Jauns mēness 9. oktobrī – ko šajā dienā kategoriski aizliegts darīt?

Ko 9. oktobrī nedrīkst darīt?

Lai gan jauns mēness nav tik bīstama fāze kā pilns mēness, tā ietekme var būt ļoti bīstama. Dažas darbības ir labāk neveikt šajā dienā, jo tās var radīt daudz problēmu.

Mēģiniet vērot to, ko jūs sakāt, jo jebkurš runātais vārds var tikt vērsts pret jums. Nesakiet nevienam par jūsu nodomiem, vēlmēm, bailēm un pieredzi! Klusums un miers palīdzēs izvairīties no nepatikšanām.

9. oktobrī ir iespējams plānot jaunas lietas, bet plānus vēl labāk īstenot vēlāk. Šajā dienā nakts gaismas enerģija joprojām ir ļoti vāja, tādēļ plānotā ierīce nav pilnībā īstenota.

Ja jums ir kādas problēmas ar otro pusīti, tad risiniet tās citā dienā. Mēness var ietekmēt jūsu emocionālo stāvokli, padarot jūs jutīgāku un emocionālāku. Iespējams, nākamajā dienā jūs un jūsu partneris varēsit nonākt salīgt mieru,  un uzturēt attiecības.

Iepirkšanās jauna mēness laikā nav laba ideja. Pastāv risks iztērēt pārāk daudz naudas.

Šajā dienā friziera apmeklējumi var liegt jums labu veiksmi un dzīvotspēju, tādēļ ieteicams atlikt šo procedūru uz vēlāku.

COMMENTS

  • <cite class="fn">jolanta</cite>

    “.. noorganizēt medicīnisko badu un izkraušanu”???
    “… jūs un jūsu partneris varēsit nonākt salīgt mieru..”????

    Ja savu tekstiņu tulkošanai izmantojat Google translation vai kādu citu tamlīdzīgu rīku, tad būt vēlam tomēr vismaz pārlasīt rezultātu un nekropļot latviešu valodu!

  • <cite class="fn">L S</cite>

    Piesodiet, Jums pas’ai ir kljuudas….vajadzeeja rakstiit “tad buutu veelalms…..”

Pievienot komentāru