Jauns mēness 9. oktobrī – ko šajā dienā kategoriski aizliegts darīt?

Mēness fāžu maiņa var ietekmēt cilvēka dzīvi, un radīt gan pozitīvas, gan negatīvas izmaiņas. Jaunais mēness ir viens no visbīstamākajiem posmiem. Lai šajā periodā izvairītos no problēmām, ir jāievēro vienkārši ieteikumi.

Jauns mēness ir mēness reinkarnācija. Šo posmu raksturo strauja enerģijas samazināšanās, kas var ietekmēt cilvēka dzīvi un labklājību. Lai pavadītu 9.oktobrī ar ieguvumiem un izvairītos no negatīvām sekām, iesakām ievērot noteiktas lietas.

Ko var darīt Jauna mēness laikā?

Jauna mēness laikā ikviens var mainīt savu dzīvi un piesaistīt pozitīvas pārmaiņas. Lai to izdarītu, jums jāiepazīstas ar darbībām, kas ne tikai var būt, bet arī jāveic šajā laikā.

Neraugoties uz to, ka Jauna mēness laikā nakts gaismas enerģija vājina, rituāli un burvestības izpildās ļoti ātri. Tomēr ir iespējams izdarīt vēlēšanos bez šādām manipulācijām: pietiek koncentrēties vienīgi uz vienu sapni.

Jauns mēness nav labākais laiks jauniem pirmsākumiem, bet jūs varat plānot nākotni 9. oktobrī. Ja jūs vēlaties mainīt savu dzīvi tuvākajā nākotnē, tad jūs varat vizualizēt savus sapņus ar vēlmju kartes palīdzību.

Veselīgas dzīvesveida sākšana ir labākais no jaunā mēness brīža: šajā gadījumā svars ātri kritīsies, nekaitējot ķermenim. Tajā pašā dienā jūs varat noorganizēt medicīnisko badu vai izkraušanu.

Ja jūs vēlaties atbrīvoties no kaitīgajiem ieradumiem, tad to var izdarīt jauna mēness laikā. Pateicoties harmoniskajai nakts gaismas ietekmei, jums būs daudz vieglāk tikt galā ar alkohola vai smēķēšanas apgrūtinājumu.

Lai mēnesis būtu veiksmīgs, jaunā mēness perioda laikā jums jābūt labā noskaņojumā. Pozitīvas emocijas palīdzēs piesaistīt laimi un atrast vēlamo oktobrī.

 

Lai lasītu tālāk par lietām, kuras nedrīkst darīt, šķir otru lapu!

COMMENTS

  • <cite class="fn">jolanta</cite>

    “.. noorganizēt medicīnisko badu un izkraušanu”???
    “… jūs un jūsu partneris varēsit nonākt salīgt mieru..”????

    Ja savu tekstiņu tulkošanai izmantojat Google translation vai kādu citu tamlīdzīgu rīku, tad būt vēlam tomēr vismaz pārlasīt rezultātu un nekropļot latviešu valodu!

  • <cite class="fn">L S</cite>

    Piesodiet, Jums pas’ai ir kljuudas….vajadzeeja rakstiit “tad buutu veelalms…..”

Pievienot komentāru