Kā izskatās 13 gadus vecās dvīnītes, kuras piedzima ar atšķirīgu ādas krāsu

Kad 2006.gada vasarā Biggsu ģimenē piedzima dvīņu meitenītes, neviens neievēroja neko īpašu: līdzīgi uzrauti deguntiņi, tumšas actiņas un vienādas formas mazās galviņas. Atšķīrās tikai matu garums, un viena meitenīte šķita “vairāk iedegusi”. Lūk, viņu foto:


Meitenītes nosauca par Marsiju un Milliju. Augot viņu āriene mainījās. Un, ja sejas vaibsti gadu no gada kļuva līdzīgāki, tad ādas, acu un matu krāsa atšķīrās arvien krasāk: Millija pamazām kļuva par tumšādainu bruneti, bet Marsija – par zilacainu blondīni. Izskaidrojums slēpjas meiteņu vecākos.

Amanda un Maikls Biggsi
Amanda ir angliete, bet Maikls ir dzimis Jamaikā. Jūtas starp viņiem uzplauka jau pie pirmās tikšanās, jeb, kā saka, no pirmā acu skatiena. Mīlētājus nemulsināja atšķirīgā ādas krāsa, un pēc dažiem mēnešiem viņi apprecējās. Kad Amanda palika stāvoklī, nākamie vecāki lauzīja galvu, kāda gan ādas krāsa varētu būt viņu bērniem.

Un tā nu 2006.gada 3.jūlijā viņus sagaidīja pārsteigums. Millija piedzima tumšādaina, mantojot tēva gēnus, bet viņas māsai Marsijai tika mātes gēni.

Dvīnītes Biggsas

Pasaulē par dvīnītēm, kuras piedzimušas ar atšķirīgu ādas krāsu, uzzināja pirms diviem gadiem, kad viņu foto tika publicēts populārā žurnālā. Tajā bija arī intervija ar meitenēm, kurā māsas pastāstīja lasītājiem par dažiem smieklīgiem gadījumiem no savas dzīves.

TURPINĀJUMU LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ:

COMMENTS

Pievienot komentāru