Lielas sieviešu saderības horoskops – ar kuru zodiaka zīmju vīriešiem tev lemts būt kopā?

Atcerieties, ka īstai mīlestībai nav šķēršļu, tāpēc, ja mīļotā cilvēka īpašības Jūs apmierina, tad Jūsu laimei nekas netraucēs, taču tas jau netraucē pārbaudīt Jūsu zodiaka zīmju saderību!

Cilvēki viens ar otru mijiedarbojas ļoti dažādi, jo starp mums visiem ir kaut kāda saderība vai gluži otrādi – nesaderība, kā rezultātā daudzi no mums nespēj sadzīvot, draudzēties un kur nu vēl mīlēt. Nē, mīlēt varbūt spēj, bet visnotaļ sliktā saderība dara savu un padara šo divu cilvēku kopdzīvi par diezgan sarežģītu, ar ko gan, protams, var tikt galā, ja vien starp abiem valda īsta mīlestība un vēlme turpināt par spīti visam!

 

VĪRIETIS – AUNS

Vīrietis Auns viennozīmīgi ir ļoti spilgta personība, viņš neiet uz kompromisiem, tāpēc šim stiprā dzimuma pārstāvim ir vajadzīga tāda sieviete, kura viņu it visā atbalstīs un bieži vien izdabās viņa vēlmēm. 

AUNS + AUNS

Savienībai Auns – Auns varbūt nav lemts garš mūžs, toties tā ir visemocionālākā un spilgtākā. Protams, ir gadījumi, kad šie divi tiek arī līdz laulībām, taču laulības dzīve starp viņiem mēdz būt visnotaļ nestabila, lai gan tā velkas diezgan ilgi. Panākumi šajā ziņā ir gaidāmi tikai tādā gadījumā, ja sieviete šajās attiecībās nepārtraukti būs gatava piekāpties.

AUNS + VĒRSIS

Ja sieviete ir Vērsis, tad viņas vīrietis Auns “peldēs ne tikai mīlestībā un laimē, bet arī naudā, jo šī savienība ir universāla un visnotaļ izturīga – izjaukt to var tikai trešais cilvēks.

AUNS + DVĪŅI

Auns ir ļoti greizsirdīgs, bet Dvīņu sieviete vienmēr un visur uz to provocē, turklāt visnotaļ stipri. Šī savienība ir ļoti skaista un interesanta, taču īslaicīga un nestabila.

AUNS + VĒZIS

Vēzis savu dzīvi veido saskaņā ar dažiem noteikumiem, kas Aunam ir absolūti sveši, taču šāda savienība, protams, var izveidoties – Auns pārstāvēs emocionālo ģimenes pusi, bet Vēzis sekos līdzi ģimenes pavardam un bērniem.

AUNS + LAUVA

Šī noteikti nav pati labākā savienība, jo Auns un Lauva tiecas pēc neatkarības un necieš nolaidību, tāpēc jebkuri strīdi viņu starpā beigsies ļoti slikti. Lai šajās attiecībās sasniegtu harmoniju, abiem partneriem ir ļoti daudz jāstrādā pašiem ar sevi.

AUNS + JAUNAVA

Auns šajās attiecībās sev var saskatīt ļoti daudz priekšrocību, taču Jaunavai var nepatikt pārlieku lielais Auna egoisms, tāpēc, ja šajās attiecībās ir kaut kādi pārpratumi un nesaskaņas, tās noteikti nav vērts glābt.

AUNS + SVARI

Šī ir visnotaļ vētraina, taču spēcīga savienība. Emocijas te līs pāri malām, taču nevar noniecināt faktu, ka Aunam un Svariem tas patīk. Svaru sieviete noteikti iemīlēs mežonīgo Aunu, jo viņa pati pēc dabas ir ļoti maiga būtne.

AUNS + SKORPIONS

Skorpions un Auns ir visnotaļ enerģiski. Viņu savienībai ir ļoti lielas izredzes iegūt bagātību, turklāt ne tikai materiālo, bet arī garīgo. Lai šādām attiecībām būtu ilgs mūžs, Aunam pret Skorpiona sievieti ir jābūt ļoti iejūtīgam un uzmanīgam.

AUNS + STRĒLNIEKS

Strēlnieka zīmē dzimuša sieviete ir ļoti nemierīga, turklāt arī pavedinātāja. Lai saglabātu savu reputāciju, viņa pastāvīgi var ar kādu flirtēt, kas Aunam, protams, nebūs pa prātam, taču, ja šī sieviete Aunā ir patiesi iemīlējusies, tad šī savienība būs visnotaļ skaista un harmoniska.

AUNS + MEŽĀZIS

Tā nav tikai aprēķina laulība, bet arī laulība mīlestības dēļ. Šie cilvēki ir ļoti dažādi, taču sader kopā kā divi puzles gabaliņi. Pārāk dažādi un pārāk iemīlējušies – viņi ir spējīgi iekarot visu pasauli!

AUNS + ŪDENSVĪRS

Šī ir lieliska savienība, lai iegūtu finansiālu neatkarību. Fakts ir tāds, ka Auns vienmēr būs gatavs uzņemties risku, bet Ūdensvīra sieviete dāvās viņam veiksmi.

AUNS + ZIVIS

Nav pati labvēlīgākā savienība, taču spēcīga. Aunu piesaista trauslas un šarmantas sievietes, bet Zivis tieši tādas arī ir, turklāt viņi abi ir visnotaļ radošas dabas cilvēki.

VĪRIETIS – VĒRSIS

VĒRSIS + AUNS

Šī ir pietiekami labvēlīga savienība, jo gultā Jūs kopā jutīsieties lieliski. Vērsis attiecībās ienesīs stabilitāti, bet Auna sieviete, kura vienmēr pēc kaut kā tiecas, būs iniciatore un ideju ģenerators. Problēmas var rasties no tā, ka Auna sievietei (kā jau Uguns stihijas pārstāvei) būs nedaudz pagrūti izturēt Vērša flegmatisko temperamentu, tāpēc no sievietes puses tiks prasīta pacietība.

VĒRSIS + VĒRSIS

Protams, ka šī ir ideāla savienība, turklāt no malas tā izskatīsies ļoti dabiska, jo gan sieviete, gan vīrietis šajā pārī ir tendēti uz stabilitāti, kas, protams, runā par labu ilgtermiņa attiecībām.

VĒRSIS + DVĪŅI

Saderība te ir, bet tā noteikti nav pati pozitīvākā, jo Dvīņi ir ļoti mobili un nenovērtē mājas pavardu tik ļoti kā Vērsis, kas, protams, nebūs saprotams šī pāra vīrietim.

VĒRSIS + VĒZIS

Vērsis un Vēzis ir ļoti saderīgi, jo no ģimeniskajām attiecībām gaida vienu un to pašu, turklāt viņiem ir līdzīgi temperamenti un vērtības, no kurā pirmajā vietā ir ģimene, tāpēc tādām attiecībām var būt diezgan ilgs mūžs.

VĒRSIS + LAUVA

Viņi tiecas pēc viena un tā paša, taču dara to pilnīgi dažādos veidos. Lauvene mājas pārvērtīs par īstu pili, bet Vērsis būs viņai par to pateicīgs un atbalstīs, taču problēmas var sagādāt jautājums par to, kurš tad īsti šajās attiecībās būs galvenais.

VĒRSIS + JAUNAVA

Tā kā viņus abus raksturo stabilitāte un spēja ļoti cītīgi darīt visas lietas, sasniedzot savus mērķus, šī savienība var izrādīties diezgan spēcīga, turklāt viņi abi viens otrā novērtēs godīgumu un strādīgumu.

VĒRSIS + SVARI

Arī šī savienība ir visnotaļ labvēlīgs variants, jo Svaru sieviete ir estēte, kāds ir arī Vērsis, tāpēc viņi noteikti gūs prieku no vienām un tām pašām lietām, turklāt arī mājās viņiem vienmēr būs skaisti un mājīgi.

VĒRSIS + SKORPIONS

Šī viena no labākajām savienībām un ir izdevīga gan sievietei, gan vīrietim šajā pārī, jo viņi abi ir neatkarīgi un atbildīgi, abi viens otru ciena, kā arī viņiem ir līdzīgas domas par ģimeni un tās vērtībām, tāpēc šādi pāri ir sastopami diezgan bieži un viņu attiecības ir gandrīz perfektas.

VĒRSIS + STRĒLNIEKS

Šīs nav pašas stabilākās attiecības, lai gan Strēlnieka sieviete ar savu pievilcību, šarmu un asprātību pievelk Vērsi, taču viņai ļoti svarīga ir neatkarība, bet Vērsis ir ļoti konservatīvs.

VĒRSIS + MEŽĀZIS

Šī ir ļoti labvēlīga savienība, kurā abi partneri ir apveltīti ar ļoti līdzīgiem temperamentiem, kā arī kopīgiem mērķiem. Viņiem sakrīt ideja par ģimeni, kas noteikti nav mazsvarīgi, tāpēc šo zīmju pārstāvjiem ģimene bieži vien ir ļoti spēcīga.

VĒRSIS + ŪDENSVĪRS

Ir ļoti svarīgi, lai viņi abi atrastu kopīgus hobijus, jo, ja to nebūs, tad viņu attiecības ļoti īsā laikā nonāks strupceļā. Ūdensvīra sieviete noteikti var dažādot konservatīvā Vērša dzīvi, taču kā sievu viņš, visticamāk, nespēs viņu uztvert.

VĒRSIS + ZIVIS

Zivs sievietei šī ir visnotaļ labvēlīga savienība, jo Vērša vīrietī viņa noteikti atradīs atbalstu un aizsardzību. Vērsis viņā saskatīs ļoti delikātu un maigu būtni, kuru vēlēsies aizsargāt. Savienība ir laba, taču viņiem abiem ir jāatrod pareizā pieeja vienam pret otru.

 

VĪRIETIS – DVĪŅI

Dvīni viennozīmīgi var iztēloties kā emociju saišķi un intelektuālā skaistuma cietoksni. Viņš ir visnotaļ daiļrunīgs cilvēks, kurš zina visas cilvēciskās nepilnības un ir apveltīts ar ārkārtīgi lielu valdzinājumu, taču tajā pat laikā viņš var būt ļoti nestabils, tāpēc sadzīvot ar šīs zīmes pārstāvi izdosies ne katrai sievietei. 

DVĪŅI + AUNS

Šai sievietei kopā ar Dvīni var būt ļoti labi, tomēr šī visnotaļ emocionālā un dinamiskā savienība var zaudēt savu enerģiju un vienkārši izzust, turklāt ļoti īsā laika periodā.

DVĪŅI + VĒRSIS

Mīlestība šo abu zīmju pārstāvju starpā ir iespējama tikai tādā gadījumā, ja abiem būs pietiekami daudz diplomātijas, pretējā gadījumā – šī savienība būs ļoti nevērīga, ar daudz pārpratumiem un uzmanības trūkumu.

DVĪŅI + DVĪŅI

Dvīnis un Dvīnis ir pilnīgs haoss, tāpēc, ja Jūs lasāt šo rakstu un dzīvojat tādā savienībā, tad Jums ir neticami paveicies. Dvīņiem ir nepieciešams kāds, kurš viņus nomierinās, nevis pielies eļļu ugunij.

DVĪŅI + VĒZIS

Šāda mīlestība ir iespējama, taču izredzes sastapt šādu savienību nav no lielākajām. Viņiem abiem ir ļoti daudz kopīgu rakstura iezīmju, taču par lielāko šķērsli šajās attiecībās kļūs Dvīņa enerģiskums. Šajā ziņā viņi ir ļoti atšķirīgi, lai gan kopīgu valodu viņi, protams, var atrast arī šajā gadījumā.

DVĪŅI + LAUVA

Dvīnis ir aušīgs un nepastāvīgs, bet Lauva sev blakus vēlas redzēt tikai un vienīgi uzticamu vīrieti. Dvīnis nemīl sekot līdzi tam, ko runā, tāpēc arī šis fakts spēlē pret viņiem, tāpēc šo zīmju pārstāvjiem noteikti nav pa ceļam.

DVĪŅI + JAUNAVA

Vienīgais kontaktpunkts starp šīs zīmes pārstāvjiem – viņu intelektuālās spējas, tāpēc viņi noteikti izbaudīs dziļas sarunas un flirtēšanu, taču kopdzīve starp Jaunavu un Dvīni ir praktiski neiespējama.

DVĪŅI + SVARI

Jums varētu patikt vienam otra rakstura īpašības, kas arī var novest līdz draudzībai, mīlestībai un pat laulībām. Vienīgais, kas Jūs varētu apturēt – atšķirīgais dzīves temps, jo Svaru sievietei tas noteikti ir daudz lēnāks.

DVĪŅI + SKORPIONS

Skorpionu interesē tikai spēcīga draudzība un spēcīga mīlestība, bet Dvīnis to nekad nespēs dot. Tad šim Dvīnim ir jābūt patiešām interesantam, jo vīrietis, kurš dzimis šajā zodiaka, var dot tikai spēcīgu draudzību, varbūt.

DVĪŅI + STRĒLNIEKS

Šie abi ir ļoti līdzīgi. Viņu neticamā līdzība slēpjas sajūtu pasaulē un vēlmē to iepazīt. Strēlnieka sieviete nebaidās no darba, bet Dvīnis ienīst visu, kas ir saistīts ar darbu – tā ir būtiska problēma.

DVĪŅI + MEŽĀZIS

Dvīnis noteikti nav Mežāža sievietes tips, jo viņa pa dzīvi vēlas plūst mierīgi un stabili, bet šis vīrietis nevar uz vietas nevar nosēdēt.

DVĪŅI + ŪDENSVĪRS

Tieši ar šīs zīmes sievieti Dvīnis var justies brīvs. Šī savienība būs ļoti spēcīga, jo abu šo zīmju pārstāvji ir ļoti līdzīgi, saderība starp Dvīni un Ūdensvīru ir gandrīz ideāla.

DVĪŅI + ZIVIS

Uzreiz noteikti nē – šī sieviete dzīvo pat savā iedomu pasaulē, viņa ir trausla un ievainojama, bet Dvīnis viņu vienkārši nesapratīs, un viņa Dvīni.

 

VĪRIETIS – VĒZIS

VĒZIS + AUNS

Šīs attiecības lielā mērā ir atkarīgas no sievietes – Auna, jo viņai noteikti nāksies atcerēties, ka mīļotais vīrietis, pat ja viņš to neizrāda, ļoti slikti pacieš kritiku, taču, skatoties uz savu mērķtiecīgo otro pusīti, viņš burtiski būs spējīgs uz varoņdarbiem.

VĒZIS + VĒRSIS

Šī savienībā vairumā gadījumu ir abpusēji izdevīga, jo viņi abi ir saimnieciski un augstāk par visu vērtē mājas pavardu, tāpēc viņu laulībai, visticamāk, būs ilgs un laimīgs mūžs.

VĒZIS + DVĪŅI

Bieži vien starp šo abu zīmju pārstāvjiem ir novērojama aizraušanās, taču diez vai tālāk par gultu viņiem viss būs labi, jo viņiem ir atšķirīgas dzīves koncepcijas un domas ar ģimeni, turklāt šī pāra sieviete ļoti augstu vērtē brīvības sajūtu, bet Vēzis no viņas sagaida to, ka viņa būs mājas saimniece.

VĒZIS + VĒZIS

Protams, ka viņi abi viens otrā atradīs gan lielisku mīļoto, gan saprotošu partneri, gan draugu, respektīvi, visu to, ko viņi meklē, turklāt viņiem patiešām ir ļoti viegli vienam otru saprast, kas nozīmē to, ka šī savienība varētu būt mūžīga.

VĒZIS + LAUVA

Ja šāda savienība ir izveidojusies, tad, visticamāk, tai vienā dienā būs lemts arī sairt, jo šī pāra vīrietis noteikti neturēs līdzi Lauvenes dzīves tempam, bet viņa sev blakus vēlēsies redzēt daudz pašpārliecinātāku vīrieti.

VĒZIS + JAUNAVA

Jaunava, iespējams, sāks pāraudzināt savu izredzēto, taču viņš uz to reaģēs pavisam mierīgi, tāpēc diez vai šis pāris nonāks līdz kaut kādiem skandāliem, turklāt viņiem ir līdzīga izpratne par ģimeni, tā kā viņu laulība, visticamāk, būs ne tikai spēcīga, bet arī ar iespaidīgu kapitālu.

VĒZIS + SVARI

Zināmā mērā viņi ir abi ir visnotaļ līdzīgi, kas šajā gadījumā izspēlē diezgan ļaunu joku – viņi abi nevēlas uzņemties iniciatīvu uz sevi, taču garīgi un fiziski viņi ir pilnībā saderīgi, tāpēc, ja viņi abi būs noskaņoti uz nopietnām attiecībām, viņu savienība būs ļoti spēcīga.

VĒZIS + SKORPIONS

Šī lepnā sieviete neatļaus sev būt kopā ar kādu, kurš nespēs izturēt viņas pārākumu, tāpēc Vēzim vajadzēs pielikt visas pūles, lai to pacietu, jo, būdama sliktā garastāvoklī, viņa noteikti var viņu aizskart, taču, tā kā viņi abi ir jūtīgas dabas, tad salīgšana būs viegla un vienkārša.

VĒZIS + STRĒLNIEKS

Protams, ka te nekādu kluso ģimenes dzīvi sagaidīt nevar, taču no otras puses – Vēzis varēs dažādot savu dzīvi, lai gan, ņemot vērā astrologu viedokli, šāda savienība reti kad izrādās pastāvīga.

VĒZIS + MEŽĀZIS

Šī savienība ir ļoti laba un spēcīga, kas nav novest pie tik veiksmīgas ģimenes, ka daudzi to varētu apskaut. Viņiem sakrīt ideja par to, kādai jābūt kopdzīvei, tāpēc kopā viņi ļoti viegli varēs paveikt visu, ko vēlas.

VĒZIS + ŪDENSVĪRS

Maz ticams, ka šādai savienībai varētu būt ilgs mūžs, jo sievietei – Ūdensvīram ir vajadzīgs viss jaunais, viņa alkst pēc brīvības, tāpēc, visticamāk, viņa Vēzim nespēs dot to mierīgo ģimenes dzīvi, uz kuru viņš tiecas.

VĒZIS + ZIVIS

Runājot par garīgo saderību, viņi ne tikai ir līdzīgi, bet arī patiešām saprot viens otru. Kopā viņi jūtas lieliski, taču viņiem piemīt tieksme neizteikt savu neapmierinātību, tāpēc, ja viņi abi iemācīsies atklāt savas problēmas un arī sarīkot mazus skandālus, kad tos vajag, viss būs vienkārši lieliski.

 

VĪRIETIS – LAUVA

Vīrietis – Lauva jebkurai sievietei noteikti nav pati vienkāršākā izvēle, lai gan no otras puses – viņš nekad nemelos un vienmēr zinās, ko vēlas, tāpēc sadzīvot ar viņu patiesībā var ļoti daudzu zodiaka zīmju pārstāves!

LAUVA + AUNS

Šī savienība vairāk varētu līdzināties kaujai – katrs mēģinās vilkt segu uz savu pusi, kamēr kāds beidzot piekāpsies, taču no otras puses – dedzīgais temperaments un emocijas varētu palīdzēt viņiem saprast viens otru no pusvārda.

LAUVA + VĒRSIS

Šim pārim ir pavisam nelielas izredzes uz veiksmīgu mīlas dēku, jo sieviete – Vērsis ir kaprīza un visnotaļ dīvaina būtne, ko vīrietis – Lauva nevarēs izturēt. Viņš mīl komplimentus, bet šai sievietei tos nepatīk izteikt, tāpēc šī savienība var izdoties tikai tādā gadījumā, ja sieviete – Vērsis it visā centīsies izdabāt savam vīrietim.

LAUVA + DVĪŅI

Šī savienība ir gandrīz ideāla, jo viņi abi ir ļoti harizmātiskas personības, kuri ir pilni enerģijas, tāpēc arī viņi viens otru ļoti piesaista, taču ir arī pie kā piestrādāt – šī pāra sievietei noteikti vajadzētu sekot līdzi tam, ko viņa saka, jo vīrieti – Lauvu ir ļoti viegli aizskart un viņu var ievainot pat pilnīgi nekaitīgs joks.

LAUVA + VĒZIS

Viņi ir neticami dažādi, tāpēc viņu saderība ir tuvu nullei. Laimi viņi var iegūt tikai smaga darba rezultātā, kam jānāk gan no sievietes – Vēža, gan Lauvas puses.

LAUVA + LAUVA

Lauva un Lauvene – tas ir tik romantiski, taču šādai savienībai nebūs būt, ja netiks pārvarēts abu partneru egoisms, tāpēc viņiem noteikti vajadzētu radīt kaut kādus kopīgus noteikumus un nepārkāpt tos.

LAUVA + JAUNAVA

Tā kā nekādas lielas pretrunas viņu abu starpā nav, šī savienība var būt diezgan labvēlīga. Mīlestība šajās attiecībās nepazudis, ja viņi abi samierināsies ar viens otra rakstura īpatnībām.

LAUVA + SVARI

Tā kā šo abu zodiaka zīmju pārstāvji lieliski viens otru papildina, viņu saderība ir visnotaļ augsta. Sieviete – Svari ir ļoti mierīga un maiga būtne, bet Lauva – spītīgs, kaujiniecisks un ļoti emocionāls cilvēks, taču viņu intereses un tieksmes ir ļoti līdzīgas, kas ir neticami liels plus.

LAUVA + SKORPIONS

Šīs savienības ienaidnieks – vēlme vadīt, jo Lauva noteikti nebūs tas, kurš atdos savu kroni, tomēr, ja sieviete – Skorpions izrādīs savu maigo dabu un atļaus viņam būt galvenajam, viss var izveidoties ļoti skaisti.

LAUVA + STRĒLNIEKS

Viņi abi ir ļoti labsirdīgi un žēlsirdīgi, kas palīdzēs viņiem atrast kopīgu valodu un nestrīdēties par sīkumiem. Viņiem atšķiras dzīves pozīcijas, taču to ir iespējams kompensēt ar abu partneru centību un mērķtiecību.

LAUVA + MEŽĀZIS

Viņi ir pārāk dažādi, jo vīrietis – Lauva dzīvo ar emocijām, bet sieviete – Mežāzis izdzīvo ar loģikas palīdzību, kas nozīmē to, ka pamēģināt jau var, taču viegli noteikti nebūs.

LAUVA + ŪDENSVĪRS

Sieviete – Ūdensvīrs ir ļoti svārstīga, turklāt apveltīta arī ar nedaudz atšķirīgu enerģētiku, taču ir vērts nezaudēt cerības un vienkārši pie sevis nedaudz piestrādāt – tas noteikti palīdzēs piekļūt tuvāk šī pāra vīrietim.

LAUVA + ZIVIS

Šai sievietei ar Lauvu ir vissliktākā saderība – viņa ar viņu spēs sadzīvot, bet viņš ar viņu gan nē, tāpēc viņš ātri vien aizbēgs.

 

VĪRIETIS – JAUNAVA

Šis vīrietis noteikti ir visnotaļ interesants tips. Viņam ir ļoti laba saderība gandrīz ar visu zodiaka zīmju sievietēm, jo viņš ir dzimis diplomāts, kuram ir ļoti plašas intereses!

JAUNAVA + AUNS

Vīrietis Jaunava noteikti spēs pielāgoties Auna sievietes dinamikai un ļoti daudzās lietās viņu atbalstīt. Jā, viņam būs diezgan grūti tikt galā ar to, ka Aunam patīk flirtēt, taču tas, iespējams, ir vienīgais mazais šķērslis šajās attiecībās.

JAUNAVA + VĒRSIS

Šeit praktiski viss ir ļoti pozitīvi. Šādā savienībā bieži vien Vērša sieviete ir tā greizsirdīgā, tāpēc no šīs sajūtas vajadzētu izvairīties, taču Jaunava – tā ļoti daudzos gadījumos viennozīmīgi ir Vērša ideāls.

JAUNAVA + DVĪŅI

Sarežģīti, viss būs ļoti sarežģīti, jo sākumā Jaunava uz Dvīņu sievieti atstās ļoti spēcīgu iespaidu, taču kopdzīvē un ilgtermiņa attiecībās var pienākt tāds brīdis, kad savu rakstura atšķirību dēļ viņi vairs nespēs sadzīvot.

JAUNAVA + VĒZIS

Šajās attiecībās Jaunavai noteikti ir jārunā, jāuztur kontakts, jo Vēža sieviete to darīt neprot. Jaunavas vīrieti var piesaistīt Vēža lojalitāte, tāpēc šai sievietei noteikti vajadzētu izrādīt savas jūtas un pierādīt, ka viņš Jums tāds ir vienīgais.

JAUNAVA + LAUVA

Ja Jaunavas mīlestība ir patiesa un dabiska, tad šī savienība noteikti būs visnotaļ spēcīga. Ja vīrietis Jaunava patiešām ir iemīlējis Lauveni, tad viņš viņu nenodos nekad. Viņš viņai būs pateicīgs, nesās uz rokām un dāvās tikai un vienīgi pozitīvas emocijas, tāpēc Lauvai noteikti vajadzētu novērtēt viņa jūtas, un Jūsu mīlestība nebeigsies nekad.

JAUNAVA + JAUNAVA

Šī ir ļoti sarežģīta savienība. Fakts ir tāds, ka Jaunavas sieviete ļoti būtiski atšķiras no Jaunavas vīrieša, tāpēc kopā viņiem būs ļoti grūti, lai gan reizēm Jūs varat atrast arī ļoti spēcīgu šāda tipa savienību.

JAUNAVA + SVARI

Arī šī savienība ir visnotaļ neskaidra, jo no vienas puses – Jaunavas vīrietis ciena Jūsu rakstura iezīmes, taču no otras – Svariem ir ļoti maz, ko viņam piedāvāt, tāpēc viņi ir pārāk dažādi pat priekš draudzības.

JAUNAVA + SKORPIONS

Skorpiona sievietei noteikti vajadzētu uzmanīties no Jaunavas vīrieša, jo, ja viņa viņam nodarīs pāri, viņš nekavējoties viņu pametīs. Viņam nepatīk spēles un izlikšanās, viņš necieš mānīšanos un liekulību. Viņš nav arī visnotaļ rūpīgs un uzmanīgs, taču, ja Skorpiona sieviete viņam to aizrādīs, tad viņa par viņu var aizmirst uz visiem laikiem. Visā pārējā viņi pat ir ļoti saderīgi, tāpēc ir arī ļoti daudzi šādas mīlestības piemēri.

JAUNAVA + STRĒLNIEKS

Jaunava un Strēlnieka sieviete viens otru var ļoti labi papildināt, taču vairumā gadījumu šādas sievietes netrāpās Jaunavas vīrieša ceļā, jo viņām ir pilnīgi citas intereses un dzīves temps.

JAUNAVA + MEŽĀZIS

Ar Mežāža sievieti savienība var izveidoties visnotaļ spēcīga. Zemes stihijas zīmes noteikti pievelkas – tā ir bijis vienmēr! Viņiem var nesakrist intereses, taču gan jau viņi kaut kā ar šo sīkumu tiks galā, jo abi ir ļoti mierīgi un saprātīgi.

JAUNAVA + ŪDENSVĪRS

Ar Ūdensvīra sievietēm Jaunavas vīriešiem var būt problēmas, turklāt diezgan nopietnas. Iemesls slēpjas Ūdensvīra noslēpumainībā un tieksmē pēc vienatnes, Jaunava viņu šajā ziņā noteikti nesapratīs, taču izredzes uz veiksmīgā attiecībām un pat laulībām noteikti ir, taču visnotaļ nelielas.

JAUNAVA + ZIVIS

Ļoti apšaubāma savienība, jo Zivis ir visnotaļ emocionālas un depresīvas, taču Jaunavas vīrietis šo sievieti noteikti var atbalstīt. Viņš viņai var būt milzīgs atbalsts un lielisks draugs, taču Zivs sievietes egoisms un bezrūpība viņu noteikti kaitinās, tāpēc labākais veids – uzreiz noskaidrot situāciju un paziņot par saviem nodomiem.

 

VĪRIETIS – SVARI

SVARI + AUNS

Auns ir ļoti stūrgalvīgs, bet Svari to mierīgi var izturēt, tāpēc šī savienība būs ļoti spēcīga un visnotaļ patīkama.

SVARI + VĒRSIS

Šo savienību vieno kopīgas intereses. Principā viņi ir atšķirīgi un viņiem piemīt pilnīgi atšķirīgas enerģētiskās auras, taču tie visi ir sīkumi, jo dzīves principi ziņā Jūs esat ļoti radniecīgi.

SVARI + DVĪŅI

Šiem abiem viss ir ļoti labi, tāpēc viņiem nevajadzētu uztraukties, jo viņi ir jautri, dzīvespriecīgi un nemīl daudz strādāt, tāpēc bez jebkādiem pārspīlējumiem – viņi ir ideāls pāris.

SVARI + VĒZIS

Šeit ir divi iespējamie varianti – ilga un laimīga kopdzīve vai arī mīlestība uzreiz izjuks, jo fakts ir tāds, ka Svari ir ļoti sabiedriski, bet Vēzim patīk būt vienatnē. Svari domā ļoti globāli, bet Vēzis bieži vien ir ieciklējies uz savām iekšējām sajūtām, tāpēc izeja ir tikai viena – nopietns darbs ar sevi!

SVARI + LAUVA

Viņiem abiem ļoti ātri var rasties interese vienam par otru, jo Svari un Lauva ir ļoti dažādi savā būtībā. Lai nodrošinātu sev ilgu un laimīgu dzīvi plecu pie pleca, Svariem ir jāļauj attiecībās dominēt Lauvenei.

SVARI + JAUNAVA

Vienīgā cerība uz panākumiem šajā attiecībās – savstarpēja sapratne un cieņa, katram no viņiem ir jābūt gatavam piekāpties un izrādīt rūpes, tad arī starp Svariem un Jaunavu kaut kas var sanākt.

SVARI + SVARI

Viņi abi ir ļoti līdzīgi savā rāmumā un tieksmē pēc sapratnes, tāpēc Svariem ar Svariem ir ļoti lielas izredzes uz ilgu un laimīgu laulību, kā arī neizdziestošu mīlestību.

SVARI + SKORPIONS

Skorpiona sievietei ļoti viegli izdodas savaldzināt Svaru vīrieti, viņu mīlestība var ilgt mūža garumā, turklāt tai būs arī garīgais pamats, taču līderim šajās attiecībās jābūt sievietei.

SVARI + STRĒLNIEKS

Svari nedaudz ierobežo Strēlnieku. Šis vīrietis Strēlniecei var iemācīt būt daudz maigākai un mierīgākais. Sākumā gan viņi abi jutīs rakstura atšķirības, taču ar laiku mīlestība kļūs stiprāka. Pacietība un diplomātija – atslēga uz panākumiem šajās attiecībās!

SVARI + MEŽĀZIS

Svari un Mežāzis nav diez ko līdzīgi, taču kopaina viņiem ir visnotaļ harmoniska, tāpēc viņi noteikti der viens otram. Vienīgais, kas jāizdara – jāiemācās saskatīt otras puses rakstura šarmu.

SVARI + ŪDENSVĪRS

Ūdensvīra un Svariem ir viena no labākajām saderībām visā horoskopā. Ūdensvīra sievietei reizēm vajag pabūt vienai, bet Svariem nebūt nav grūti saprast viņas instinktus un vēlmes, turklāt šis vīrietis viņu vienmēr atbalstīs.

SVARI + ZIVIS

Šī ir pati romantiskākā saderība, jo reizēm šķiet, ka šis pāris ir ieradies no senas pagātnes, kad romantika tika vērtēta daudz augstāk. Starp Zivīm un Svariem var būt ļoti patiesa un spēcīga mīlestība.

 

VĪRIETIS – SKORPIONS

Spēcīgais, enerģiskais un neatvairāmais Skorpions zināmā mērā apvieno visas pievilcīgākās vīrieša īpašības, taču saderība ar daiļā dzimuma pārstāvēm viņam ne vienmēr ir visnotaļ labvēlīga

SKORPIONS + AUNS

Šī ir ļoti labvēlīga savienība, kas var būt arī diezgan ilgstoša, ja vien viņi abi izlems dzīvot kopā. Neskatoties uz viņu abu spēcīgajiem raksturiem, kā arī strīdiem un drāmām šajās attiecībās, viņu mīlestība apmierinās viņus abus, jo viņi noteikti novērtēs viens otra spēku, godīgumu un dziļās jūtas.

SKORPIONS + VĒRSIS

Ļoti spēcīga un mūžīga savienība, jo Vērša sieviete ir pietiekami gudra, lai nereaģētu uz Skorpiona izlēcieniem un vienkārši tos ignorētu, bet Skorpions, nolaidis tvaiku, būs par to pateicīgs, tāpēc šī uzticība un sapratne, kas valda starp viņiem abiem, radīs ļoti spēcīgu savienību.

SKORPIONS + DVĪŅI

Šī noteikti nav pati veiksmīgākā kombinācija, jo Dvīņu sieviete (kā jau Gaisa stihijas pārstāve) ir ļoti neatkarīga un var izsaukt Skorpionā greizsirdību, bet neuzticību Skorpions nepanes.

SKORPIONS + VĒZIS

Šī savienība ir iespējama tikai tādā gadījumā, ja abi partneri iemācīsies pareizi sazināties viens ar otru. Vēzis nemēdz izrādīt aizvainojumu un uzkrāj visu sevī, bet Skorpionam ir “sprādzienbīstams” raksturs. Ja viņi iemācīsies viens otru saprast, respektīvi, Skorpions kļūs daudz savaldīgāks, bet Vēža sieviete daudz atklātāka, tad šī savienība var būt ļoti noturīga.

SKORPIONS + LAUVA

Šīs ir divas kaislīgas dabas, kas ļoti lieliski spēj saplūst, jo viņiem ir diezgan daudz kopīgu īpašību – piemēram, neatkarība, vēlme vadīt un emocionalitāte. Vienīgais, ko abiem vajadzētu iemācīties – piekāpties!

SKORPIONS + JAUNAVA

Šis ir tas gadījums, kad pretpoli pievelkas, jo Jaunava dos Skorpionam iespēju nomierināties, bet pati iedvesmosies no Skorpiona entuziasma. Viņi noteikti papildinās viens otru un panāks visu, ko vēlas!

SKORPIONS + SVARI

Lai cik tas dīvaini nebūtu, šo attiecību ilgums ir atkarīgs no Skorpiona, jo viņš ir tas, kurš bieži vien ir nikns un ar saviem “indīgajiem” vārdiem var aizvainot savu otro pusīti. Visā pārējā viņi ir ļoti labi saderīgi, tāpēc, ja vien viņi iemācīsies saprast viens otru un nepievērst uzmanību sīkumiem, šai savienībai ir lielisks potenciāls.

SKORPIONS + SKORPIONS

Ja viņi abi iemācīsies kontrolēt savas emocijas un iziet uz kompromisu, tad kaut kas tur, iespējams, var arī sanākt, taču to, kas tas ir “sprādzienbīstami” – par to šaubu nav!

SKORPIONS + STRĒLNIEKS

Šī savienība ļoti retās reizēs izrādās spēcīga, taču interesanti būs, turklāt kopīgās rakstura iezīmes situāciju labot nespēj. Skorpionam būs jāiemācās uzticēties savai “ugunīgajai” izredzētajai, kura pārliecinās viņu par laulības lietderību.

SKORPIONS + MEŽĀZIS

Lieliska divu spēcīgu personību kombinācija. Viņi abi ir noskaņoti uz nopietnām attiecībām, kā arī abi ir līderi, kas var novest pie attiecību skaidrošanas, taču papildina viņi viens otru vienkārši perfekti – viņa būs mājas saimniece, bet viņš viņas dzīvē ienesīs spilgtas emocijas un daudzveidību.

SKORPIONS + ŪDENSVĪRS

Ūdensvīra sieviete ir brīvību mīloša, taču viņi abi ir ļoti spilgtas personības, kā arī ļoti bieži viņu starpā rodas mīlestība no pirmā acu uzmetiena, taču spēcīga šī savienība ir ļoti retos gadījumos.

SKORPIONS + ZIVIS

Lai gan šī savienība ir ļoti reta parādība, viņi šajā savienībā var būt ļoti laimīgi. Zivs sieviete noteikti ir spējīga nomierināt Skorpiona vētraino temperamentu, bet Skorpions, savukārt, centīsies visu ko sasniegt un zinās, ka mājās viņu gaida.

 

VĪRIETIS – STRĒLNIEKS

STRĒLNIEKS + AUNS

Vienoti dziļā saskaņā Jūs abi esat ballīšu mīļotāji, kas reti paliek mājās, bet, ja tomēr Jūs nekur neejat, tad laimīgi dzīvojaties pa guļamistabu!

STRĒLNIEKS +  VĒRSIS

Kamēr Tu dzīvo tikai šim mirklim, viņš plāno nākotni, bet Jūs abi uzskatāt, ka ir ļoti svarīgi paredzēt pietiekami daudz laika satriecošam seksam.

STRĒLNIEKS + DVĪŅI

Kopā ar šo ballīšu karali Tava dzīve kļūs daudz interesantāka – viņam patīk pārsteigt Tevi gultā, un viņš Tevi nekad neierobežos.

STRĒLNIEKS + VĒZIS

Viņš ir tik mīļš. Tev nepatīk sēdēt mājās, tomēr šis vīrietis ir kā radīts, lai kopā ar viņu iekārtotos gultā un noskatītos kādu labu filmu.

STRĒLNIEKS + LAUVA

Tu esi profesionāle, kad jāizliekas, ka esi grūti pieejama, un tas Lauvu padarīs traku. Viņš ar Tevi izmēģinās dažādus nerātnus trikus.

STRĒLNIEKS + JAUNAVA

Viņš turas pie konkrēta plāna, bet Tu pēc dabas esi spontāna, tomēr gultā Tava brīvā attieksme palīdzēs viņam atslābināties.

STRĒLNIEKS + SVARI

Jums abiem patīk piedzīvojumi, un Jūs kopā pavadīsiet ļoti daudz laika, meklējot jaunas vietas, kur atpūsties, paēst un, protams, pamīlēties!

STRĒLNIEKS + SKORPIONS

Viņam ir grūti saprast, ka Tev ir nepieciešama sava telpa, bet ar laiku viņš to pieņems, turklāt debešķīgā seksa dēļ viņš Tevi satiks ļoti bieži.

STRĒLNIEKS + STRĒLNIEKS

Neviens Tevi nesaprot tik labi kā viņš, Jūs abi esat superneatkarīgi, bet tas viss kļūst nenozīmīgi, kad Jūs neprātīgi viens otrā iemīlēsieties!

STRĒLNIEKS + MEŽĀZIS

Tu atbalsti viņa sapņus, bet viņš Tevi aizvedīs uz eksotiskām vietām. Viņam patiks piedalīties Tavos seksuālajos piedzīvojumos!

STRĒLNIEKS + ŪDENSVĪRS

Viņa dzīvā iztēle un Tava lielā enerģija garantē fenomenālu saskaņu gultā – Jūs abus vieno doma, ka dzīve ir satraucoša ballīte!

STRĒLNIEKS + ZIVIS

Tu vēlies iziet sabiedrībā, kad viņš ir uz sabrukuma robežas, tomēr viņa erotiskā savdabība liks Tev dažas nedēļas palikt viņa tuvumā!

 

VĪRIETIS – MEŽĀZIS

MEŽĀZIS + AUNS

Bieži vien Mežāzis ir pārāk lēns priekš ugunīgā Auna dzīves tempa, tāpēc Auna temperaments šīs attiecības var ietekmēt ļoti negatīvi, taču, ja partnere būs nedaudz pacietīgāka un pārstās “dzenāt” savu izredzēto, viņi kopā var sasniegt visu ko, arī laimīgu ģimenes dzīvi.

MEŽĀZIS + VĒRSIS

Ideāla savienība. Abi cilvēki šajā pārī ir ļoti praktiski, turklāt viņiem abiem ir līdzīgi uzskati un vēlmes, it īpaši saistībā ar ģimenes dzīvi. Par strīdiem šajās attiecībās nevar būt ne runas, jo visas problēmas tiks atrisinātas diskusiju ceļā.

MEŽĀZIS + DVĪŅI

Tā kā Mežāzis ir ļoti konservatīvs, bet šī pāra sievietei bieži vien neeksistē nekādi “rāmji”, šīm attiecībām nav tās labākās izredzes. Viņiem ir ļoti daudz pretēju īpašību, taču pretpoli, protams, mēdz pievilkties. Jebkurā gadījumā šo attiecību stabilitāte lielā mērā būs atkarīga no Mežāža.

MEŽĀZIS + VĒZIS

Ļoti labvēlīga savienība, kurā abi partneri ļoti viegli sadalīs pienākumus savā starpā un papildinās viens otru, sniedzot arī atbalstu. Parasti šādā pārī labklājību nodrošina Mežāzis, bet sieviete – Vēzis kļūst par brīnišķīgu saimnieci.

MEŽĀZIS + LAUVA

Šai savienībai ir visnotaļ labas izredzes, taču abiem partneriem nāksies iemācīties būt kopā. Lauvene un Mežāzis ir ļoti ambiciozas personības, kurus kopā var apvienot pašrealizācijas vēlme, taču Mežāzis ir visnotaļ atturīgs, bet viņa uz līdzenas vietas var sarīkot skandālu. Ja viņi iemācīsies viens otram piekāpties un laicīgi atrisināt visus konfliktus, starp Mežāzi un Lauvu var izveidoties visnotaļ spēcīga savienība.

MEŽĀZIS + JAUNAVA

Šajā savienībā var nebūt milzīgi rožu pušķi un romantiskas pastaigas, jo viņi viens otrā atradīs daudz ko vairāk – atbalstu, rūpes un uzticību, tāpēc arī viņu laulība var izvērsties ļoti spēcīga un uzticama.

MEŽĀZIS + SVARI

Pilnībā iespējama savienība – viņiem kopā nekad nebūs garlaicīgi, viņi vienmēr viens otru atbalstīs un atradīs savā otrajā pusītē tās rakstura īpašības, ko novērtēs un apbrīnos.

MEŽĀZIS + SKORPIONS

Šajās attiecībās būs gan kaisle, gan romantika, gan arī strīdi, taču tie nekādā gadījumā netraucēs viņiem būt kopā. Sieviete – Skorpions piepildīs Mežāža dzīvi ar emocijām, turklāt viņi abi labāk kā jebkurš cits zinās viens otra iespējas un spējas, kas novedīs pie tā, ka ģimenē valdīs savstarpēja cieņa.

MEŽĀZIS + STRĒLNIEKS

Šāda savienība reti kad izrādās izturīga, tāpēc, ja šīs attiecības ir patiešām dārgas, astrologi Mežāzim iesaka būt mazāk prasīgam, bet sievietei – Strēlniekam daudz atbildīgākai.

MEŽĀZIS + MEŽĀZIS

Šiem abiem konservatīvās zīmes pārstāvjiem lieliski saplūst idejas par ģimenes dzīvi, turklāt viņi abi izsver visus plusus un mīnusus, pirms vispār sāk kaut ko veidot. Kopā viņi jutīsies ļoti pārliecināti un komfortabli, tāpēc vienīgais, par ko ir vērts parūpēties šajās attiecībās – laicīgi ieviest kaut kādu dažādību savā laulību dzīvē, lai tā nekļūst pārāk ikdienišķa.

MEŽĀZIS + ŪDENSVĪRS

Interesanta, taču ne pārāk spēcīga savienība, jo šī pāra sievietei neeksistē nekādi “rāmji”, bet Mežāzis ir pārāk konservatīvs. Tajā pašā laikā viņa ir spējīga viņu iedvesmot un apburt, bet viņš – sniegt viņai atbalstu un iedrošinājumu, tāpēc, ja vien viņi abi iemācīsies viens otram piekāpties, viņu laulība var būt diezgan ilgstoša.

MEŽĀZIS + ZIVIS

Šī savienība ir lieliska izvēle abiem partneriem, jo sieviete šajās attiecībās jutīsies pasargāta un pārliecināta par savu nākotni, bet Mežāzim būs patiesi mīloša sieva un uzticams draugs. Neskatoties uz to, ka šāda savienība izveidojas diezgan reti, tā ir ļoti labvēlīga abu šo zīmju pārstāvjiem.

 

VĪRIETIS – ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs ir ļoti neparedzams, taču nebaidieties no grūtībām un mēģiniet visus jautājumus atrisināt kopā ar savu mīļoto cilvēku, aizvācot visas negatīvās domas savā ceļā!

ŪDENSVĪRS + AUNS

Šādas attiecības reti kad noved pie veiksmīgas un ilgas laulības. Lai gan viņu seksuālā saderība ir visnotaļ laba, viņi viens otram bieži vien kaut ko pārmet. Auns Ūdensvīrā nesaskatīs mērķtiecību, bet Ūdensvīram nepatiks Auna sievietes uzstājība. Kaut kas var izdoties tikai tādā gadījumā, ja viņi iemācies viens pret otru attiekties ar savstarpēju sapratni un cieņu.

ŪDENSVĪRS + VĒRSIS

Ūdensvīram šī savienība ir visnotaļ izdevīga, jo viņam nebūs jādomā par saimnieciskajām lietām un bērniem. Viņam būs mīloša sieva, kura ļoti mierīgi pārcietīs viņa garastāvokļa svārstības un radošās krīzes, turklāt lieliski redzot un saprotot viņa talantus, taču šī pastāvība var sākt Ūdensvīru garlaikot.

ŪDENSVĪRS + DVĪŅI

Viņi abi ir neatkarīgi un dod priekšroku draugu sabiedrībai, labai grāmatai vai mierīgam vakaram divatā. No vienas puses – katrs no viņiem sapratīs otras puses individualitāti un netraucēs personīgajai izaugsmei, bet no otras puses – šajā savienībā būs viss, izņemot stabilitāte, taču, ņemot vērā viņu kopīgās intereses, tur var sanākt visnotaļ spēcīga laulība.

ŪDENSVĪRS + VĒZIS

Šī sieviete ir konservatīva, bet viņš ir ļoti pretrunīgs cilvēks. Viņai ir nepieciešama stabilitāte, bet viņam nav skaidrs savas dzīves temps, tāpēc šāda savienība var izveidoties tikai tādā gadījumā, ja viņus apvienos kaut kādas kopīgas intereses, jo tādā gadījumā viņu rakstura atšķirības kļūs par kaut ko pikantu Šajās attiecībās.

ŪDENSVĪRS + LAUVA

Interese vienam par otru šeit ir pilnīgi dabiska un saprotama, jo viņa ir skaista un pievilcīga, bet viņš – radošs un atjautīgs, kurš spēj Lauveni pārsteigt. Reizēm gan Lauvu kaitinās Ūdensvīra nepraktiskums. Ja viņiem abiem nenāksies domāt par materiālajām vērtībām, tad, iespējams, šī savienība būs diezgan spēcīga.

ŪDENSVĪRS + JAUNAVA

Ļoti reta savienība, jo vairumā gadījumu tā izjūk. Jaunava ir praktiska un godprātīga, ko prasīs arī no Ūdensvīra, kurš bieži vien pat nevar ievērot pavisam elementārus noteikumus, taču, ja viņa iemācīsies būt mazāk prasīga, bet viņš nedaudz pamainīs savu dzīves stilu, viņiem kaut kas var arī sanākt.

ŪDENSVĪRS + SVARI

Šo kopdzīvi noteikti nevarētu nosaukt par mierīgu. Jau pašā attiecību sākumā viss var attīsties burtiski kā filmā, taču tas viņus noteikti apmierinās. Laulība šo abu starpā ir pilnībā iespējama, jo līdz zināmam līmenim viņi viens otram dos brīvību.

ŪDENSVĪRS + SKORPIONS

Pusē gadījumu šī savienība iztur laika pārbaudi. Viņš ir ekstravagants, starp viņiem noteikti būs strīdi, bet pēc tam viņi salabs. Neraugoties uz to, ka hobiji viņiem varētu būt kopīgi, Skorpiona sieviete var uzskatīt, ka viņš bieži vien uztraucas par kaut kādiem sīkumiem.

ŪDENSVĪRS + STRĒLNIEKS

Starp šiem abiem noteikti būs gaišas un skaistas attiecības, turklāt arī iespaidi viņiem pietiks visam mūžam. Pilnībā iespējams, ka viņi neizlems savienoties ar laulības saitēm pat tad, ja dzīvos kopā un zem viena jumta.

ŪDENSVĪRS + MEŽĀZIS

Mežāža sieviete, visticamāk, savu ģimenes dzīvi vēlēsies būvēt pēc kaut kādas noteiktas kārtības, kas varētu nepatikt brīvību mīlošajam Ūdensvīram. Ja viņi atradīs kompromisu, tad laulības dzīve varētu arī izdoties – Ūdensvīrs palīdzēs atsvaidzināt savas izredzētās dzīvi, bet viņa viņām dos zināmu brīvību.

ŪDENSVĪRS + ŪDENSVĪRS

Šāda savienība veidojas ļoti retos gadījumos, un vēl retāk tā izrādās spēcīga, taču, ja tā tomēr ir izveidojusies, viņi baudīs savu dzīvi un viens otru tik ilgi, cik paši to gribēs.

ŪDENSVĪRS + ZIVIS

Šīs ir divas personības ar ļoti bagātu iekšējo pasauli, kuras tīri labi var arī sadzīvot kopā. Viss, kas viņiem ir nepieciešams – vienam otra uzmanība un prasme iziet uz kompromisiem, tāpēc, ja viņi neļaus vaļu negatīvajām emocijām, viņi var izveidot arī ģimeni.

 

VĪRIETIS – ZIVIS

Šī zīme ir viena no visnoslēpumainākajām visā zodiakā, taču, neskatoties uz savu diezgan paklausīgo raksturu, šim vīrietim nebūt nesaskan ar visu zīmju daiļā dzimuma pārstāvēm.

ZIVIS + AUNS

Ja šis vīrietis spēj parādīt sevi kā mērķtiecīgu cilvēku, tad Auna sieviete viņā var saskatīt savu ideālu, jo viņam taču ir ļoti bagāta iekšējā pasaule un talants. Mājās saimniece noteikti būs viņa, bet viņš spēs viņu iedvesmot.

ZIVIS + VĒRSIS

Šī savienība ir tuvu ideālam – viņi perfekti viens otru papildina, un sadzīves sīkumi viņus abus nesatrauc.

DVĪŅI

Šo abu zīmju pārstāvji ir kopā ļoti retos gadījumos, jo, pirmkārt, viņu romāns var izjukt tāpēc, ka viņiem abiem ir noslēpumi, kuru dēļ rodas neizpratne un mānīšanās, taču, ja izslēdz šo mīnusu, kāpēc gan nepamēģināt?!

ZIVIS + VĒZIS

Šī ir lieliska savienība viņiem abiem, jo viņi ļoti labi sapratīsies un viņu mājā vienmēr būs miers un saticība, tāpēc viņiem noteikti nebūs nepieciešama attiecību skaidrošana – viņi visu var atrisināt ļoti mierīgi.

ZIVIS + LAUVA

Šis vīrietis ir visnotaļ vienaldzīgs pret karjeru, kas absolūti nav pieņemams priekšzīmīgajai Lauvenei. Viņu ceļi praktiski nekrustojas, un šādas laulība ļoti retos gadījumos izrādās spēcīga. Ja abi partneri pacentīsies un iemācies rast kompromisus, tad mīlestība ar viņiem var būt vienmēr.

ZIVIS + JAUNAVA

Tiek uzskatīts, ka šī savienība ir veiksmīga, ja tā ir draudzība, jo ģimenes dzīvē viņus daudz kas šķir. Viņa ir praktiska un strādīga, bet viņš – sapņotājs, tāpēc šī savienība bieži vien ir ļoti īslaicīga.

ZIVIS + SVARI

Viņiem abiem piemīt ļoti izteikta skaistuma sajūta, turklāt viņus vieno ne tikai tas, taču sievietei šajā pārī būtu vērts atcerēties, ka Zivis mēs turēt aizvainojumu pie sevis, tāpēc zvaigznes Zivīm iesaka ļoti savlaicīgi dot ziņu par savām jūtām.

ZIVIS + SKORPIONS

Šīs attiecības var ilgt gadiem un beigās pārvērsties par ļoti spēcīgu ģimeni. Ja vien sieviete šajās attiecībās neizdarīs spiedienu, tad viņas prasības vīrietim radīs papildus stimulu attīstīties. Laba kaisles un jūtu kombinācija.

ZIVIS + STRĒLNIEKS

Ļoti reta savienība, jo viņi ir pretpoli. Jā, viņi abi prot ļoti labi novērtēt viens otra pozitīvās īpašības, taču ar to vien nepietiek!

ZIVIS + MEŽĀZIS

Pie nosacījuma, ka šī pāra vīrietis izrādīs savu neatlaidību, šīs attiecības var ilgt mūža garumā. Lai arī kādi zemūdens akmeņi nebūtu šajās attiecībās, šī kombinācija ir visnotaļ labvēlīga viņiem abiem.

ZIVIS + ŪDENSVĪRS

Viņiem ir ļoti daudz kas kopīgs – atvērts skatījums uz dzīvi, emocionalitāte un attīstīta iztēle. Šī savienība viennozīmīgi ir radoša, bet plīsumu tajā var radīt temperamentu un dzīvesstila atšķirības. Ja viņiem būs kopīgas intereses, tas palielinās viņu izredzes uz ilgtermiņa attiecībām un spēcīgu laulību.

ZIVIS + ZIVIS

Jā, viņi abi nav praktiski, un starp viņiem abiem var būt noslēpumi, taču tie ir tikai sīkumi, kad blakus ir radniecīga un saprotoša dvēsele. Lai gan ne visos gadījumos šāda savienība izrādās spēcīga, tā ir visnotaļ veiksmīga!

Pievienot komentāru