Jaunava. Psiholoģiskais portrets.

Jaunava ir pasīva Zodiaka zīme, kuras pārstāvjiem piemīt ļoti smalka dzīves uztvere. Viņiem nepatīk krasas pārmaiņas, tāpēc viņi nav tendēti uz darbībām, kas tās varētu ierosināt. 

Tas gan nenozīmē, ka Jaunavas ir vājas. Viņu spēks slēpjas tajā, ka viņas daudz labprātāk stājas pretī reālām problēmām, nevis cīnās ar vējdzirnavām. Aiz ārējā miera, ko izstaro Jaunavas, slēpjas spēcīga trauksme. Šajā Zodiaka zīmē dzimušie cilvēki bieži vien šaubās par savas rīcības pareizību un gaida sodu par visām agrāk pieļautajām kļūdām.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops!Lūk, kā iemīlas dažādu Zodiaka zīmju pārstāvji!

 

Pārmērīgi lielā atbildības sajūta ir īsts posts Jaunavas zīmē dzimušajiem. Viņi, šķiet, ir gatavi uzņemties vainu par visām pasaules nedienām, jo Jaunavas nesaprot to, ka reizēm piliens bezatbildības un vieglprātības var padarīt viņas patiesi laimīgas.

Jaunavas ļoti viegli saprotas ar cilvēkiem, un komunikācija ar viņām ir ļoti patīkama, taču savā būtībā viņas tomēr ir vienpates. Izklaižu vietā viņas daudz labprātāk dod priekšroku darbam, tāpēc bieži vien viņu tuvākie cilvēki ir kolēģi.

Lasi vēl: Horoskops sievietēm; Lūk, kāds vīrieša tips tev ir vispiemērotākais!

Savus visspēcīgākos pārdzīvojumus no apkārtējiem slēpj pat tās Jaunavas, kuras parasti ir ļoti atvērtas. Par dvēselisko moku iemeslu var kļūt viņu pašu vai kāda cita pieļautās kļūdas, bet vislabākais veids, kā aizmirst par šīm ciešanām – palīdzēt kādam, kurš pats par sevi nespēj parūpēties.

Pievienot komentāru