Katras Zodiaka zīmes laimīgais mēnesis 2021.gadā


Zvaigznes nākošajā gadā sola veiksmi katrai Zodiaka zīmei, taču dažādā laikā. Šajā periodā jums būs vairāk iespēju sasniegt vēlamo gan profesionālajā jomā, kā arī personīgajā dzīvē. Uzziniet, kurā mēnesī zvaigznes jums būs īpaši labvēlīgas.

AUNS
Aprīlis ir mēnesis, kad jūs sajutīsiet neticamu pārliecību par saviem spēkiem. Jūs varēsiet izdarīt pareizo izvēli, atrast savu sapņu darbu vai uzsākt nelielu, bet ļoti ienesīgu biznesu.

VĒRSIS
Jums vislabākais mēnesis 2021.gadā būs jūlijs. Jums radīsies jaunas iespējas savu vēlmju īstenošanai un izbaudīsiet savu pirmo, patiesi romantisko atvaļinājumu.

DVĪŅI
Augusts būs labs mēnesis, sevišķi uz beigām. Ja esiet vientuļi, pievērsiet uzmanību tam, kas ap jums notiks 30.augustā. Pastāv liela iespējamība sastapt cilvēku, ar kuru jūs spēsiet izveidot laimīgas un ilgstošas attiecības.

VĒZIS
Vēzim ir paveicies īpaši – viņam būs veseli divi laimīgie mēneši. Jūs jutīsieties pacilāti jūlijā, kā arī septembrī. Jūs gaida aizraujoši piedzīvojumi, tā kā gūstiet no tiem maksimālu labumu un baudu!

LAUVA
Jūnijā jūsu dzīvē notiks brīnumainas lietas. Nekautrējieties kļūt uzstājīgs savos centienos saņemt no dzīves vairāk.

JAUNAVA
Pirmais rudens mēnesis – maigs silts, ar bagātīgu ražu. Šis Jaunavām ir labākais laiks. Visu septembri Merkūrs būs jūsu pusē, sevišķi finansiālos jautājumos.

SVARI
Svariem pēc pilnas programmas jāizbauda vasara, bet atvaļinājumu labāk būtu plānot augustā. Šajā mēnesī jūs varēsiet realizēt naudas ziņā pat visdrosmīgākos plānus, sevišķi ja būsiet pavasarī pietaupījuši līdzekļus (kā jums to iesaka zvaigznes).

TURPINĀJUMU LASIET NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru