Kazas gadā dzimušie. Karjera, mīlestība, draudzība

Kādi tad īsti ir Kazas gadā dzimušie?! Kā viņiem veicas karjerā, mīlestībā un draudzībā? Kas viņiem nepatīk un ko ir svarīgi zināt par šiem Austrumu horoskopa pārstāvjiem ?!

Dzimšanas gads: 1967, 1979, 1991, 2003, 2015.

Raksturojums: lieliski sarunu biedri, mīļi partneri, brīnišķīgi klausītāji, ziņkārīgi visziņi, atsaucīgi draugi, gudri padomdevēji, radoši sapņotāji, uzticami cilvēki un labi darbinieki.

Slavenas personības, kas dzimušas Kazas gadā: Džeisons Stethems, Brūss Villis, Nikola Kidmena, Džūlija Robertsa, Pāvels Voļa, Keita Hadsone, Dmitrijs Nagijevs, Linda Leen.

Lasi vēl: Ķīniešu horoskops; sievietes seksuālais spēks!

DARBS

Šajā gadā dzimušie viennozīmīgi neizvēlēsies biroja darbu, jo viņu dvēsele tiecas pēc mākslas. Viņi ir radošas personības, viņos sadzīvo mākslinieks un ģēnijs. Kazas nemīl vadīt, jo viņām nepatīk pieņemt svarīgus lēmumus. Viņas mīl darbu komandā, taču tikai laipnā un godīgā, nevis konkurējošā. Kazām ir jāizjūt, ka par viņām rūpējas, tad arī viņas būs spējīgas sasniegt vislabākos rezultātus.

MĪLESTĪBA

Kazas ļoti ātri pieķeras cilvēkiem, taču tas viņām netraucē veikli manipulēt ar savu partneri. Savā ziņā tā ir tāda divvirzienu kustība, kurā viens ir akls, bet otrs nedzirdīgs, un katrs pats izlemj, kas viņš ir. Šajā gadā dzimušie veidos ļoti spēcīgas attiecības, ja viņiem tiks dota iespēja būt galvenajiem. Kazas ļoti mīl finansiālu labklājību, tāpēc arī attiecības uzsvars tiek likts tieši uz to, un tieši tajā arī slēpjas viņu laime.

INTĪMĀ DZĪVE

Šajā sfērā Kazas gadā dzimušajiem patīk maigums. Nekādas rupjības gultā Kazas nepieņem. Ar nekādu lielo kaisli viņas nav apveltītas, taču viņas var apburt ar savu maigumu un rūpēm. Kazas necietīs necieņu, tāpēc viņas labāk dzīvos bez partnera, nekās pacietīs necienīgu attieksmi. Gultā Kazām ir svarīga romantikas klātbūtne – sveces, aromātiskās eļļas un viegla mūzika.

DRAUDZĪBA

Šajā gadā dzimušajiem patīk, ja viņi tiek žēloti un saprasti. Viņi meklē labāko vietu zem saules un “uzmet lūpu”, ja viņi netiek pie sava kroņa un troņa. Kazas ir labsirdīgas, taču draudzības jautājumos viegli egoistiskas, bet kurš gan no mums tāds nav, kad tiek pārkāptas mūsu robežas?! Kazas ir jāsaprot, tad arī Jūs pretī saņemsiet mīlestību un žēlsirdību.

Lasi vēl: Kuras austrumu horoskopa zīmes pārstāvjiem 2018. gads atnesīs laimi?!

Pievienot komentāru