SVARI. Ar ko un kāpēc viņi apbur citus?

Svari jau pa gabalu jūs apburs, pirms būs spējuši bilst kaut vārdu. Viņi ir ļoti pievilcīgi cilvēki, ar savu stilu un odziņu. Jūs uzreiz viņus pamanīsiet un domāsiet – kas ir šis cilvēks? Jums ātri vien radīsies vēlme ar viņu iepazīties, tieši tāpēc Svariem tiek pievērsta uzmanība pat visneparastākajās vietās un nepiemērotākajos brīžos. Pat pašiem Svariem būtu jābrīnās, kāpēc visi uz viņu tā skatās. Vai mati ir izspūruši, vai varbūt lūpu kaktiņos palikusi majonēze no pusdienās apēstās sviestmaizes?

Varbūt šī rīta apģērba izvēle bijusi pārāk drosmīga, un apkārtējie to neizprot? Nē, Svari vienkārši liek brīnīties un atskatīties. Arī dažādos pasākumos cilvēki tiecas ar viņu iepazīties. Svari ir ļoti patīkami cilvēki, viņus var viegli atpazīt pēc draudzīgā šarma, valdzinošas dabas un siltās enerģijas. Šīs zīmes pārstāvji jau ienākot telpā liek tur esošajiem pasmaidīt, pateicoties savai vienkāršajai dabai un patiesi dzirkstošajam smaidam. Nav nekāds brīnums, ka visiem patīk Svari!

Šādās situācijās Svariem svarīgi nesamulst un lieki nedomāt par visām acīm, kas ap viņu zibinās. Tieši otrādi, jābūt pārliecinātam un jāturpina iesāktais. Svari ir stāvā sajūsmā brīžos, kas viņi atrodas cilvēku ieskati; socializācija ar citiem ir viena no šīs zīmes pamata vajadzībām. Svari pēc dabas ir atvērti un runātīgi. Viņi ar vieglumu un eleganci spēj tik galā pat visneveiklākajās situācijās. Jūs pat brīnīsieties, kā no tik absurdas situācijas tik galanti un veikli var tikt cauri. Papildu sociālajai aktivitātei un pielāgošanās spējām Svari ir apveltīti arī ar dabisku šarmu. Viņiem piemītošā harisma bieži vien ļauj Svariem iegūt daudz paziņu, kā arī virzīties tuvāk sev uzstādītajam mērķim. Šīs zīmes pārstāvji vienkārši zina, kad kas jāsaka. Pat vissliktākais autovadītājs var nesaņemt sodu vai brīdinājumu tikai savas runātprasmes un šarma dēļ. Pat vissliktākais darbinieks netiks patriekts no darba, jo Svari tā spēs aizrunāt ausis, ka darba devējam nevienā brīdī nebūs domas darbinieku atlaist. Jā.. situācijas, kurās citi dabūt pēc nopelniem, Svari prot tikt sveikā cauri. Bet vai dēļ tā viņi būtu jāapskauž?

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lappusi!

Pievienot komentāru