Laimīgās zodiaka zīmes, kurām 2019. gads būs dikti veiksmīgs mīlas jomā

2019. gads neviļus daudzām zodiaka zīmēm paliks atmiņā, tomēr tieši šīm jo īpaši, jo pastāv augstas izredzes atrast mīlestību un izveidot attiecības. 

Visām šajā rakstā minētajām zodiaka zīmēm ir lielas izredzes izveidot jaunas attiecības, vai tiem, kas jau ir attiecībās, pamatīgi nostiprināt esošās. Daži pat izvēlēsies iestūrēt laulību ostā!

AUNS

Šis periods Auniem sola neviltotu mīlestību, patiesu kaisli, bet dažiem – iestūrēšanu laulības ostā.

Pēc saspringta 2018. gada, Auns beidzot būs gatavs palaist vaļā visu veco – tai skaitā arī bijušo partneri, ja ar tādu ir bijušas lielas un patstāvīgas nesaskaņas. Auns beidzot būs gatavs iemīlēties no jauna, un izdzīvot to visu gluži tā, it kā tas notiktu pirmo reizi.

Gads iepriecinās arī tos, kuri jau ir satikuši savu likteni – esošās attiecības kļūst vēl izturīgākas, romantiskās saiknes iegūst praktiski neizjaucamu raksturu.

Ja ilgu laiku esi bijis viens, un tā vien liekas, ka jau sen esi gatavs attiecībām, tad 2019. gadā tam ir vislielākās izredzes notikt, turklāt, jaunizveidotās attiecības būs daudz nopietnākas par iepriekšējām, kā arī tu pats tajās jutīsies daudz labāk.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru