Vislielākā jaundzimusī meitenīte pasaulē: kā viņa izskatās un dzīvo pēc 13 gadiem


Daži bērni piedzimst ar atsevišķām novirzēm, salīdzinot ar pārējiem bērniem.Lai gan ārsti spēj prognozēt bērna veselību, kādā brīdī viss var pagriezties savādāk.

Šodien mūsu stāsts ir par mazulīti, kura piedzima gandrīz astoņus kilogramus smaga. Domāju, ka būtu interesanti uzzināt, kā viņa pēc dzimšanas ir mainījusies un kāda izaugusi.

Tas notika pirms 13 gadiem, kad tālajā Altajā piedzima bērns, kura svars bija 7750g. Izbrīnīti bija gan vecāki, gan ārsti. Kaut ko tādu neviens nebija gaidījis.
Meitenīte uzreiz nokļuva Krievijas rekordu grāmatā. Kā arī kļuva arī par vislielāko jaundzimušo meitenīti pasaulē, un uz šo brīdi šis rekords vēl nav pārspēts.

Uz piedzimšanas brīdi šajā ģimenē bija vēl 10 bērni. Māmiņa strādā par vecmāti, bet tētis ir karavīrs. Principā parasta krievu ģimene.

Neraugoties, protams, uz to, ka viņiem ir 11 bērni. Pēc meitiņas piedzimšanas viņu ģimene kļuva par apspriestāko valstī. Pie viņiem brauca žurnālisti, lai uzfilmētu šo brīnumu.
Ģimenei tika piešķirts 3-istabu dzīvoklis, taču tādai ģimenei arī tas ir par mazu. Mazo meitiņu nosauca par Nadeždu, kura pēc piedzimšanas zaudēja 1 kg svara.

Visi domāja, ka tad, kad meitene izaugs, viņai būs ļoti lielas problēmas ar lieko svaru. Taču viss izvērtās citādi, un ar laiku meitene svaru zaudēja. Viņa izstiepās un kļuva par ļoti glītu meiteni.

Šobrīd viņa dzīvo parastu dzīvi nelielā pilsētiņā, bet vecāki nolēma apstāties ar bērnu dzemdēšanu.

Nadja aug jaukā un mīlošā ģimenē. Viņa ir ļoti sabiedriska meitene, kurai ir daudz draugu. Vecāki katrus svētkus cenšas padarīt viņai īpašus un atmiņā paliekošus. Par meitenes nākotni var nesatraukties, tādā ģimenē viņa nudien nepazudīs.

Pievienot komentāru