Uztrauktā vai taisnīgā mamma? Māmiņu horoskops

Būt par māti – liela atbildība un galvassāpes, tomēr daudz mīlestības, pašuzupurēšanās un jauku mirkļu. Noskaidro, kāda māte tu esi, vai būtu, atbilstoši savai zodiaka zīmei.

Ja esi dzimusi, piemēram, marta beigās, tad apskati ne tikai Auna, bet arī Zivs raksturojumu, bet, ja esi dzimusi pašā aprīļa sākumā, tad apskati arī Zivs aprakstu.

 

Auns – mamma aizstāve. Šī ir mamma, kas vienmēr pārliecinās, vai neviens neatpaliek, un iet pa ietves ārējo malu, lai citi būtu drošībā. No viņas tu saņemsi vissiltākos apskāvienus.

Vērsis – mierīgā mamma, kas spēj nomierināt un likt ieraudzīt lietas pozitīvā/patiesā gaismā. Viņa palīdz saprast, ka tev nav, par ko dusmoties, un tu tiksi ar visu galā.

Dvīņi – uztrauktā mamma, kas bažījas par tavu drošību, vai tev viss ir kārtībā, vai neesi savainojies, un vai tev klājas labi. Šai mammai nepatīk nekur braukt nakts melnumā, un viņa to nekad nedarīs.

Vēzis – mamma, kas vienmēr ir gatavībā. Viņa ir iepriekš padomājusi par visu un jautā, vai tu negribi papildporciju vai varbūt vēl kādu salveti vai segu – varbūt pat vates kociņu. Šī mamma vienmēr parūpējas, lai tev būtu viss nepieciešamais un pat vairāk.

Lauva – mamma izlutinātāja. Viņa tiešām izlutina tevi, sniedzot daudz vairāk, nekā tev vajag vai gribētos. Šī mamma tev atdos visu, kas viņai ir, un sniegs to, ko tev vajag, pat ja pašai tā nav. Viņa arī gribēs būt draugos ar visiem taviem draugiem.

Jaunava – jautrā un taisnīgā mamma. Viņa vienmēr parūpēsies par to, lai tu nejustos atstumts, un lai visi bērni justos mīlēti un novērtēti. Viņa ļaus tev darīt gandrīz visu, ko vien vēlēsies, ja vien tas ir likumīgi, droši, un prātīgi. Jaunavu mamma vēlas, lai tu labi pavadītu laiku.

Svari – mamma, kurai vienmēr pie rokas ir kāds gardums, un kura vēlas, lai visi būtu laimīgi un paēduši. Šī mamma tev kaut ko pagatavos, kad būsi acīmredzami nomākts, jo, viņasprāt, ēdiens var izārstēt jebkuras bēdas.

Skorpions – atbalstošā mamma, kas vēlas, lai tu būtu apmierināts ar sevi un saviem sasniegumiem, pat ja tie ir tik niecīgi kā izkāpšana no gultas. Šī mamma tevi uzmundrinās ik uz soļa un atbalstīs gan priekos, gan bēdās, kā arī pārliecināsies, ka tu to zini.

Strēlnieks – jauneklīgā mamma, kuru var arī izjokot. Viņa neuztver jokus pārāk nopietni, un noteikti daudz spēlēsies, kad būsi vēl mazs. Šī mamma ļoti pieķeras saviem bērniem un vēlas, lai viņi nekad neizaugtu un paliktu bērni uz visiem laikiem.

Mežāzis – labi organizētā mamma, kurai vienmēr viss ir izplānots un sagatavots jau vairākus mēnešus pirms noteiktā datuma. Šī mamma vienmēr pārliecināsies, lai tev būtu izpildīti mājasdarbi un viss izdarīts laikā.

Ūdensvīrs – mamma, kas ir arī labākā draudzene. Viņa runāsies ar visiem taviem draugiem un liks tev sarkt viņu priekšā, protams, tikai jautrības vārdā. Šī mamma liks tev justies svarīgam un būs kā labākā draudzene. Viņa arī ļauj izbaudīt brīvību, ja vien rīkojies prātīgi.

Zivis – mamma atgādinātāja. Viņa atgādina par to, lai vienmēr būtu izpildīti mājasdarbi, kā arī citi pienākumi, bet viņa nav arī pārāk uzbāzīga. Šī ir mamma, kas vienmēr ieradīsies uz taviem pasākumiem agrāk, un būs tava lielākā atbalstītāja. Viņa vēlas, lai tev būtu spoža nākotne.

Pievienot komentāru