Meitenes – dubultnieces, kas mīt dažādās valstīs, nejauši atrada viena otru: vecāki un draugi viņas sākumā sajauca


Vai jūs ticat, ka kaut kur uz Zemes (jebkurā valstī, pilsētā vai apdzīvotā vietā) dzīvo jūsu dubultnieks? Ja šādu apgalvojumu jūs vienmēr esat uztvēruši ar smīnu un nekad neesat ticējuši šādām pasakām, tad ir īstais laiks pārskatīt savu pārliecību, jo šeit būs kārtējais apstiprinājums.

Fotogrāfijā augstāk jūs redzat 18-gadīgo Rumānijas pilsētas Buzeu iedzīvotāju Bjanku Mihai (pa labi) un 25-gadīgo Lanu Al Beiku (pa kreisi), kas šobrīd dzīvo Dubaijā. Abas meitenes ir radošas personības. Lana ir dziedātāja, bet Bjanka – fotogrāfe un modele. Iespējams, viņas nekad neuzzinātu viena par otras eksistenci, ja nebūtu sociālo tīklu. Tieši tur Bjankas draugi ieraudzīja skaistuli Lanu. Viņi Lanas attēlus parādīja Bjankas vecākiem, un tie nespēja noticēt, ka tā nav viņu meita – līdzība bija satriecoša. Tas pats notika arī ar Lanu. Viņas mamma nejauši uzdūrās Bjankas klipam, kur meitene dzied, un nosūtīja atsauci savai meitai Lanai, brīnoties par viņas vokālajiem dotumiem. Lana bija ļoti izbrīnīta un uzreiz pateica mātei, ka tā nav viņa. Tā noskaidrojās, ka Lanai ir dubultniece. Draugi un radi vienkārši nespēja viņas atšķirt.

“Dvīnes” uzsāka saraksti un norunāja tikšanos. Nesen Bjanka bija aizlidojusi pie Lanas uz Dubaiju. Meitenes kopā fotografējās, lieliski pavadīja laiku un nosolījās satikties vēl.

Fotogrāfijā zemāk: Lana – pa kreisi, Bjanka – pa labi.

Pievienot komentāru