Kas nepieciešams katras zodiaka zīmei savaldzināšanai

Lūk, kas tev jādara, lai savaldzinātu katru zodiaka zīmi!

Vai zini, kuras zodiaka zīmes dod priekšroku agresīvākai pieejai, bet kuras – mierīgākai?

Un kādas erogēnās zonas ir visizteiktākās katrai zīmei? Uzzini to šajā rakstā.

AUNA savaldzināšanai

Tev jābūt drosmīgam un pat mazliet agresīvam. Nejautā atļauju noskūpstīt – noskūpsti! Jo pārliecinošāks būsi, jo labāk. Aunu savaldzinās arī komplimenti. Viņi grib dzirdēt, ka ir seksīgākie radījumi telpā, ja ne visā visumā.

VĒRŠA savaldzināšanai

Lēni un mierīgi – tā rīkojies ar Vērsi. Pārliecinies, ka uz pirmo randiņu ierodies ar milzīgu puķu pušķi vai vīrietim Aunam ar kaut ko tikpat uzmanību apliecinošu. Vērsi savaldzina labas smaržas – kā arī visi ārējie, erotiskie stimuli (labs apģērbs, manieres, smaržas, skatiens un tā tālāk). Un neslēp no Vērša humoru – nekas nesavaldzina Vērsi tik labi kā nerātni, bet labi joki.

DVĪŅU savaldzināšanai

Ātrākais ceļš uz Dvīņu guļamistabu ir caur prātu, nevis vēderu. Pajautā Dvīnim padomu – viņi ir sajūsmā par iespēju pamācīt vai sniegt padomu. Ja esi specializējies kādā konkrētā jomā – ļauj Dvīnim par to nojaust, jo Dvīņi ir izteikti intelektuāļi. Dvīņus piesaista intelekts – to liec aiz auss.

VĒŽA savaldzināšanai

Vēzis – Mēnes bērns. Emocionālais un sirsnīgais cilvēks. Ceļš uz Vēža guļamistabu ved caur maigumu un iejūtību – gan fizisku, gan emocionālu. Vēzis mīl, ka par viņu rūpējas. Romantiska un mājīga atmosfēra – tieši tas nepieciešams Vēzi. Ja satiecies ar vīrieti Vēzi, veic pirmo gājienu tu, bet, ja sievieti, pirms skūpsti viņu, pajautā, vai drīksti.

LAUVAS savaldzināšanai

Komplimenti par izskatu, gaumi un pat smaržu – Lauvai tas viss ir nepieciešams. Izturies pret Lauvu kā labāko itin visā – ved viņu uz labāko restorānu vai piedāvā labāko teātri. Un, kad gaismas kļūst tumšākas, pieskaries Lauvas matiem – Lauva patikā murrās. Čuksti Lauvai ausī komplimentus – tā arī būs labākā priekšspēle.

JAUNAVAS savaldzināšanai

Tīrība itin visā – Jaunava ir perfekcioniste. Lieliskas smaržas – īpaši Francijas aromāti, iedarbosies uz Jaunavu spēcīgi, pozitīvā ziņā, protams. Ja ne pirmajā randiņā, tad vēlāk gan piedāvā Jaunavai kopīgu aromātisko vannu. Bet, ja neesi ticis vēl līdz pirmajam randiņam, palūdz Jaunavai palīdzību kaut kādā jomā – Jaunavas mīl būt noderīgas.

SVARU savaldzināšanai

Augstā mode un romantika – šampanietis, uzvalks un vakarkleita, nevis alus un hokejs. Svari mīl mūziku, tātad tu jau zini, kā izdabāt viņiem. Koncerts pirms karstas nakts – nekas Svarus tik labi nenoskaņos draiskulībām gultā kā lieliska mūzika.

SKORPIONA savaldzināšanai

Skorpions ir izaicinājums, bet paveicams. Smaids no Skorpiona vēl neko nenozīmē – tas var būt flirts vai tikai pieklājība. Kā veikt pirmo gājienu? Tumšā kinoteātrī uzliec savu roku Skorpiona rokai, maigi, tā, lai jūsu plaukstas saskartos. Komunicē bez vārdiem, bet tā, lai skudriņas skrien jums abiem.

STRĒLNIEKA savaldzināšanai

Strēlnieki mīl humoru! Pāris joki, salīdzinājumu un smieklīga atdarināšana – tu jau būsi ieguvis Strēlnieka simpātijas. Iespēja mīlēties savvaļā īpaši sajūsmina Strēlnieku. Uzaicini Strēlnieku pārgājienā vai piedzīvojumos dabā – un neaizmirsti paņemt divvietīgo guļammaisu. Pieskārieni – Strēlnieka erogēnās zonas ir gurni un augšstilbi.

MEŽĀŽA savaldzināšanai

Mežāzis var būt atturīgs sākotnēji, bet noteikti tā vērts – īpaši jau seksuālajā frontē. Sākotnēji neesi uzbāzīgs – pietiks ar kautrīgu skūpstu uz vaiga vai lūpām. Nākošreiz, kas satiec Mežāzi, apskauj viņu spēcīgi, bet ne sāpīgi, tā, lai tu pieskartos Mežāža kaklam, pleciem ar erotisku pieskaņu. Mežāzis grib izaicinājumu, tādēļ spēlējies ar viņu. Un atceries – ka pats labākais ir gaidīšanas vērts.

ŪDENSVĪRA savaldzināšanai

Ūdensvīram nepieciešams neparasts piegājiens – arī seksuālajā jomā. Jo nepierastāka un interesantāka būs tava attieksme, jo ieinteresētāks Ūdensvīrs būs. Ūdensvīrs mīl izaicinājumus – ja pat neesat vēl tikuši līdz pirmajam skūpstam, izaicini Ūdensvīru, lai viņš tevi noskūpsta.

ZIVJU savaldzināšanai

Zivis mīl būt citā pasaulē! Piedāvā Zivīm kaut ko jaunu. Un līdz ko Zivis iejūtas šī brīža atmosfērā, piedāvā uzreiz kaut ko jaunu. Skūpsti Zivis uz kakla – tā ir viņu erogēnā zona. Kā arī kājas – viegls glāsts gar augšstilbiem var darīt brīnumu lietas.

Pievienot komentāru