Karmiskais horoskops 2020.gada 5.augustam: kā piesaistīt finanses un ģimenes labklājību

Skolotāja un skolnieka, ģimenes un kārtības enerģija.

Šodien liktenis pārbaudīs, kā jūs protiet ievērot kārtību ģimenē, darbā un valstī (vai maksājiet nodokļus un ievērojiet likumus).

Ja jūs kaut ko esiet apsolījuši partnerim un neesat izpildījuši – jūs neesat ievērojuši kārtību. Ja šāda tendence piemīt jūsu personiskajām un profesionālajām attiecībām, tas nozīmē, ka partneris šodien nepildīs savus solījumus, vai arī šie solījumi netiks pildīti no jūsu kolēģu vai priekšniecības puses.

Ja jūs bieži nepildāt sev dotos solījumus, arī tas atgriezīsies pie jums caur neizpildītiem solījumiem vai gaidām no darba kolēģiem, partneriem,ģimenes. Tas ir iemesls aizdomāties, cik labi jūs protat pildīt solīto.

Ja 5.augustā jūs tiksiet aicināti uz kādiem kursiem, pievērsiet tiem uzmanību. Pastāv iespēja, ka ar to palīdzību jūs spēsiet pilnībā atklāt savu potenciālu. Nākotnē tas pozitīvi atsauksies uz jūsu karjeru.

Finanses
5.augustā finansiālu balvu saņems radoši cilvēki, taču pie nosacījuma, ka viņos nav lepnuma, zvaigžņu slimības, un viņi prot palīdzēt apkārtējiem atklāt savu potenciālu.

Attiecības
Ir ļoti svarīgi 5.augustā nesākt iztēloties no sevis upuri. Neļaut partnerim sevi apspiest. Runājiet ar partneri. Apspriediet strīdīgos momentus jūsu attiecībās. Pastāstiet, kas jums nepatīk, kāpēc jūs nevēlaties kaut ko darīt vai kaut ko upurēt, kā arī nebaidieties paziņot par savām vajadzībām.

Esiet laimīgi!

Pievienot komentāru