Kas notiks, ja sūkāsiet ķiploka daiviņu

Man ir reta, gadsimtiem pārbaudīta recepte ar kuru es gribu padalīties.

Šī recepte ir pret daudzām slimībām, kura uzzināju pavisam nejauši. Kopā ar draudzeni apmeklējām kosmētikas izstādi. Visu dienu pavadījām izstādē, tādēļ ļoti noguruši nolēmām aiziet uz kafejnīcu paēst un atpūsties. Blakus mums sēdēja sieviete ar kuru uzsākām sarunu.

Vienā brīdī sieviete teica: “Jūs esat tik jauni, priekš kam jums nepieciešama kosmētika?” Mēs ļoti izbrīnījamies un atbildējām: “mēs jauni? mums ir daudzas kaites.”

Mēs nepaspējām neko pateikt, kā viņa jau nosauca, ka man ir anēmija un problēmas ar aizkuņģa dziedzri. Mēs ļoti izbrīnījāmies un jautājām: “ kā jūs to zinat?”.

Sieviete atbildēja, ka viņai atlika redzēt manu mēli un viņa pēc tās noteica diagnozi.
Izrādījās, ka sievieta nodarbojas ar tautas medicīnu. Mēs sākām izjautāt viņu, kā labāk ārstēties. Sieviete izstāstīja, ka tikko ir atriezusies no Ķīnas, kur apsprieda ar ārstiem savas problēmas. Sievietei bija problēmas ar aknām.
Ķīniešu ārsti viņai ieteica no rītiem sūkāt ķiploka daiviņu.
Smalki jāsagriež ķiploka daiviņa, jāatļauj ķiplokam 5 minūtes nostāvēties un tad to varam sākt sūkāt. Siekalas ar ķiploku nonāk asinīs, attīra asinsvadus un limfu, kā arī nostiprina mutes dobumu un smaganu asiņošanu. Lai izbēgtu no mutes dobuma tūskas ir jāsāk ar vienu šķēli no ķiploka daiviņas un pakāpeniski jāpalielina deva līdz veselai daiviņai. Ķiploks mutē jātur 30 minūtes un pārpalikumi jāizspļauj. Lai atbrīvotos no nepatīkamās elpas, paēdiet, iztīriet  zobus un sakošļājiem kafijas pupiņu vai pētersīļus(pēc tam tos izspļaujiet).
Sieviete mums atgādināja Vangas vārdus: “Kamēr uz pasaules būs ķiploks, tikmēr uz zemes būs dzīvība”.
Šo medoti es uzreiz gribēju pārbaudīt, jo lietoju ļoti daudz medikamentus anēmijas dēļ. Es atteicos no medikamentiem un mēnesi izmēģināju šo metodi. Pēc mēneša devos nodot analīzes. Es biju ļoti pārsteigts, kad uzzināju, ka mans hemoglobīns ir būtiski uzlabojies. Veicu papildus izmeklēšanas un izrādījās, ka manas veselības problēmas ir pazudušas.
Pastāstīju par šo metodi arī savai paziņai, kurai rudenī un pavasarī bija spēcīgs klepus (hronisks bronhīts). Viņa pamēģināja šo metodi un arī viņa bija pārsteigta par rezultātu.

Viņas vīram nierēs bija akmeņi un urīns bieži vien bija ar asinīm. Vīrs arī izmēģināja šo metodi un urīns kļuva tīrs, ādas kvalitāte krasi uzlabojās.

COMMENTS

Pievienot komentāru