Kā izskatās mamma vieniem no planētas skaistākajiem bērniem – modeļiem Dimam un Violetai

Mēs visi ar sajūsmu atceramies skaistuli Tilanu Blondo, kura, šķiet, vēl pavisam nesen nesa pasaulē skaistākās meitenītes titulu. Grūti noticēt, bet jaunajai skaistulei jau 19 gadu un no mīlīgās bērna sejiņas nav palikušas ne pēdu.

Bet, kā jau dzīvē, vienu nomaina kas cits. Sarakstā “Top-50 planētas skaistākie bērni” parādījušās jaunas sejas.

Tā starp pasaules pievilcīgākajiem jaunajiem modeļiem ir iekļuvuši arī krievietes Jekaterinas Antonovas bērni – Dima un Violeta. Jau kopš autiņi vecuma brālis un māsa ir fotogēniski, un tāpēc pastiprināta uzmanība viņiem nav sveša.

Jekaterinas Antonovas bērni iekaroja pasauli ar savu skaistumu. Kāda izskatās planētas skaistāko jauno modeļu māte?

Nav nejaušība, ka Dima un Violeta internetā tiek saukti par eņģeļiem: gaiši mati, smalki sejas vaibsti un lielas zilas acis. Šķiet, ka brālim un māsai ir izdevās uzvarēt ģenētiskajā loterijā. Tomēr, ja paskatās uz viņu mātes fotogrāfijām, tad viss kļūst acīmredzams – bērniem bija lemts piedzimt teju ar eņģelisku skaistumu.

Ar ko nodarbojas Dima un Violeta

Šogad Dimam palika 11 gadu. Neskatoties uz panākumiem modelēšanā, mācības viņam vienmēr ir pirmajā vietā. Iespējams, tāpēc zēns ir nedaudz mazāk atpazīstams kā viņa māsa.

Neskatoties uz to, Dimas kontā ir daudz veiksmīgu projektu: fotografēšana Faberlic katalogā un slavenajā glancētajā žurnālā Harper`s Bazaar. Kā arī viņš ir piedalījies sociālajā reklāmā. Ir vērts atzīmēt, ka kopā ar māsu viņi ir aizraujošs duets.

Mazajai Violetai jau ir 6 gadi. Neskatoties uz agro vecumu, meitene aktīvi piedalās glancēto žurnālu un zīmolu fotosesijās. Viņai izdevies sevi spilgti parādīt arī modes skatēs, kur viņa noteikti jutās kā zivs ūdenī. 2018. gadā meitene tika iekļauta “50 skaistāko planētas bērnu” sarakstā. Un pie tā viņa negrasās apstāties.

Eņģeļu ģimene

Dimas un Violetas izskats ir viņu mātes nopelns. Jāatzīmē, ka reiz pati Jekaterina Antonova centās pievērsties modeļu sfērai. Diemžēl viņai neizdevās izveidot veiksmīgu karjeru. Bet bērni nolēma turpināt viņas iesākto. Un labi, ka tā! Galu galā brālis un māsa lika visai pasaulei runāt par sevi, un viņu Instagram lapai ir gandrīz 500 tūkstoši sekotāju.

Katra skaistās mātes parādīšanās kopīgās fotogrāfijās ar Dimu un Violetu instagram sekotāju vidū izraisa patiesu sajūsmu. Te daži no fanu komentāriem: “Ļoti skaisti! Mammai biežāk jāparādās kadrā”, “ Īsts ģenētiskais džekpots”, “Vai šī ir viņu mamma? Grūti atraut acis!”

Daudzi uzdod jautājumus: kā izskatās šīs eņģeļu ģimenes galva? Bet acīmredzot, Jekaterīnas vīrs nav publiska persona. Protams, žēl. Galu galā gribētos zināt, vai Dima un Violeta izskatās vairāk pēc mammas, vai pēc tēta.

Avots: ofigenno.com

Pievienot komentāru