Kā tagad izskatās brāļi, kas piedzima gluži sirmi


Kad Patrīsijas Viljamsas ģimenē 2012. Gadā piedzima dēls Reds, visi nodomāja, ka tas ir vienkārši gaišmatains bērns ar skaistām mandeļveida acīm. Tomēr pēc kāda laika Viljamsi saprata, ka bērns nav tāds, kā visi. Vēlāk piedzima arī otrs puisēns ar tieši tādu pašu matu krāsu.

Patrīsijai Viljamsai no ASV ir 44 gadi. Pirms 10 gadiem viņa apprecējās otro reizi, bet no pirmās laulības viņai bija dēls, kam bija parasta āriene. 2012.gadā viņiem ar otro vīru piedzima dēls, kuru nosauca par Redu. Viņš bija pilnīgi balts, taču neviens neko īpašu nepadomāja.

Tomēr pēc dažiem mēnešiem, vērīgāk apskatot bērnu, jaundzimušā zēna vecāki un mediķi nāca pie secinājuma, ka bērnam ir albīnisms – reta ģenētiska saslimšana, kad cilvēkam nav pigmenta melanīna, kas atbild par matu un ādas krāsu. Bieži tādiem cilvēkiem ir problēmas ar redzi.


Ģimenē ilgi domāja, līdz atcerējās, ka Patrīsijas 85-gadīgā vecmāmiņa (tagad viņai ir 93), kura piedzima indiāņu rezervācijā, vienīgā starp saviem radiniekiem bija platīnblonda. Taču vecmāmiņa neatzina, ka cieš no albīnisma, lai gan ārsti viņu centās pārliecināt par pretējo. Tātad tieši viņas gēnus mantoja mazmazbērni.

Otrs viņas mazmazdēls, kuru nosauca par Rokvelu, piedzima 2018.gadā, un arī ir mantojis ģenētisko saslimšanu.

Starp citu, vecmāmiņa atrada ļoti vecu bildi, kurā viņa ir vienīgā blondīne starp indiāņu radiniekiem.
Un te šaubu jau vairs nebija – viņa ir daļējs albīns.
Reds jau ir paguvis noslēgt reklāmas līgumus – firma, kas ražo saulesbrilles, aktīvi iesaista zēnu savās promokampaņās.

Reds jau ir paguvis noslēgt reklāmas līgumus – firma, kas ražo saulesbrilles, aktīvi iesaista zēnu savās promokampaņās.

8-gadīgā Reda un 2-gadīgā Rokvela vecāki ar humoru attiecas pret dažādajām atsauksmēm, kas parādījušās lielā skaitā soc.tīklos, un reaģē uz tām viegli, un arī paši publicē savus jautrākos stāstus Instagram.

Tādi, lūk, albīni: laimīgi ar laimīgiem vecākiem.

Pievienot komentāru