Laulību horoskops – kas jāievēro, lai laulība būtu izdevusies?

Kā tad īsti saglabāt veiksmīgas attiecības?! To Tev var palīdzēt noskaidrot zvaigznes! Esam apkopojuši noteikumus, kurus katrai no Zodiaka zīmēm vajadzētu ievērot, lai attiecības un laulība ar otro pusīti būtu izdevusies!

Lai veidotu veiksmīgas un ilgtspējīgas attiecības, cilvēkiem nākas ieguldīt ne mazums pūļu. Lai attiecības izdotos, abiem partneriem jābūt spējīgiem rast kompromisu, kā arī dažādās situācijās jābūt saprotošiem un iecietīgiem.

Dažkārt cilvēku unikālās īpašības rada konfliktsituācijas, no kurām ir grūti izvairīties. Kāds no mums ir pārāk spītīgs, kāds cits pārāk noslēpumains, kas, iespējams, nepatīk mūsu partnerim.

Lasi vēl: Laulību numeroloģija: uzzini savu kāzu datumu

 

AUNS

Neesi tik prasīgs. Augstas prasības var sabotēt pat visveiksmīgākās attiecības. Auns pats sev, kā arī saviem tuviniekiem izvirza augstus standartus, tieši tādēļ pie mazākās kļūmes viņš pārvēršas prasīgā diktatorā. Lai saglabātu mieru un padarītu otro pusīti laimīgu, Aunam vajadzētu pazemināt savas prasības un biežāk novērtēt citu cilvēku pūliņus, ne tikai to iznākumu.

 

VĒRSIS

Neatstum savu otro pusīti. Vērim ir tikai divi garastāvokļa veidi: laimīgs vai gatavs visus nozilināt. Tiklīdz pienāk viņu lūšanas punkts, Vērši aizver komunikācijas durvis un norobežojas no problēmu risināšanas (ja vien kāds nav aizskāris viņu ģimenes locekļus, jo tad Vērsis šķiedīs asinis). Šādā situācijā paliek ļoti maz vietas problēmu pārrunāšanai ar mīļoto cilvēku. Tā vietā, lai norobežotos, Vērsim vajadzētu stāties pretī problēmām un tikt ar tām galā.

 

DVĪŅI

Neizturies pret cilvēkiem tā, it kā viņi būtu stulbi. Problēma slēpjas tajā, ka Dvīņi pret citiem ir nepacietīgi un tiek ātri aizkaitināti, ja cilvēki ar viņiem neatrodas uz viena viļņa. Tāpat, Dvīņiem piemīt nelāgs ieradums noniecināt savu otro pusīti, kas viņi nav omā. Tas liek Dvīņu mīļotajam cilvēkam zaudēt jebkādu interesi rast risinājumu esošajām problēmām. Šāda rīcība spēcīgi iedragā attiecības.

 

VĒZIS

Neizvairies no intimitātes. Viens no Vēža aizsardzības mehānismiem ir atsvešināšanās no cilvēkiem, kuri viņus neciena un nenovērtē. Problēma slēpjas tajā, ka Vēzis ir ļoti jūtīgs un viegli aizkaitināms, tādēļ viņš visai bieži noslēdzas no mīlestības, liekot mīļotajam cilvēkam apjukt un justies nemīlētam. Intimitāte stiprina laulību un izvairīšanās no tās rada tikai dziļākas plaisas attiecībās.

 

LAUVA

Neizturies pret savu otro pusīti kā pret bērnu. Lauva ir pieradis kļūt par “bikšu nēsātāju” ka ģimenē, tā arī karjerā, tādēļ arī viņu laulībā nekas krasi neatšķiras. Lauvai patīk būt bosam itin visā, tomēr no otrās pusītes skatu punkta viss neizskatās tik spoži, viņam/-ai noteikti šķiet, ka tu vienmēr visus izkalpini. Lauvai noteikti krietni jāpacenšas, lai izturētos pret otro pusīti kā pret vienlīdzīgu, tad izdosies izbēgt konfliktsituācijas un veidot laimīgas partnerattiecības.

 

JAUNAVA

Neizliecies, ka tikai tev vienīgajai ir jūtas. Viņai piemīt laba sirds un, ja Jaunava ir labā noskaņojumā, tad var būt arī sirsnīga un mīloša. Tomēr, ja viņas ir dusmīgas vai apvainojušās uz otro pusīti, Jaunavas mēdz piemirst, ka arī citiem cilvēkiem ir jūtas. Emocionālais narcisisms liek Jaunavas mīļotajam justies nesvarīgam un atstātam novārtā, tas attiecībās rada nevajadzīgu spriedzi un naidu.

 

Lasi vēl: Sieviešu horoskops: Uzzini, cik gados Tev vajadzētu apprecēties, lai Tava laulība būtu laimīga

 

SVARI

Neturi ļaunu prātu. Svariem problēmas sagādā pagātnes kļūdu pieminēšana, kā arī viņi noteikti vēl ilgi un dikti atcerēsies katru sīko pāridarījumu. Katrā ziņā Svari to pieminēs tik ilgi, kamēr, viņuprāt, mīļotais cilvēks būs gana zemojies viņa priekšā. Svariem vajadzētu atcerēties, ka ikvienam cilvēkam ir savi trūkumi, arī viņam pašam. Piedošana rada iespēju tiekties uz izaugsmi un gūt laimi.

 

SKORPIONS

Netēlo upuri. Skorpioniem lieliski padodas samazināt savu ieguldījumu problēmas veidošanā, tajā paša laikā ar pirkstu norādot uz savas otrās pusītes vainu. Sarežģītība slēpjas tajā, ka Skorpions svēti tic, ka nav vainīgs, bet tas vienmēr līdz baltkvēlei noved viņa vienmēr pie visa vainoto partneri. Sīkstajam Skorpionam vajadzētu atcerēties, ka attiecības veido divi cilvēki, kuri abi ir atbildīgi par problēmu veidošanos.

STRĒLNIEKS

Neapslāpē vēlmi paust savas patiesās jūtas. Lai arī Strēlnieks ir bēdīgi slavens ar savu domu atklātību, sirdslietās viņam izteikšanās sagādā grūtības. Jo lielāku tuvību viņš pret kādu jūt, jo grūtāk viņam tajā atzīties. Veselīgās un laimīgās attiecībās nepieciešama atklāta komunikācija, godīgi sakot, lai arī cik grūti tas būtu, Strēlniekam jāsaņemas un jāpauž savas jūtas.

MEŽĀZIS

Neuzskati savus pienākumus svarīgākus par attiecībām. Mežāzim patīk ierastā rutīna un tiklīdz viņš tiek pāri “aplidošanas” stadijai, no viņa reti kad vairs var sagaidīt mīlestības pilnus žestus. Viņš reti kad savu partneri uzskata par prioritāti. Romantiskus randiņus bieži vien pārtrauc darba e-pasti vai zvani. Romantiskie plāni nereti tiek atcelti tādēļ, ka Mežāzis neprot izvirzīt pareizās prioritātes. Ja vien šīs zīmes pārstāvis nevēlas zaudēt savu otro pusīti, viņam jāsāk veltīt vairāk laika attiecībām un regulārai uzmanības pievēršanai.

 

ŪDENSVĪRS

Neietiepies pret slikto ieradumu mainīšanu. Ūdensvīram patīk būt tik brīvam, cik vien tas iespējams. Tas nozīmē to, ka viņi vismazāk no visām zodiaka zīmēm ir gatavi piestrādāt pie pašattīstības. Ūdensvīram jāsaprot, ka ikvienam attiecību ietvaros jāaug un kaut kādā mērā jāmainās. Bez savas individualitātes ziedošanas ir iespējams dot pietiekoši daudz, lai padarītu otro pusīti laimīgu. laiku pa laikam atzīsti, ka esi pieļāvis kļūdas.

 

ZIVIS

Nesalīdzini savas attiecības ar citām.
Zivis vēlas, lai visiem būtu labi, tomēr gana bieži šīs zīmes pārstāvji noraugās uz citu cilvēku attiecībām un uzskata tās par labu piemēru. Salīdzinot citu cilvēku attiecības, Zivis nemanot iekāpj dziļā purvā. Zivīm jāiemācās plūst pa straumi un saprast, ka nevienas attiecības nav ideālas, lai arī no malas tā var šķist. Ja Zivis būs gatavas ieguldīt laiku savu attiecību pilnveidei, citas attiecības vairs neliksies viņām svarīgas.

Pievienot komentāru