Kad ieraudzīsi šo metodi, tu dusmosies uz savu zobārstu, ko viņš to no tevis slēpis

Kad tu ieraudzīsi šo metodi, tu dusmosies uz savu zobārstu, ka viņš to no tevis slēpis. Tu vari atbrīvoties no zobakmens 2 dienās!

Tu būsi apmierināts ar rezultātu!

Tu būsi iepriecināts uzzināt par metodi, kas palīdzēs likvidēt zobakmeni. Zobakmens ir dzeltenīga viela, kas uzkrājas ap zobiem, it īpaši, ja cilvēks smēķē. Starp lietām, kas veicina zobakmeni, mēs varam izdalīt cigaretes, kafiju un tabakas izstrādājumus.

Ja mēs vēlamies, lai mūsu mute būtu dezinficēta un būtu brīva no slimībām, mums jāatsakās no tabakas un alkohola, turklāt jāuztur laba mutes dobuma higiēna, jo tā ietekmē visa mūsu ķermeņa veselību.

Parasti ir ierasts doties pie zobārsta, lai pieliktu punktu zobakmens saslimšanai. Lai arī zobārsti ir eksperti šajā jautājumā, viņi tomēr neuzdrošinās pacientam pateikt patiesību.

Sastāvdaļas:

  • Viena ēdamkarote zobu pastas
  • Divas ēdamkarotes ūdeņraža peroksīda
  • Divas ēdamkarotes sinepju
  • Divas ēdamkarotes ūdens

Pagatavošana:

Paņem stikla trauku ar vāku un ievieto tajā visas sastāvdaļas, labi samaisi (izmantojot koka karoti), līdz masa kļūst gluda.

Izmantošana:

Paņem zobu birsti, atceroties, ka tai vajadzētu būt ar mīkstiem sariņiem, un to vajadzētu lietot tikai aptuveni trīs mēnešus. Zobu birste jāmaina bieži, lai tavi zobu neciestu.

Uzklāj sagatavoto krēmu uz zobu birstes, un ar to tīri zobus 5 minūtes, lai novērstu problēmu. Dari to trīs reizes nedēļā, līdz zobakmens pazūd no zobiem. Vēlāk izmanto šo metodi reizi nedēļā, lai tavi zobi būtu brīvi no zobakmens.

Avots

Pievienot komentāru