Jaunkundze brauca autobusā, stāvēdama uz vienas kājas. Lūk, viņas brīnumainais noslēpums!


Ja tu vienmēr esi mundrs, enerģisks, tev ir lieliska gremošana, un nekas nenomāc tavu garastāvokli, tad vari mierīgi aizvērt šo rakstu! Tas noderēs tiem, kas izjūt ārkārtīgu nogurumu dienas beigās. Tiem, kurus nomoka problēmas ar kuņģi. Tiem, kam nepatikšanas sagādā pastāvīgas garastāvokļa maiņas.

Ja mēs slimojam, tas nozīmē, ka mēs kaut ko darām nepareizi. Dzīvesveids, miega un nomoda režīms, uzturs – tas viss ietekmē organisma stāvokli. Tāpat uz organismu iedarbojas arī emocijas – pie pārmērīgiem negatīviem pārdzīvojumiem izstrādājas atsevišķi hormoni, kuri veicina slimību attīstību.

Tu būsi pārsteigts, taču kāda pavisam vienkārša darbība palīdzēs novērst nepatīkamās saslimšanas un mainīs dzīves kvalitāti uz labo pusi. Nenāksies pat īpaši piepūlēties! Atliek vienīgi, braucot sabiedriskajā transportā, reizēm stāvēt uz vienas kājas. Kaut vai reizi pāris dienās!

Hemoroīdu profilakse

Hemoroīdu ārstēšana un profilakse, protams, ir divas dažādas lietas. Ja kaut kas ir ārstējams – žigli pie ārsta! Mēs stāstām par to, kā novērst saslimšanu. Kā izvairīties no problēmas, no kuras, kā stāsta, cieš katrs trešais japānis. Sēdošs dzīvesveids – tas ir nedabiski, un cilvēka organisms uz to reaģē briesmīgi.

Pastāvīgi sēžot uz vietas, tiek traucēta asinsrite ķermeņa lejasdaļā. Asinis sastājas. Rodas prostatīts vīriešiem, dzemdes mioma sievietēm, attīstās hemoroīdi.

Ja tu savai veselībai veltīsi ik dienas vismaz 15 minūtes, šādas nelaimes metīs tev līkumu. Kamēr tu stāvi uz vienas kājas, uzlabojas ķermeņa apakšējās daļas asinsapgāde, strādā sēžas muskuļi. Tā ir lieliska jebkuru zarnu trakta saslimšanu profilakse. Kāpēc gan nepavadīt laiku sabiedriskajā transportā, vienlaikus palīdzot savam organismam?

Tradicionālā ķīniešu medicīna mums ir devusi zināšanas par iekšējo orgānu darbības līdzsvara atjaunošanas metodiku. Vingrinājums saucas “Zelta gailis stāv uz vienas kājas”. Nav grūti uzminēt, kas ir jādara – ir jānotur līdzsvars, stāvot uz vienas kājas.

To var pildīt, kamēr tu brauc uz darbu. Tā ir vislabākā profilakse: tu aizmirsīsi, kas ir hemoroīdu paasinājums, ja šāda problēma pastāv.

Mēs pastāvīgi steidzamies, mums neatliek laika no rītiem vingrot, nodarboties ar savu ķermeni. Kāpēc gan nepamēģināt šādu vienkāršu un pieejamu organisma treniņa metodi? Īpaši noderīgi tas būs tiem cilvēkiem, kuri daudz laika pavada sēžot.

Parādi šo rakstu draugiem! Šī, manuprāt, ir ģeniāla metode, kā parūpēties par sevi!

Pievienot komentāru