Kā Maksims Galkins iesaka audzināt bērnus, un kāpēc viņa metodes labi darbojas


Estrādes mākslinieka Maksima Galkina lapa jau sen interesē ne tikai viņa talanta cienītājus, bet arī vecākus. Visslavenāko Krievijas dvīņu zvaigžņotais tētis labprāt dalās ar saviem sekotājiem ar savu lolojumu video un foto, bet viņa kā programmas “Labāks par visiem!” vadītāja nevainojamā reputācija šaubīties neliek: Galkins ir lielisks tēvs, un viņa padomos ir vērts ieklausīties.

Dozēta bērnu nodarbināšana

Mūsdienu izglītības standarti liek mūsdienu vecākiem atdot mazuļus mājskolotāju ķetnās jau bezmaz no autiņiem. Galkins iesaka obligāti bērnus nodarbināt – bez tā tagad nevar.

Tomēr bērnam, kurš ir ļoti talantīgs un ieinteresēts mācīties, ir nepieciešams brīvais laiks, kad viņš var darīt blēņas un nepakļauties nekādiem noteikumiem. Tam ir grūti nepiekrist – pat vispašaizliedzīgākais darbaholiķis agri vai vēlu “izpumpējas” un zaudē interesi par mīļāko nodarbošanos.

LASI ARĪ ŠO: Skumjas ziņas par Krievijas dziedātāju Babkinu

Vienāda uzmanība visiem bērniem

Ja ģimenē ir vairāk nekā viens bērns, agri vai vēlu viņi vecāku dēļ kļūst greizsirdīgi viens uz otru. Lai minimizētu šādas emocijas, Galkins iesaka vecākiem stingri pašorganizēties: iegaumējiet, kad un ar kuru no bērniem jūs pavadījāt vairāk laika, un nekavējoties kompensējiet to otram bērnam. Pavisam atbrīvoties no bērnu greizsirdības nav reāli, bet padarīt to minimālu ir pa spēkam jebkuram mīlošam vecākam.

Iespēja izpausties

Katrs bērns jau kopš dzimšanas ir personība. Paskatieties uzmanīgāk uz saviem bērniem: kāds no viņiem ir bezierunu līderis, citam noteikti vajadzīga atļauja, lai sāktu rīkoties, bet vēl kāds vispār gaida komandu. Necentieties apspiest bērna gribu, mēģinot pārtaisīt viņu pa savam. Tā vietā Galkins iesaka palīdzēt bērnam atklāt viņa personiskās īpašības, attīstīt talantus un nekādā gadījumā necensties no viņa izveidot to, kas nesanāca jūsu vecākiem.
TURPINĀJUMU LASIET NĀKAMAJĀ LAPĀ:

COMMENTS

Pievienot komentāru