Kādas markas auto vislabāk izvēlēties katrai no zodiaka zīmēm?

Cilvēki ir tik dažādi. Arī automašīnas izvēlē nākas saskarties ar grūtībām, iespējams, pat dilemmu- kuru mašīnu iegādāties?

Viens brauc savā vecajā „Golfiņā” un slavē to, bet citam ar Ferrari un Jaguāru ir par maz- vajag vēl kaut ko kolekcijai. Ārzemju astrologi, pērkot automašīnu, iesaka pievērst uzmanību tam, lai pirkšanas un automašīnas izgatavošanas datums nebūtu opozīcijā ar pircēja horoskopu. Savas horoskopa zīmes piešķirtas arī automašīnām. Piemēram, ja cilvēks, kurš pēc zodiaka zīmes ir Vērsis, nopērk Skorpiona zīmes automašīnu, kura „dzimusi” Ūdensvīra zīmē, neievērojot, ka pirkšanas dienā valda Lauva- mašīnas negatīvā aura trīskārtīgi pastiprinās, un visticamāk, ka jau pirkšanas dienā, mašīna līdz jaunajām mājām nenokļūs.

Kāda automašīna būs Tavs visveiksmīgākais pirkums?

Ja esi Auns

Tev vislabāk kalpos Fords un Ferrari, sevišķi, sporta modeļi sarkanā krāsā. Sarkanais spēj samierināt arī ar kādas citas firmas mašīnu, jo šī krāsa, kā planētas Marss simbols, palīdz Aunam.

Ja esi Vērsis

Tu, izvēloties auto, priekšroku dosi tā ērtībai un komfortam, bet, svarīga sastāvdaļa, ir arī tās dizains. Vislabāk un veiksmīgāk būtu, ja Vērsis iegādātos divus braucamrīkus- vienu darba vajadzībām un atpūtas braucienam („miniveni”, universāļi), bet otru tādu, ar kuru var paspīdēt citu acīs. Vislabāk- Volvo.

Ja esi Dvīnis

Dvīni varētu interesēt ātra mašīna. Viņš dos priekšroku sporta autiņam un katrā ziņā mazam, kompaktam braucamrīkam, nevis garam limuzīnam. Dvīņiem vislabāk kalpos Toijota, var pirkt arī tādu mašīnu, kura daudzkārt mainījusi savus īpašniekus.

Lasi arī: Autovadītāju horoskops: kāds braucējs tu patiesībā esi?

Ja esi Vēzis

Vēzim ir svarīgi, lai mašīna būtu droša, mājīga, maza, ar apaļīgām formām un mīkstu interjeru. Viņam mašīna pilda tikai pārvietošanās funkciju, tāpēc ar marku Vēži īpaši „neizlec”. Tava mašīna- Folksvāgens vai Sābs.

Ja esi Lauva

Mašīna ir viena no Tavām vismīļākajām lietām, tāpēc Tev nebūs vienalga, ar kādu „ripinies”.

Tu mīli ātru, trakulīgu dzīvesveidu, tāpēc dod priekšroku arī ātrām mašīnām. Tavs lielākais sapnis ir iegādāties Rollsrois– kadiljaks- ja nesanāk, jāsamierinās ar Jaguāra, vai Pežo firmas zīmi.

Ja esi Jaunava

Tev mašīna nav svarīgākā dzīves sastāvdaļa. Jaunavas vēlas, lai viņu automašīna būtu mūžīga, ekonomiska, tīra, kvalitatīva, taču, tajā pašā laikā- lēta. Tavs sapnis ir Mersedess, bet, tā kā Japāna atrodas Jaunavas zīmē, tad savstarpēja labvēlība būs ar visām japāņu automašīnām, it īpaši ar Hondu, kas arī pati ir Jaunavas zīmē.

Ja esi Svari

Svariem pats galvenais, iegādājoties automašīnu, ir tās izskats. Krāsai arī ir liela nozīme. Viņiem varētu patikt gaišas krāsas automašīnas, pat baltas. Svariem atbilst dažādas mašīnas, bet vislabāk, Toijota, Pežo un krievu Volga, kas atrodas zem Svaru zīmes.

Ja esi Skorpions

Tev ir ļoti svarīgi, lai mašīna būtu droša un reizē arī izskatīga. Izvēloties braucamrīku, galvenā uzmanība tiks veltīta kvalitātei, drošībai un krāsai. Skorpioniem varētu patikt tumšas, vai sarkanas krāsas automašīna, jo tās ir Skorpiona zodiaka zīmes krāsas. Tev ilgi kalpos BMW.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kuras ir vislabākie autovadītāji

Ja esi Strēlnieks

Tev ļoti patīk braukt ar auto. Tavā dzīvē automašīnai ir liela nozīme. Strēlnieks iegādājas sev braucamo, lai dotos piedzīvojumu meklējumos. Viens no svarīgākajiem parametriem auto izvēlē ir tā lielums, savukārt, krāsas izvēlē, priekšroku varētu dot sarkanai vai brūnai. Strēlnieku automašīnas labākā izvēle – Mersedess, Rendžrovers, Alfa-romeo, vai džipi.

Ja esi Mežāzis

Tu nekad neiegādāsies mazu automašīnu. Tavā dzīvē automašīnai ir liela loma, Tu ar to vēlies demonstrēt savu sociālo statusu. Mežāzim galvenais, lai automašīna būtu komfortabla, jauna, eleganta, ekonomiska, un- nav nozīmes cenai. Mežāža veiksmes auto – BMW, kurš agrāk skaitījās Skorpiona zīmē, bet ar saviem pēdējiem modeļiem ir pietuvinājies Mežāzim.

Ja esi Ūdensvīrs

Ūdensvīram patīk iegādāties lielus auto. Viņam ir svarīgi, ko domās apkārtējie par viņa automašīnu. Ūdensvīriem vislabāk iegādāties Citroens, vai tam līdzīgus, ekstravagantus modeļus. Arī retro automobiļi, kuri prasa labas tehniskas zināšanas un apkopi, parādīs Ūdensvīru spožā gaismā.

Ja esi Zivis

Zivīm auto nav nekas vairāk kā pārvietošanās līdzeklis. Zivju auto nebūs pārāk dārgs. Viņi nepiešķir īpašu uzmanību auto krāsai vai lielumam. Šai zīme vispiemērotākie un veiksmīgākie auto ir Reno. Zivis izvēlas automašīnas, par kurām ir labas atsauksmes.

Pievienot komentāru