Kā ir nokārtojusies meitenes dzīve, kura 19 gadu vecumā svēra 26 kg

Saskaņā ar statistiku, 50% meiteņu pirmo reizi izmēģina diētu līdz 13 gadu vecumam. Šādus skaitļus sniedz Veselības ministrija, un ar katru gadu šis vecums samazinās.

Viena no meitenēm, kura sāka badoties bija Andreja Malakhova raidījuma varone, kura nolēma zaudēt vairākus kilogramus.
Stāsts  publisks kļuva  2014. gadā.  Toreiz meitene vārdā Anna nolēma, ka viņai jāmaina sava dzīve un jāizārstējas no anoreksijas.
Viņas stāsts sākās gadu iepriekš. Tāpat kā daudzi no viņas draugiem, Anna nolēma uzsākt diētu, lai zaudētu pāris “liekos” kilogramus. Meitenes pedantisms, apsēstība ar savu izskatu un izkropļotā uztvere izspēlēja nežēlīgu joku. Tikai gada laikā viņa zaudēja vairāk nekā pusi no sava sākotnējā svara.

Annas augums bija 168 centimetri un viņas svars 26 kilogrami. , tā svars bija tikai 26 kilogrami! Annai sākās veselības problēmas.
Meitenei bija apātija un bezspēcība, viņa zaudēja interesi par dzīvi un gandrīz pārstāja iziet no mājas.

LASI ARĪ ŠO: Mīti par naudu, kas mums traucē dzīvot

Tikai pateicoties pašas gribasspēkam, Anna saprata, ka kaut kas ir jādara. Meitene kopā ar māti devās uz raidījumu pie Andreja Malakhova, lai saņemtu padomus no uztura ekspertiem.

Dzīve pēc tam
Viesi studijā, kā arī pats raidījuma vadītājs Malahovs bija pārsteigts par Annas izskatu. Viņa izskatījās kā koncentrācijas nometnes ieslodzītais, kurš vairākus mēnešus bijis badā. Jaunās meitenes āda bija izžuvusi.
Annas uzdevums bija pieņemties svarā vismaz par trīs kilogramiem, lai frizieris Vlads Lisovets varētu meitenei pieaudzēt matus, kurus viņa bija zaudējusi badošanās laikā.

Vēlme dzīvot Annai bija, tādēļ meitene pati sev uzrakstīja uztura plānu un sāka ēst. Annas atveseļošanās prasīja vairāk nekā gadu, pēc gada meitene ieradās pie raidījuma vadītāja, kurš meitenei nemaz sākumā nepazina. Anna bija pieņēmusies svarā par 20 kilogramiem. No iepriekšējās meitenes nebija ne miņas.

Raitījuma viesi īpaši novērtēja viņas jauno frizūru.
Meitene visiem raidījuma skatītājiem ieteica nepieļaut viņas pieļautās kļūdas un nekrist galējībā, nekāda notievēšana nav veselības un, jo īpaši, dzīvības vērta.

Pievienot komentāru