Neiespējamo attiecību horoskops – ar kāda rakstura cilvēkiem labāk neveidot attiecības

Uzzini, kādas īpašības un uzvedību tu neciet, atbilstoši savai zodiaka zīmei!

Lūk, ar kādiem cilvēkiem katras horoskopa zīmes pārstāvis nespētu veidot attiecības!

Ideālu cilvēku nav, taču ir īpašības ar kurām mēs spējam sadzīvot, un ir tādas, kas mūs padara teju trakus, izraisot konfliktus un nesaskaņas.

Auns

Auni ir neatkarīgi un entuziastiski piedzīvojumu meklētāji. Viņiem labpatīk dzīvi baudīt aizrautīgi, tādēļ slinks un atkarīgs cilvēks, kurš nesasniedz Auna entuziasma līmeni šķitīs šai horoskopa zīmei nepievilcīgs.

Vērsis

Ja ir kas svarīgs, kas jāzina par Vēršiem, tad tie ir divi vārdi stabilitāte un kārtība. Viņi ir pedantiski un dod priekšroku vienam konkrētam lietu izpildes veidam. Impulsīvs cilvēks, kurš rīkojas nepārdomāti nespēs sadzīvot ar uzmanīgo Vērsi.

Dvīņi

Dvīņi ir draiskulīgi un izklaidi mīloši, turklāt viņiem patīk runāt un runāt. Šī zīme dod priekšroku kādam, kurš spēj turēt līdzi viņu asprātīgajam un izdomas bagātajam prātam, jāņem vērā arī tas, ka mīļotajam cilvēkam jāspēj iztikt vienam, kamēr Dvīņi dodas iegūt vēl vairāk draugu.

Vēzis

Vēzis ir atkarīgākā, uzticamākā un rūpjpilnākā no visām horoskopa zīmēm. Zem šīs zīmes dzimušie augstu vērtē attiecības ar cilvēkiem, tādēļ, ja gadījumā mīļotais cilvēks nesatiek ar Vēža esošajiem draugiem un ģimeni, viņš vairs nešķitīs Vēzim pievilcīgs. Arī, ja mīļotais neizrāda līdzjūtību un simpātijas citiem, tas divtik atgrūdīs Vēzi.

Lauva

Lauvas mīl atrasties uzmanības centrā un tikt slavināti. Viņi gozējas un zeļ apbrīnas saulītē, mīļoto cilvēku viņi stipri mīlēs šādu īpašību dēļ. Ja, nu, tomēr tā nenotiek, uzskati attiecības ar Lauvu par izbeigtām.

Jaunava

Jaunavas ir praktiskas, atbildīgas un sīkumainas. Viņas augstu vērtē kārtību un jēgpilnas lietas. Kāds, kurš uzskata atbildību un kārtību par mazsvarīgu, nav Jaunavas ideālais partneris.

Svari

Svari ir sociālas būtnes. Viņi mīl cilvēkus, tādēļ vienmēr atrodas ārpus mājas, pavadot laiku sabiedrībā, satiekot vecos un iepazīstot jaunus draugus. Svariem vajadzīgs cilvēks, kurš var parūpēties par sevi, kamēr viņi dodas ballēties. Antisociāli cilvēki šai zīmei šķiet ļoti nepievilcīgi.

Skorpions

Skorpioni var būt aizdomīgi, bet viņi ir ārkārtīgi uzticami un kaislīgi pret cilvēkiem, kuriem uzticas. Melojot un slēpjot no Skorpiona patiesību tu vairs nekad nespēsi atgūt viņa uzticību.

Strēlnieks

Strēlnieks ir zodiaka zīme, kura augstu vērtē neatkarību un piedzīvojumu garu, viņš vienmēr atrodas kustībā. Strēlnieki dod priekšroku cilvēkam, ar kuru kopā doties piedzīvojumos. Ja mīļotais cilvēks dod priekšroku palikšanai mājās, Strēlniekam ar viņu būs grūti atrast kopīgu valodu.

Mežāzis

Mežāži ir atbildīgi un praktiski. Viņi ir neatkarīgi un dod priekšroku darīt visu pa savam. Viņi nespēj paciest bezatbildīgus cilvēkus.

Ūdensvīrs

Neatkarīgais Ūdensvīrs ir visai dumpiniecisks un var būt arī sarkastisks. Viņam vajadzīgs atvērti domājošs cilvēks, kuru neaizvaino Ūdensvīra joki. Ņemot vērā, ka šīs zīmes pārstāvji vēlas būt noderīgi sabiedrībai, viņi dod priekšroku kāda, kurš domā līdzīgi.

Zivis

Visjūtīgākā no visām horoskopa zīmēm, pret Zivīm nemitīgi jāizrāda mīlestība un rūpes. Cilvēks, kurš neņem vērā Zivs jūtas, gluži tāpat, tas, kurš liks darīt to, ko Zivis nevēlas, noteikti ir cilvēks, ar kuru šī zīme nekādā gadījumā nevēlas būt kopā.

 Avots: yourtango.com

Pievienot komentāru