Kāda 10 gadus veca meitenīte sporta stundā mirst, valkājot obligāto masku


Valdība pieņemusi lēmumu par obligātu masku lietošanu 1.- 4.klases skolēniem, taču vietnē manabalss.lv ir iespējams nobalsot par, lai bērni varētu stundās elpot brīvi.
Nobalso arī tu – Nobalsot vari šeit!

Kādā Itālijas pilsētiņā sporta stundas laikā, valkājot obligāto masku mirst 10 gadus veca meitenīte.

“SKUMJAS ZIŅAS PAR MASKĀM, DRAUGI.. spriediet paši, jo ir oficiālā informācija un ir sirdsapziņa un izpratne. vislielākās bažas, gaidot obligātās maskas Latvijas skolās jau no janvāra…
🌧💨⛅️BALTI BALONI Itālijā, Palermo, pieminot mazo Martu, kas nomira 25. novembrī skolā, fizkultūras stundā, valkājot obligāto masku. Viņai bija 10 gadi un vecāki policijai liecinājuši, ka bērnam nebija nekādu slimību. Līķa autopsija neatrada krimināla nozieguma pēdas, nāve iestājās, jo apstājusies sirsniņa, tātad “viss pavisam dabiski”. Masku valkāšana noteikti nevar būt apšaubīta, jo ir tik dabiski elpot caur masku mazam bērnam..
🙏 Visdziļākā līdzjūtība Martas Episkopo ģimenei.”

WHITE BALOONS in Italy, Palermo, to bid farewel to little Marta, the 10 year old girl who suddenly died at school during a sports class, while wearing the compulsory mask. Parents testified to police that the child was completely healthy and did not have any signs of disease that day. Parents insisted on autopsy, and the result revealed no signs of an external/criminal deed, death due to sudden heart arrest, so “of natural causes”. Believe me, how natural it can be to retrict breathing to a child while running in a sports class wearing a mask, but that is the official statement given , so we must believe…..
My deepest condolences to the family of piccola Marta Episcopo. May eternal light shine on her. 🙏

Pievienot komentāru