Ko darīt, kad jums jau ir 40 un dzīvē viss ir… izņemot vīrieti?

Ja nevarat noķert redzamo zaķi, tātad, dominē neredzamais. Kolīdz apjautīsiet savu patieso mērķi, neredzamais zaķis parādīsies un kļūs redzams. No šī brīža tā vairs nebūs problēma. Tas, kas ir apzināts, tas vairs nav drauds. Jums tikai jāizvēlas mērķu prioritāte, pašai jānosaka galvenais zaķis. 

Otrais. Aprakstiet vai uzzīmējiet (apziņā vai uz papīra) jums vajadzīgo vīrieti, kurš pilnībā atbilst pirmajā punktā ieskicētajam. Norādiet visus sīkumus, no ārējiem (garš, skaists blondīns ar atlētisku augumu…), līdz anketas atbildēm (vecums, izglītība, hobiji…). 

Trešais. Izpētiet, kāda tipa sievietes patīk tādam vīrietim. Piemēram, ja pati esat lielajā biznesā iegrimusi “zobenu karaliene”, pajautājiet sev: kāpēc viņam būtu vajadzīga tāda “laime”? Citiem vārdiem sakot, padomājiet, ar ko jūs varat būt interesanta konkrētā tipa vīrietim? Vai sakrīt tas, ko jūs vēlaties, ar to, ko reāli spējat piedāvāt. 

Sīki aprakstiet visus iespējamās pretendentes parametrus – vecumu, figūras tipu, matu krāsu, intelektuālo līmeni, darba pieredzi. Cik vecai ir jāizskatās, lai piesaistītu konkrēto vīrieti?

Šajā procesā nav svarīgi, vai pati precīzi atbilstat šim parakstam. Svarīgāk, vai iekšēji esat pārliecināta, ka “piestāvat” šim vīrietim. 

Ceturtais. Godīgi atbildiet uz diviem jautājumiem. Vai piederat pie tāda sieviešu tipa, kas spēs šo vīrieti ieinteresēt? Ja nē, vai spēsiet uzlabot savus parametrus, lai nokļūtu viņa vēlmju lokā? 

Iedomājieties šādu situāciju: jūs jau no sākta gala esat izdomājusi neeksistējošu ideālu, lai tādu nekad neatrastu. Lai gan jūsu apziņa apgalvo, ka tieši to meklējat. Bet jums ir ļoti augstas ekspektācijas. Un jūs dzenaties pakaļ tam, kas reāli neeksistē. Un jums ir iespēja apgalvot, ka “īsti vīrieši sen jau vairs neeksistē”. Par pamatu visam šim ir jūsu neapzinātās bailes no attiecību veidošanas. Un baiļu iemesls – negatīvā fona pieredze, bailes, ka neesat pietiekami labā formā, un tā tālāk, nav jau divu identisku situāciju. 

Piektais. Opcija tām, kuras uz iepriekšējā punktā uzdotajiem jautājumiem atbildēja ar “nē”. Jums jāatgriežas pie otrā punkta un jāvienkāršo jūsu iedomātā vīrieša tēls, tā, lai ceturtajā punktā vismaz uz otro jautājumu jūs atbildētu ar “jā”. Bet tas jādara tā, lai vīrietis joprojām atbilstu jūsu uzdotajam “kāpēc/ priekš kam?”. 

Piemēram, jūs esat savam ideālajam vīrietim piemetusi dažus gadiņus, vai pazeminājusi amatā no oligarha par biznesmeni. Viņam ir palikuši plānāki mati, taču viņš joprojām atbilst jūsu galvenajam kritērijam ”kāpēc/ priekš kam?” no pirmā punkta. Nav sevi jāpiespiež “ņemt” to, kurš  nu galīgi neiet pie sirds!

Sestais. Opcija tām, kuras atbildēja ar “nē” tikai uz otro ceturtā punkta jautājumu. Nodefinējiet, kā tieši saprātīgos termiņos uzlabot jūsu parametrus un izdariet to.

Pievienot komentāru