Ko darīt, kad jums jau ir 40 un dzīvē viss ir… izņemot vīrieti?

Piemēram, ja jūs secināt, ka attiecībām ar  jūsu aprakstīto vīrieti jums nav pietiekamas angļu valodas zināšanas, iemācieties vai uzlabojiet tās. Vai briļļu vietā ieliekat kontaktlēcas. Nometiet dažus liekus kilogramus (arī pati jutīsieties labāk!). Nogriežat/ izaudzējat matus, nomainiet garderobi utt.  

Septītais. Domās “izejiet cauri” visiem iekšēji uzliktajiem ierobežojumiem, kas traucē uzsākt attiecības (traumas, dzemdību scenāriji, ierobežojoši uzskati no bērnības laikiem utt.). 

Astotais. Atrodiet vietu/vietas, kur “ligzdo” tieši tādi vīrieši, kuru esat sev iecerējusi.

Devītais. Ejiet uz tām vietām un rīkojieties pēc apstākļiem. 

Jo gaidīt, kad kāds atjās baltā zirgā, zelta bruņās tērpies, diezin vai ir jēga. Sievietes veselība un izskats nav bezgalīgi lielumi. Kad iekšēji nolemjat, ka viss ir bezcerīgi, piemērotu vīriešu nav un tā tālāk, daba jūs izslēgs no “ņemamo” sieviešu rindām, piedodiet par tiešumu. Citiem vārdiem sakot, vecums atnāks ātrāk, nekā varētu. Un tad veikt botoksa injekcijas, koriģēt lūpas, uzacis utt. būs krietni par vēlu, ja nu vienīgi, lai draudzenes pakaitinātu. No rīta uz darbu tāda skaistule, bet vakarā viena pati tukšā dzīvoklī un aukstā gultā.

Tāpēc sekojiet augšminētajiem padomiem un pavadiet vēl dažu labu gadu desmitu dzīvojot pilnvērtīgu dzīvi blakus mīļotajam vīrietim. Pieceļat dibenu no krēsla vai auto, paejiet nost no datora, plīts, un sākat pievērst uzmanību sev, savam ķermenim, dvēselei un sievietes laimei!

LAI IZDODAS!

Pievienot komentāru