Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības horoskops; tiek pārstāvētas 7 Zodiaka zīmes!

Eiropas čempionāts basketbolā vīriešiem rit pilnā sparā uz priekšu, un mūsu valstsvienības izlase jau ir aizvadījusi vairākas finālturnīra spēles!

Latvijas izlase 2017.gadā Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā piedalās jau 11.reizi pēc neatkarības atgūšanas. Pērn Latvijas izlase Eiropas meistarsacīkstes noslēdza astotajā vietā, ceturtdaļfinālu sasniedzot pirmoreiz kopš 2001.gada. Vēlēsim mūsu censoņiem izturību arī šogad!

Šajā laikā ļoti daudz kas ir par un ap basketbolu, tāpēc arī mēs izdomājām nedaudz dziļāk papētīt pašus Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības spēlētājus, noskaidrojot to, kuru Zodiaka zīmju pārstāvji tad ir vislabākie basketbolisti! Izrādās, ka ļoti labi basketbolisti ir tieši Jāņi un Kristapi, kā arī Vēža zīmē dzimušie!

Lasi vēl: Latvijas hokeja izlases horoskops; dominē 3 Zodiaka zīmju pārstāvji!

 

AUNS

Auniņi mūsu valstsvienības izlasē ir veseli divi – Jānis Blūms, kurš dzimis 20. aprīlī, un 30. martā dzimušais Mārtiņš Meiers!

VĒZIS

Vēzīši ir trīs – 2. jūlijā dzimušais Jānis Timma, 25. jūnijā dzimušais Rolands Šmits, kā arī Andrejs Gražulis, kurš dzimis 21. jūlijā.

LAUVA

Bez Lauvām neiztikt! Šīs zīmes pārstāvji mūsu vīriešu basketbola valstsvienībā ir divi, turklāt abi dzimuši tieši 2. augustā – Kristaps Porziņģis un Žanis Peiners!

JAUNAVA

Viss pa divi! Arī Jaunavas ir divas – Zinību dienā dzimušais Jānis Strēlnieks un 9. septembrī dzimušais Dairis Bertāns.

SKORPIONS

Skorpions mums ir viens vienīgs – Dāvis Bertāns, kurš dzimis 12. novembrī.

STRĒLNIEKS 

Arī Strēlnieks Latvijas vīriešu basketbola valstsvienībā ir tikai viens – Aigars Šķēle, kurš dzimis 4. decembrī.

ZIVIS

Un, jā, arī Zivtiņa mums ir tikai viena – vēl viens Kristaps! Kristaps Janičenoks, kurš dzimis 14. martā!

Pievienot komentāru