Latvija var! Savu pirmo dizaina parketa kolekciju “Curonians” (“Kurši”) ir radījuši sešstūra formā!

Mēs priecājamies ne tikai par Latvijas sportistu un radošo profesiju pārstāvju panākumiem, bet arī atbalstām katru latviešu uzņēmumu, kurš ar kaut ko jaunu un vēl nebijušu ir spējīgs nest Latvijas vārdu pasaulē! 

“Curonians”, kas tulkojumā uz latviešu valodu nozīmē “Kurši”, ir  100% Latvijas uzņēmums (www.curonians.com), kurš speciāli tiek pozicionēts kā šī reģiona pārstāvis un kuram ir svarīgi nest Latvijas vārdu pasaulē, tāpēc arī ir izvēlēts šāds nosaukums, saglabājot latviskumu! Šis uzņēmums grib parādīt pārējai pasaulei to, ka Latvija pilnīgi noteikti ir tradīcijām bagāta un spēcīga valsts, kura arī citiem var piedāvāt labu un kvalitatīvu produktu.

Šis pilnīgi noteikti ir kārtējais pierādījums tam, ka ne tikai Latvija var, bet arī Latvijā var! Galvenais – ideja un vēlme šo ideju realizēt! Un kopā mēs noteikti varam vēl vairāk, tāpēc atbalstīsim savējos!

Atbalsti un piesekowww.facebook.com/CuroniansParquet

 

Sekojot interjera un dizaina modes tendencēm pasaulē, “Curonians” ir radījuši savu pirmo dizaina parketa kolekciju, kas ir veidota sešstūra formā.

“Curonians” hexagona parketu standarta piedāvājumā iespējams izvēlēties vai nu ar dabīga oša vai ar ozola virskārtu, ko iespējams pārklāt ar dažādu toņu eļļas vai lakas aizsargkārtu. Šāds materiālu salikums piešķirs jūsu interjera videi draudzīgu un sevišķi mājīgu noskaņu. Katras atsevišķās detaļas precīzais frēzējums un 4mm cēlkoka virskārta nodrošinās jūsu koka grīdas segumam sevišķu ilgmūžību.

“Curonians”, izmantojot gadsimtiem senas kokapstrādes tradīcijas, jaunā un modernā veidā piešķirs jūsu telpai neatkārtojamu un ieturētu, Ziemeļeiropai raksturīgu mājas sajūtu.

Divu gadu laikā “Curonians” saviem spēkiem radījuši iekārtu, kas ļauj saražot sešstūra formas dabīgā koka dizaina grīdas segumu kvalitatīvāk un lētāk kā to piedāvā ārzemju konkurenti, tajā pašā laikā saglabājot to kā augstas pievienotās vērtības produktu. Atšķirībā no konkurentiem (ir tikai daži, kas ražo kaut ko līdzīgu), “Curonians” parkets ir savstarpēji saspraužams kopā jau uzreiz pēc frēzēšanas. Tam nav nepieciešamas papildus savienojošās tapas ieklāšanas brīdī.

 

 

Pievienot komentāru