JAUNAVA. Kas viņu padara par tik īpašu citu acīs?

Jaunavas zīmē dzimušie ir ļoti praktiski un analītiski cilvēki. Ja jums nepieciešams praktisks redzējums uz lietām, tad prasiet Jaunavai! Viņš pateiks, ka kaut kas nestrādās, ja rīkosieties nepareizi. Jaunavas ir arī ļoti organizēti cilvēki, kuri mīl lietu kārtību. Viņi nekad nespētu strādāt darba vietā, kur ir nelabojams bardaks. Ja bardaks ir labojams, tad viņš, saņēmis zaļo gaismu, visu labos un atdos savu enerģiju iecerētajam mērķim.

Ja Jaunava par jums saka kaut ko labu, tad ticiet viņam – viņš nekad nemelos! Kādam izdabāt vai iepatikties tik tiešām nav viņa interesēs. Viņš labāk tiek ienīsts par to, kas ir, nevis mīlēts par to, kas nav!

Šajā zīmē dzimst paši cītīgākie un strādīgākie cilvēki. Lieliski darba kolēģi viņam būtu Mežāža zīmē dzimušie, jo tos vieno viens – mīlestība pret darbu, turklāt arī viņu savstarpējā zvaigžņu saderība ir visai laba, lai arī ārpus darba lietām viņi spētu labi komunicēt un saprasties.  Šādā savienībā viņiem nekad nebūtu garlaicīgi. Jaunavas perfekcionisms un Mežāža reālistiskums liks viņiem abiem kopā radīt kaut ko grandiozu! Tomēr der atcerēties, ka Jaunava labāk strādā viens, pat ja blakus ir lielisks darba kolēģis!  Jaunavas ir ārkārtīgi pašpietiekami un tiecās pēc visa, kas ir ideāls, tieši tādēļ viņi labprātāk ir vieni, nevis atrodas neapmierinošās attiecībās. Viņiem ne mazākas problēmas nesagādā būšana vieniem ilgstošus laika periodus. Jaunavas vislabāk jūtās ko īstenojuši ja paveikuši to vienatnē, nevis kopā ar kādu.

Kopumā Jaunava ir lieliska būtne. Viņš ir gan praktisks, gan pragmatisks, turklāt nekad neizliksies labāks, nekā ir! Viņš vienkārši būs tāds, kāds ir, un nekad netēlos no sevis sazin ko! Jaunavas zīmē dzimušie ir lieliski draugi, jo ir uzticami un ļoti gādīgi – nereti par citiem rūpējas vairāk, kā paši par sevi!

Pievienot komentāru