

Parasti Skorpioniem ir visai grūti tikt pāri savām iepriekšējām attiecībām, jo pie partnera spēj pieķerties ļoti stipri.

Pievienot komentāru