Ja tava māsa ir dzimusi vienā no šīm zodiaka zīmēm, tad vari būt drošs – viņa ir pati labākā (pat ja tā neliekas)

Noskaidro, vai arī tu (vai tava māsa) ir šo zodiaka zīmju top pieciniekā!

VĒZIS

Viņas ir gādīgas pret saviem mīļajiem cilvēkiem, parasti vienmēr izrāda rūpes. Nereti šī māsa ir arī lieliska pavāre, kas pārējos ģimenes locekļus var pārsteigt ar patiesi gardām vakariņām. Māsa – Vēzis vienmēr ir gatava uzklausīt savu māsu vai brāli, un izpalīdzēt, ja nepieciešams. Turklāt, neviens tik ļoti jums nejutīs līdzi kā Vēzis.

LAUVA

Viņa kā māsa nekad neko nežēlo. Kaut arī reizēm var būt rupja un nejauka, Lauva mīl savus tuvākos tā, kā neviens cits. Viņa ir lieliska sarunu biedrene, kurai piemīt ļoti laba stila izjūta, tāpēc vienmēr spēj sniegt labus stila un modes padomus. Lauva ir sieviete ar raksturu, tāpēc savus mīļos vienmēr būs gatava aizstāvēt. Parasti nežēlo naudu, un iegādājas kaut ko interesantu, lai pārsteigtu un iepriecinātu tuviniekus.

Lasi arī: Lielais draudzības horoskops: ar ko esi vissaderīgākais?

JAUNAVA

Viņa savas intereses var likt otrajā vietā, bet pirmajā – brāļu vai māsu. Gatava pat upurēties un ziedot savu laiku, kura viņai ir tik maz. Neviens cits par tevi neuztrauksies tā, kā to dara Jaunava. Tomēr, nereti viņai nākas vilties savos ģimenes locekļos, kuri reizēm it kā nepamana viņas pūliņus. Ne visas, taču vairākas Jaunavas mēdz būt tās, kuras kārto māju un gatavo ēst, atvieglojot darbu citiem. Var gadīties, ka Jaunavai bieži jāpalīdz jaunākajai māsai vai brālim tikt galā ar grūtībām vai izkulties no nepatikšanām.

STRĒLNIEKS

Ar viņu nekad nav garlaicīgi! Ja viņas brāļi vai māsas ir pietiekami veci, tad viņa viņus ņem līdzi kur vien iespējams! Parasti Strēlniecēm ir labas attiecības ar savām māsām, un viņas ar viņām dalās par visu! Lieliskas padomdevējas un noslēpumu glabātājas. Ne tikai māsa, bet arī labākā draudzene, kura pat visgrūtākajā brīdī spēs likt pasmaidīt.

Lasi arī: Kādas ir zodiaka zīmju izpausmes bērnībā

ZIVIS

Viņa ir neizsakāmi pašaizliedzīga, citu intereses nostādot par augstāku prioritāti nekā pati savas. Viņa ļoti pārdzīvo, ja māsai vai brālim neiet tik labi, cik gribētos. Kaut arī ārēji šķiet ļoti mierīgas, arī Zivis ir gatavas ar zobiem un nagiem pastāvēt par savu ģimeni!

Pievienot komentāru