Ko darīt, kad jums jau ir 40 un dzīvē viss ir… izņemot vīrieti?

Šajā rakstā nebūs stāstu par mīlas alkām un moralizējošu secinājumu. Jūsu uzmanībai piedāvājam absolūti praktisku materiālu – tādu kā lietošanas pamācību, lai sasniegtu vēlamo mērķi. Kā jaunai, visās citās jomās veiksmīgai sievietei atrast sev vispiemērotāko vīrieti attiecību veidošanai. 

Nav jau tā, ka jūs pati nezinātu, ko darīt un ar ko sākt. Jums traucē kas pavisam cits: jūsu personīgie ierobežojumi mērķa sasniegšanai. Šis algoritms ir vērīgs ar to, ka tas ne tikai garantē rezultāta sasniegšanu, bet arī ar to, ka palīdz apzināt šķēršļus, kas atrodas prāta dziļākajos nostūros, smalkajās sfērās vai zemapziņā. Tāpēc pielietojot šo metodi, jūs saņemsiet sev vēlamo vīrieti vislabākajā “veidolā”. 

Jāstrādā visos trīs līmeņos – ar ķermeni (bezapziņa), apziņu (prāts) un zemapziņas uzstādījumiem (kas ir “uz sirds”, bet pateikt nedrīkst). Tikai tad tiks sasniegts vēlamais rezultāts, kopējā enerģētikas sakārtošana.

Un tā, būs jāiziet cauri deviņiem etapiem:

Pirmais. Kāpēc/priekš kam? Pilnīgi atklāti jāatbild sev uz jautājumu: “Kāpēc/ priekš kam jums vajadzīgs vīrietis?”

Ja jums vajag, lai kāds apstiprinātu, ka vēl esat “cērtama liepiņa”, vai ja vēlaties dažādot savu brīvo laiku, jo apnicis vīrs, vai ir nepieciešams “klēpja sunītis” izklaidēm – kurš gan var to liegt? Citiem vārdiem sakot, motīvi var būt visdažādākie. Daudz svarīgāk, lai tie būtu patiesi. 

Atbildiet uz jautājumu vismaz 16 reizes, sarakstiet tos stabiņā. Pēc katras atbildes uzdodiet papildjautājumu: kāpēc/priekš kam?

Piemēram:

  • Tikt vaļā no vientulības un garlaicības (kāpēc/ priekš kam?)
  • Uzlabot dzīves kvalitāti (kāpēc/priekš kam?)
  • Kļūt laimīgākai ( ……..)
  • Trūkst asu izjūtu (……..)
  • Apnicis aizmigt vienai
  • Pagarināt jaunību

Un tā tālāk…

Jēga slēpjas tajā, lai saprastu patiesos motīvus, pretējā gadījumā jūsu motīvi sāks konfliktēt, izveidosies “divi zaķi ar vienu šāvienu” situācija, kur viens no viņiem ir redzamais (tas, ko apzinies un vēlies ar saprātu), bet otrs – neredzamais (neapzinātais motīvs, kurš atrodas zemapziņā). Rezultātā nenoķersi nevienu no tiem. 

Ja kaut kas neizdodas, visticamāk, jums ir divi zaķi, jeb divi mērķi – viens redzamais, otrs – neredzamais. Un uz pusēm taču nevarat pārrauties. 

Pievienot komentāru