Attiecību horoskops brīvdienām no 3. līdz 5. maijam

Auns Tu pārliecināsies, ka tavas kaislīgās jūtas veic revolūciju tavā dzīvē. Tu sapratīsi, ka uztraukumam nav pamata. Mīlestības sajūta tavā dzīvē ienesīs svaigu gaisu un jaunas vēsmas. Intensitāte vēl ilgu laiku būs tavu attiecību degviela.

Vērsis Planētu izvietojums palīdzēs tev saprast, kas izraisa tevī dusmas un aizkaitinājumu. Tev šķitīs, ka atkal vēlies sarīkot pamatīgu strīdu, bet tad pēkšņi atklāsi, ka saproti, kas notiek. Sapratne ir ļoti svarīga, lai starp tevi un mīļoto cilvēku veidotos labas attiecības.

Dvīņi Lauz visus šķēršļus, kas traucējuši nopietnām attiecībām. Jums abiem nopietni jāizrunājas, neesi lepns un stūrgalvīgs, jo abi būsiet elastīgāki, jo labāks iznākums gaidāms.

Vēzis Planētu izvietojums liks tev piedzīvot ko īpašu. Tu nezināsi, kur satiksi šo īpašo cilvēku, bet, kad tas notiks, zināsi, ka ir pienācis īstais brīdis. Tas ko tu no šī cilvēka iegūsi, būs spēcīgs grūdiens pareizajā virzienā, tas liks tev vēlēties satikt viņu atkārtoti.

Lauva Sper katru savu soli ļoti uzmanīgi, jo pat mazākā problēma var radīt spēcīgu pretreakciju. Pirms atver muti, aizskaiti līdz desmit. Ja vēlies saglabāt labas attiecības ar mīļoto cilvēku, tad saglabā mieru.

Jaunava  Ja jums nesen ir bijušas problēmas, tad jums nepieciešams tikai viens apskaidrības mirklis, lai saprastu, ka varat visu padarīt labāku. Vienojieties par to, ko sagaidāt viens no otra.

Svari Ja par esošajām attiecībām tev bijušas dalītas jūtas, bet neesi īsti spējis saprast, kas ir vainīgs, tad drīz visu sapratīsi. Iespējams, ka mīļotais cilvēks tev vienkārši atgādina kādu, kuru tu pazini un tu nekādi nespēj atbrīvoties no šīm asociācijām.

Skorpions Astrālā enerģija darīs tevi bažīgu par to, ka jūsu attiecībās ir zināmas problēmas. Ja tev nepieciešama mīlestība, labāk pievienojies draugu grupai, ar kuru dali kopīgas intereses. Atpūties un tad tev būs iespēja dibināt stiprākas saites ar mīļoto cilvēku.

Strēlnieks Atrodiet laiku vientulībai! Tas palīdzēs jums abiem izprast, ko vēlaties. Dabas baudīšana varētu palīdzēt atrisināt visas mazās nesaskaņas, kā arī ieviest skaidrību un dot cerību. Tas ir to vērts!

Mežāzis Sapratīsi, ka esošā romantiskā situācija ir visai nogurdinoša. Lai arī kā tu velētos stabilizēt attiecības, tas tev uz laiku būs jāatliek, pat mazākā kļūda var izraisīt īstu pārpratumu vētru. Parasti tev patīk panākt kompromisu, bet šoreiz, tas nebūs iespējams. Nesatraucies, pēc pāris dienām viss atkal būs labi.

Ūdensvīrs Astrālā enerģija padarīs tevi piesardzīgāku attiecībā uz nākotnes plāniem. Tu jūties pārliecināts par tādu iznākumu, kāds redzams dotajā situācijā. Šis nav īstais brīdis, lai steigtos. Labāk apsēdies un velti laiku sarunai.

Zivis Šis noteikti nav tas labākais laiks kad domāt par to, kas jūsu attiecībās ir tā galvenā problēma. Tavs garastāvoklis nebūs piemērots šādām sarunām. Labāk izvēlieties veltīt savu enerģiju kādai citai nodarbei, kurā mērķis būs vieglāk sasniedzams.

Pievienot komentāru