Līderis, jokupēteris vai detektīvs? Par katru zodiaka zīmi vienā vārdā

Auns – līderis. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir atbildīgi un gudri. Viņi ļoti augstu vērtē varu un kontroli. Viņi sapņo kādu dienu gūt lielus panākumus. Viņu lielākās bailes – ka kādu dienu kāds gāzīs viņus no troņa.

Vērsis  – parastais cilvēks. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti piezemēti un reālistiski. Viņi augstu vērtē labsirdību un līdzjūtību. Viņi sapņo, ka kādu dienu atradīs savu īsto dvēseles radinieku. Viņiem ir bail pazaudēt savu patieso būtību.

Dvīņi – jokupēteris. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti priecīgi un atjautīgi. Viņi augstu vērtē cilvēkus ar labu humora izjūtu. Viņi vēlas dzīvot tagadnē un izbaudīt dzīvi. No kā viņi baidās visvairāk – būt garlaicīgi un tādi, kā visi.

Vēzis – lielais palīgs. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir gādīgi un vienmēr satraucas par citiem. Viņi augstu ciena patiesību un mīlestību. Viņiem ļoti gribas darīt labu citiem cilvēkiem. Viņu vislielākās bailes ir tikt izmantotiem.

Lauva – supervaronis. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir drosmīgi un spēcīgi. Viņi augstu novērtē citu cilvēku drosmi. Viņi vēlas kļūt par savas jomas ausgtākajiem speciālistiem, kas spēs uzlabot šo pasauli. Viņiem ir bail izrādīt savas vājības.

Jaunava – detektīvs. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir viedi un inteliģenti. Viņiem patīk atrisināt visdažādākās mistērijas. Viņi vēlas izpētīt pasauli un uzzināt tās noslēpumus. Viņu vislielākās bailes ir tikt apmuļķotiem.

Svari – ceļotājs.  Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir piedzīvojumu meklētāji un ambiciozi cilvēki. Viņi vēlas dzīvot krāsainu, patiesu dzīvi, kurā ir iespējams atrast savu patieso būtību. Viņi ciena brīvību. Viņiem ir bail iekrist lamatās.

Skorpions – draugs.  Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir kaislīgi un uzticami. Viņi augstu vērtē draudzību un patiesu mīlestību. Viņi vēlas atrast patiesus draugus un vēl patiesāku mīlestību. Viņu lielākās bailes ir būt vientuļiem.

Strēlnieks – mežonīgais.  Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir nežēlīgi un mīl brīvību. Viņi augstu vērtē varu un revolūcijas. Viņi vēlas mainīt šo pasauli uz labo pusi. Viņu vislielākās bailes ir pārkāpt robežām un veikt noziegumu.

Mežāzis – izgudrotājs.  Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir gudri un radoši. Viņi sapņo līdz galam saprast visumu. Viņi augstu vērtē citu cilvēku vērību. Viņu vislielākās bailes ir kļūt par manipulatoriem.

Ūdensvīrs – sapņotājs.  Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir romantiski un uzticīgi. Viņi augstu vērtē optimistiskus cilvēkus. Viņi sapņo nokļūt paradīzē. Viņiem ir bail tikt sodītiem par kaut ko sliktu.

Zivis – mākslinieki.  Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir radoši, patiesi izgudrotāji. Viņi augstu vērtē mākslu. Viņi vēlas radīt patiešām spēcīgas un ietekmīgas lietas. Viņiem ir bail kļūt par viduvējību.

Pievienot komentāru