Finanšu horoskops nedēļai no 4. līdz 10.martam

Finansiālas grūtības sarežģī cilvēka dzīvi, tāpēc katrs no mums tiecas sasniegt materiālu stabilitāti. Ielūkojies šīs nedēļas finanšu horoskopā un izvairies no liekiem tēriņiem! 

Parasti tieši mēneša vidū ir vislielākie tēriņi, kā rezultātā noturēt finansiālo stabilitāti ir visnotaļ grūti. Izvairīties no lieliem naudas tēriņiem jums palīdzēs šīs nedēļas finanšu horoskops, kā arī ļoti cītīga budžeta plānošana.

AUNS

Lielas finanšu operācijas Auniem šajā nedēļā draud ar naudas līdzekļu zaudējumiem. Jums būs izteikta vēlme tērēt. Lai ieekonomētu, izvairieties no veikalu apmeklēšanas.

VĒRSIS

Vēršiem šajā nedēļā izdosies ne tikai ietaupīt, bet arī palielināt ienākumus. Nedēļas sākumā jūsos var pamosties skopums un alkatība. Pacentieties uztvert naudu daudz vienkāršāk, pretējā gadījumā riskēsiet pasliktināt attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem.

DVĪŅI

Dvīņiem šajā nedēļā ir visas iespējas sasniegt jaunas virsotnes darbā un tādā veidā gūt arī panākumus materiālā ziņā. Neaizmirstiet, ka ļoti daudz kas ir atkarīgs tieši no jums. Lieciet lietā pūles, lai priekšnieks pamanītu jūsu cenšanos un ļoti dāsni jūs par to atalgotu.

VĒZIS

Vēžiem šī nedēļa var sākties ar tēriņiem. Jūs paši pat nepamanīsiet, kā parasts gājiens pa veikaliem tik ļoti iztukšojis jūsu maku. Dodoties pēc pirkumiem, noteikti sastādiet sarakstu un centieties no tā nenovirzīties. Tādā veidā jūs iztērēsiet daudz mazāk.

LAUVA

Lauvām šī nedēļa atnesīs ne mazums grūtību, un daudzas no tām būs saistītas tieši ar finansēm. Šis pilnīgi noteikti nav labākais laiks ieguldījumiem un dažādu citu finanšu operāciju veikšanai. Iespējami arī konflikti ar kolēģiem un priekšniecību.

JAUNAVA

Jaunavas visur un it visā ir radušas būt pirmās, ir īpaši, ja tas attiecas uz darbu, tomēr šajā nedēļā jums tas neizdosies. Nekādas globālas pārmaiņas šajā nedēļā jūsu dzīvē nav gaidāmas. Centieties izvairīties no lieliem pirkumiem.

SVARI

Svariem šajā nedēļā nāksies labi pacensties, lai gūtu panākumus finanšu jomā. Jums radīsies iespēja pielikt punktu kaut kādām senām problēmām un ķerties klāt savu ideju realizācijai. Lai nākotnē jūsu ienākumi palielinātos, ievērojiet dažus vienkāršus noteikumus un iemācieties plānot savu budžetu.

SKORPIONS

Skorpioni mīl naudu tērēt ar prātu, taču šajā nedēļā jūsu budžets var samazināties. Ja nesekosiet līdzi saviem tēriņiem, nākamo nedēļu nāksies iesākt ar parādiem. Arī riskēt un paļauties tikai uz savu intuīciju šajā periodā nevajadzētu, jo tas var novest pie lieliem finanšu zaudējumiem.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki šajā nedēļā būs ļoti pārliecināti par sevi, kas ļaus jums pakāpties pa karjeras kāpnēm. Strādājiet uz maksimumu un parādiet, ka jūsu idejas ir nodrošinātas panākumiem – protams, tikai tad, ja jūs paši tam ticat. Brīvdienās aizmirstiet par darbu un atpūtieties.

MEŽĀZIS

Mežāži šajā nedēļā sajutīs enerģijas pieplūdumu, ko vajadzētu virzīt pareizajā virzienā. Ja jūs sapņojat par ienākumu pieaugumu, tad ķerieties klāt aktīvai rīcībai. Darbs nav vienīgais peļņas veids. Varat iegādāties akcijas, noguldīt naudu uz procentiem. Ir ļoti svarīgi ticēt sev un saviem panākumiem, tad arī viss izdosies.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem šajā nedēļā būs paveicies. Jūs varat nodarboties ar savām iemīļotajām lietām. Neuztraucieties par to, ka jūsu finanšu stāvoklis varētu pasliktināties. Veiksme pilnīgi noteikti būs ar jums.

ZIVIS 

Zivis parasti cenšas abstrahēties no finanšu problēmām, dodot priekšroku citām vērtībām. Nedēļas beigās jums izdosies pievērsties savām iemīļotajām nodarbēm. Naudas problēmas jūs šajā nedēļā neskars.

Pievienot komentāru