Laimīgās zodiaka zīmes, kurām 2019. gads būs dikti veiksmīgs mīlas jomā

VĒZIS

Arī Vēžiem 2019. gads solās būt mīlestības un harmonijas pilns. Ļoti augstas izredzes iepazīt kādu, ar kuru jūs saprastos, pat neko nesakot! Ja ne tā, tad vismaz no pusvārda noteikti.  Šoreiz attiecībās dominēs uzticību un cieņa, nevis nežēlīga kaisle, kas varētu izskatīties pēc aizraušanās. Neskatoties uz to, ka jaunie pāri attiecību pirmajos mēnešos varētu piedzīvot zināmas grūtības, tas periods paskries vēja spārniem, svarīgāk gan būs noturēties kopā, jo pēc šķiršanās tam tikt pāri būs visai smagi.

Lai vai kā, tie Vēži, kas jau labu laiku ir satikušies ar partneriem, kuri melo, sāpina un neciena viņu, beidzot var saņemties, un šīs attiecības pārtraukt!

SVARI

Neskatoties uz to, ka Svari varētu šaubīties par pārmaiņu iespējamību, tās tomēr notiks, un patīkamā ziņa ir tāda, ka tās arī būs ļoti labas!

Tas cilvēks, ar kuru esat attiecībās, jūs ne tikai mīlēs, bet arī cienīs, turklāt uzticēšanās nekad nebūs lieta, par kuru uztraukties. Pavasara periods jums būs lielisks laiks, kad satuvināties, tāpēc, ja iespējams, dodieties ceļojumā un kārtīgi atpūtieties!

Arī brīvajiem Svariem ir lielas izredzes atrast jaunu sirds āķīti! Ļoti iespējams, ka tas izdosies ar interneta starpniecību, tāpēc ir noteikti vērts pamēģināt kaut ko tādu.

Pievienot komentāru