Kāpēc es tevi mīlu.. unikālo īpašību horoskops

Tavu unikālo īpašību horoskops!

Auns

Tev piemīt brīnišķīgs skatījums uz dzīvi, tu esi iedvesmots to dzīvot pilnu krūti, ne no kā nebaidoties.

Vērsis

Pateicoties tev es nekad neaizmirsīšu, kas ir patiesa uzticēšanās kādam cilvēkam.

Dvīņi

Lai arī kur mēs atrastos, tu vienmēr liec man pasmaidīt un aizmirst par savām problēmām.

Vēzis

Tu tikai palūkojies uz mani un nekavējoties saproti, ko es domāju un, kā jūtos. Es zinu, ka vienmēr tev varu uzticēt savas problēmas un nedienas.

Lauva

Tu esi pašpārliecināts un vienmēr aizstāvi to, kam tici. Tu nezaudējot savu godu palīdzi citiem būt laimīgiem par to, kas viņiem ir.

Jaunava

Tu zini, kā dabūt pie dzīvības cilvēka veselo saprātu brīžos, kad viss kļūst traki.

Svari

Lai arī tavs prāts vienmēr ceļo kur citur, tu nekad nezaudē savu šarmu un laipnību pret citiem cilvēkiem.

Skorpions

Tev lieliski padodas citu cilvēku nolasīšana, kā arī patiesības uzzināšana. Vissliktākajās dienās tu rādi spēcīgu ārieni un neļauj nevienam redzēt sevi vāju. Es labi zinu, ja uzticēšu tev kādu noslēpumu, tas arī paliks noslēpums.

Strēlnieks

Es varu tev uzticēties brīžos, kad vēlos gūt jautrību, tāpat tu esi cilvēks, ar kuru vienmēr varu uzturēt godīgas un atklātas sarunas.

Mežāzis

Tavs prāts vienmēr ir aktīvs, tu lieliski spēj to izmantot, lai visu izdarītu ideāli, pat tad, ja tā ir lieta, kas tev nebūt nepadodas. Tā ir pārsteidzoša īpašība.

Ūdensvīrs

Tava prāta darbošanās veids ir skaists. Tu vienmēr prāto par visu, kā arī interesējies par neikdienišķo. Lai arī cilvēki bieži tavas domas dēvē par “trakām” un “neiespējamām”, tev būtu jāzina, ka patiesībā tu esi viens no sapratīgākajiem cilvēkiem. Ko gan pasaule iesāktu bez tik skaista prāta, kā tavējā.

Zivis

Tu esi īpašs, lai gan to it nemaz neapzinies. Es vienmēr tava klātbūtnē varu būt tāds, kāds esmu, zinot, ka tu mani par to netiesāsi.

 

Pievienot komentāru