Kritiski aptaukojusies sieviete bija izplānojusi savas bēres un turpināja ēst


Ņūarkas pie Trentas (Anglijā) iedzīvotāja bija sasniegusi svaru, kas jau sāka apdraudēt viņas dzīvību, pārtikas atkarības dēļ. Viņa kļuva par dokumentālās filmas Eating Ourselves To Death varoni, vēsta The Sun.

34 gadus vecā Elisa Janga azinās, ka jau kopš bērnības cieš no aptaukošanās. Jau no agrīna vecuma viņa visu naudu tērēja barojošos un kaitīgos produktos, kurus ēda slepus no apkārtējiem. Rezultātā viņas svars sasniedza 222 kg.

Neraugoties uz lieko svaru, angliete atrada sev mīļoto vārdā Marks Frankišs un dzemdēja divus veselīgus bērnus. Sieviete cenšas viņiem ieaudzināt mīlestību pret veselīgu ēšanu. “Vakaros es kopā ar bērniem varu apēst vistiņu ar dārzeņiem, taču atliek viņiem aiziet gulēt, kā es burtisku metos virsū pārējam ēdienam un uzkodām.”

Janga apgalvo, ka viņai ir pārtikas atkarība, ar kuru viņai nav spēka cīnīties. “Es burtiski esmu kā savu ēšanas kaislību gūstā un nespēju sevi kontrolēt,” – viņa stāsta. Aptaukošanās dēļ sievietei ir sākušās veselības problēmas. “ Esmu saplānojusi pati savas bēres, uzrakstījusi testamentu un izvēlējusies bēru mūziku, “ – saka angliete. – Iespējams, ka es nodzīvošu līdz 40 gadiem. Viss ir atkarīgs tikai no manis.”

Taču, kad vīrs uzstāja, Elisa tomēr vērsās slimnīcā pēc palīdzības. Dokumentālās filmas ietvaros sieviete saņēma speciālista konsultāciju. “Es sāku apzināties, ka pakļauju briesmām ne vien savu, bet arī savu bērnu dzīvi,” – viņa nāca pie secinājumu.

Februāra beigās tika ziņots, ka kāda cita Anglijas iedzīvotāja Nataša Kirkbija ir nometusi 70 kg svara savas smagi slimās meitas dēļ. Viņa nobijās, ka varētu nomirt no infarkta, un tad meita paliktu viena. “Es aptvēru, ka, patiesību sakot, pati ēdot biju izrakusi sev kapu,” – paskaidroja Kirkbija.

Pievienot komentāru